ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 27 Ιούλη 2005
Σελ. /32
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. ΟΙΚ. 3442

ΣΥΜΒΑΣΗ: «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την υποστήριξη των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου (Δ.Δ.Ε. & Δ.Ε.Κ.Ε.) στην υλοποίηση του έργου: "ΧΥΤΑ στη δεύτερη διοικητική ενότητα της Περιφέρειας Ηπείρου"». ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 117.000,00 ευρώ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η Περιφέρεια Ηπείρου ανακοινώνει τη διενέργεια διαγωνισμού, για σύναψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού συμβούλου για την υποστήριξη των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου (Δ.Δ.Ε & Δ. Ε. Κ. Ε) στην υλοποίηση του έργου "ΧΥΤΑ στη δεύτερη διοικητική ενότητα της Περιφέρειας Ηπείρου"» που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Ν. 3316/2005, τους όρους της Αναλυτικής Προκήρυξης και τα λοιπά τεύχη του διαγωνισμού που διατίθεται από την αναθέτουσα Αρχή.

Αναθέτουσα Αρχή, Φορέας εκτέλεσης του έργου & Προϊστάμενη Αρχή είναι η Δ/νση Δημοσίων Εργων Περιφέρειας Ηπείρου. Δ/νση: 5ον χλμ. Ε.Ο Ιωαννίνων - Κοζάνης, Τ.Κ. 45445 Ιωάννινα Τηλ. 26510 63901, 60982 FAX: 26510 60959.

Πληροφορίες: κα Αγγελική Κολιού, πολιτικός μηχανικός.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι μελετητές ή γραφεία μελετών να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με σχετική αίτηση που θα υποβάλλουν στην Υπηρεσία, μέχρι την 20 Σεπτεμβρίου 2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ.

Θα γίνουν δεκτές αιτήσεις από:

  • Ελληνες μελετητές εγγεγραμμένους στα Ελληνικά Μητρώα Μελετητών
  • Αλλοδαπούς μελετητές από κράτη - μέλη της Ε.Ε, του ΕΟΧ και από κράτη - μέλη, που έχουν υπογράψει τη συμφωνία του ΠΟΕ και στοιχειοθετούν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Ν.3316/2005.

Τα σχήματα που θα υποβάλλουν προσφορά θα συγκροτούν Ομάδα έργου η οποία θα στελεχώνεται κατ' ελάχιστον - επί ποινή αποκλεισμού - από:

1. Ενα γραφείο μελετών ή μελετητή με πτυχίο Β' τάξης στην κατηγορία (13), Μελετών Υδραυλικών Εργων.

2. Ενα γραφείο μελετών ή μελετητή με πτυχίο Α' ή Β' τάξης στην κατηγορία (27), Περιβαλλοντικών Μελετών.

3. Ενα γραφείο μελετών ή μελετητή με πτυχίο Β' τάξης στην κατηγορία (18), Μελετών Χημικής Μηχανικής και Χημικών Εγκαταστάσεων.

4. Ενα γραφείο μελετών ή μελετητή με πτυχίο Β' ή Γ΄ τάξης στην κατηγορία (9) Ηλεκτρομηχανολογικών μελετών.

5. Ενα γραφείο μελετών ή μελετητή με πτυχίο Α' τάξης στην κατηγορία (16), Τοπογραφικών Μελετών.

6. Ενα γραφείο μελετών ή μελετητή με πτυχίο Α' τάξης στην κατηγορία (3), Οικονομικών Μελετών (Ενας εκ των τριών πρώτων θα ορίζεται με την προσφορά ως ο συντονιστής της ομάδας.)

Λοιπές Πληροφορίες:

1. Ο Προϋπολογισμός της αμοιβής ανέρχεται στο κατ' αποκοπή ποσό των 117.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π. Α.

2. Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για υποστήριξη των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου: Δ/νση Δημοσίων Εργων (Δ.Δ.Ε) & Διεύθυνση Ελέγχου Κατασκευής Εργων (ΔΕΚΕ), στην υλοποίηση του έργου: «ΧΥΤΑ στη δεύτερη διοικητική ενότητα της Περιφέρειας Ηπείρου». Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται κατά ποσοστό 75% από το Ταμείο Συνοχής σύμφωνα με την απόφαση C (2003) 5149/16-12-2003 και αριθμό CCI:2003-GR-16-C-PE-015.

Οι Υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από τον Τεχνικό Σύμβουλο περιγράφονται στην Αναλυτική Προκήρυξη και τα λοιπά συμβατικά τεύχη που διατίθενται από την αναθέτουσα Αρχή.

3. Η ανάθεση της μελέτης θα γίνει με ανοιχτή διαδικασία που προβλέπεται από τα άρθρα 9 και 12 του Ν. 3316/2005, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από Οικονομική άποψη προσφορά, και κριτήρια που αναφέρονται στα συμβατικά τεύχη.

4. Δε θα γίνουν δεκτές εναλλακτικές προσφορές, ούτε προσφορές για τμήμα του έργου.

5. Η διεξαγωγή του διαγωνισμού και η διαδικασία επιλογής του αναδόχου και ανάθεσης της μελέτης θα γίνει από Επιτροπή αξιολόγησης του εργοδότη που θα συσταθεί για τον σκοπό αυτό.

6. Η εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ανέρχεται στο ποσό των 1.967,00 ευρώ, ενώ η γλώσσα επικοινωνίας που θα χρησιμοποιηθεί σ' όλη τη διαδικασία υλοποίησης της σύμβασης είναι η Ελληνική.

7. Η αίτηση των ενδιαφερομένων, η οποία θα υπογράφεται νόμιμα, θα απευθύνεται στη Διεύθυνση Δημοσίων Εργων Περιφέρειας Ηπείρου, 5ον χλμ. Ε.Ο Ιωαννίνων - Κοζάνης, Τ.Κ 45445, Τηλ. 26510 63901, 26510 60982, FAX: 26510 60959, θα υποβληθεί στο πρωτόκολλο της ίδιας Υπηρεσίας και θα συνοδεύεται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη και τα λοιπά συμβατικά τεύχη, αντίγραφα των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται, με αντικαταβολή του αντιτίμου των είκοσι (20) ευρώ, μέχρι την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2005.

8. Προθεσμία εκτέλεσης της σύμβασης: 16 (δεκαέξι) μήνες.

9. Λοιπές πληροφορίες, σχετικές με το διαγωνισμό, περιγράφονται στην αναλυτική προκήρυξη που διατίθεται από την Αναθέτουσα Αρχή.

10. Τα έξοδα δημοσίευσης της παρούσας Περίληψης Προκήρυξης που προβλέπονται από τον Ν. 3316/2005, καθώς και τυχόν επαναληπτικών δημοσιεύσεων, θα βαρύνουν τον ανάδοχο.

11. Ημερομηνία αποστολής της προκήρυξης 25-07-2005.

IΩANNINA 22-07-2005

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΕΑΕΚ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 799

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΠΑΡΤΗΣ»

Εχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις:

α) Των άρθρων 681 επ. Α. Κ.

β) Του Ν. 1735/1987, όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα.

γ) Του άρθρου 26, 27, 28 Π.Δ. 50/01, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 19 του Π.Δ. 347/03 και από το άρθρο μόνο του Π.Δ. 63/2005 και ισχύει σήμερα

δ) του άρθρου 28 του Ν.3320/2005 του Π.Δ. 164/2004

2. το υπ. αριθμ. 12499/4.7.2005 έγγραφο του ΥΠΕΠΘ, σχετικά με έγκριση προϋπολογισμού πράξης με τίτλο «Γραφείο Διασύνδεσης ΤΕΙ Καλαμάτας - Παράρτημα Σπάρτης» και επανυποβολή ΤΔΕ/ΤΔΥ και συνοδευτικών εγγράφων

3 Την υπ' αριθμ. 13/6-7-2005 Απόφαση της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών.

4. Την υπ' αριθμ 17/7-7-2005 Απόφαση του Συμβουλίου του ΤΕΙ Καλαμάτας

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Το ΤΕΙ Καλαμάτας για την υλοποίηση του έργου: «Γραφείο Διασύνδεσης ΤΕΙ Καλαμάτας - Παράρτημα Σπάρτης» Μέτρου 2.4. το οποίο εκτελείται στο πλαίσιο του ΕΠΕΑΕΚ 2000 - 2006 «Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Σύνδεση με την Αγορά Εργασίας» της ενέργειας 2.4.2.: «Πρακτική Ασκηση και Γραφεία Διασύνδεσης της Κατηγορίας πράξεων 2.4. 2.β: «Γραφεία Διασύνδεσης Ανώτατης Εκπαίδευσης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΠΕΑΕΚ II) το οποίο εντάσσεται στο 3ο ΚΠΣ και χρηματοδοτείται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και κατά 25% από εθνικούς πόρους, προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1 ) άτομο με ειδικά προσόντα και με σχέση μίσθωσης έργου.

Ειδικότερα:

Ενα (1) άτομο Υπεύθυνο της Ομάδας Στήριξης του Γραφείου Διασύνδεσης ΤΕΙ Καλαμάτας - Παράρτημα Σπάρτης, με σύμβαση έργου.

Τυπικά Προσόντα:

1. Πτυχίο ΤΕΙ Τεχνολογίας Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Συστημάτων - Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων - Βιομηχανικής Πληροφορικής - Πληροφορικής και επικοινωνιών - Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας - Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών - Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης - Τηλεπικοινωνίες και δίκτυα Η/Υ (Π. Σ. Ε.) - Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών

Συστημάτων - Εφαρμογών Πληροφορικής και Διοίκησης και στην Οικονομία.

- Διαχείρισης Πληροφοριών - ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμων τίτλων σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

2. Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας

3. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές.

Κατά την επιλογή θα συνεκτιμηθούν κατά σειρά προτεραιότητας

i Αναγνωρισμένος μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών

ii. Σχετική με το αντικείμενο της προκηρυχθείσας θέσης προϋπηρεσία.

Αντικείμενο δραστηριότητα:

- θα αναλάβει την ενημέρωση των φοιτητών του παραρτήματος σε θέματα που αφορούν τις σπουδές σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο

- θα πληροφορεί για προγράμματα κατάρτισης και επιμόρφωσης των Ιδρυμάτων

- θα ενημερώνει τους ενδιαφερομένους για διαθέσιμες θέσεις εργασίας

- θα παρέχει υποστήριξη για εύρεση θέσης πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

- θα παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη για τη σύνταξη βιογραφικών σημειωμάτων, συνοδευτικών επιστολών

- θα διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ φοιτητών και επιχειρήσεων.

Οροι εκτέλεσης έργου:

- Το έργο θα παρέχεται εντός και εκτός του παρατήματος του ΤΕΙ Καλαμάτας στη Σπάρτη. Εάν απαιτηθεί βραχύχρονη εκπαίδευση, αυτή θα γίνει στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Καλαμάτας στην Καλαμάτα.

- Εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης του έργου δεκαέξι (16) μήνες

Αμοιβή:

Η συνολική αμοιβή θα ανέρχεται στο ποσό των δεκαεννέα χιλιάδων διακοσίων λεπτών (19.200 ευρώ) μεικτά. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι νόμιμες κρατήσεις.

Διαδικασία Επιλογής:

α) Η επιλογή θα γίνει από 3μελή Επιτροπή που θα ορίσει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών

β) Σε περίπτωση που θα υπάρξουν υποψήφιοι με ίσα προσόντα τότε προηγείται ο έχων μεγαλύτερο βαθμό στο βασικό πτυχίο.

Τα παραπάνω στοιχεία πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν νόμιμα μέχρι και την 4/8/2005 (και από ώρα 09:00 έως 14:00) στο Γραφείο του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ Καλαμάτας (γραφείο 25) - Αντικάλαμος Τ.Κ. 24100 Καλαμάτα - σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη: ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΠΑΡΤΗΣ». Πληροφορίες Γεωργακοπούλου Ζαχ. τηλ. 27210-45125.

Καλαμάτα 25 Ιουλίου 2005

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Εκπαίδευσης και Ερευνών

Δρ. Βασίλειος Πανάγου

Καθηγητής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αρ. Πρωτ.: 32440/8

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Δήμος Καλλιθέας προκηρύσσει δημόσιο διαγωνισμό, με το σύστημα «προσφορά επιμέρους ποσοστών έκπτωσης κατά ομάδες τιμών, σε συμπληρωμένο τιμολόγιο ομαδοποιημένων τιμών της υπηρεσίας» σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1418/84, του Π.Δ. 609/85, και του Ν. 3263/04, όπως ισχύουν, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ», προϋπολογισμού μελέτης 540.000 Ευρώ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ)

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΣΑΤΑ 2004.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 08/09/05, ημέρα Πέμπτη και ώρα λήξης 10:00 π.μ. (ώρα που τελειώνει η κατάθεση των φακέλων προσφοράς) στα Γραφεία της Υπηρεσίας, Μαντζαγριωτάκη 76, Καλλιθέα Τ.Κ. 176 76 (Τηλ.: 210 9573.150-9, εσωτ. 199).

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές Εργοληπτικές Επιχειρήσεις ή σχήματα που ανήκουν στην 1η τάξη για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ, όπως ειδικότερα αναφέρεται στο άρθρο 21 της Διακήρυξης, όπου ορίζονται αναλυτικά και οι σχετικές προϋποθέσεις συμμετοχής.

Η προκήρυξη και τα τεύχη δημοπράτησης του διαγωνισμού, διατίθενται από την Υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση από 01/08/05 μέχρι 06/09/05 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται το ποσό των 8.906 Ευρώ και η σχετική εγγυητική επιστολή θα απευθύνεται προς τον Δήμο Καλλιθέας.

Καλλιθέα 25/07/05

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Κ. ΑΣΚΟΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ

Στην Αθήνα σήμερα την 22.7.2005 ημέρα Παρασκευή ο δικαστικός επιμελητής του Πρωτοδικείου Αθηνών Θεόδωρος Γ. Βασιλικόπουλος, οδός Ακαδημίας 86, Αθήνα, μετά από έγγραφη παραγγελία του δικηγόρου Αθηνών, Βασιλείου Ελ. Τσιώστα, πληρεξουσίου του Νικολάου Τσιάκα του Αθανασίου, κατοίκου Κηφισιάς Αττικής, επέδωσα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών με την υπ' αριθμ. 1032Β'/22.7.2005 έκθεση επίδοσής μου για τον Γεώργιο Καραγεωργόπουλο του Αθανασίου, πρώην κάτοικο Φιλοθέης Αττικής, οδός Γεωργίου Σταύρου αριθ. 13 και ήδη αγνώστου διαμονής, ακριβές φωτοαντίγραφο εξ απογράφου β' τίτλου εκτελεστού της υπ' αριθμ. 11455/1991 Διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την από 21.7.2005 δεύτερη επιταγή προς πληρωμή, με την οποία επιτάσσεται να καταβάλει στον Νικόλαο Τσιάκα του Αθανασίου νόμιμα και εμπρόθεσμα στο συνολικό ποσό των εβδομήντα τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων ογδόντα τριών ευρώ και εξήντα τριών λεπτών (74.983,63 ευρώ) νομιμότοκα (πλην του κονδυλίου των τόκων) από την επίδοση της παρούσας μέχρι την εξόφληση, άλλως θα εκτελεσθεί η παρούσα αναγκαστικά, οπότε θα προστεθούν και 30,00 ευρώ για εντολή προς εκτέλεση. Αντίκλητο και δεκτικό καταβολής στην Αθήνα διορίζει τον δικηγόρο Αθηνών Βασίλειο Τσιώστα, Ακαδημίας 86.

Αθήνα 25.7.2005

Ο Δικαστικός Επιμελητής

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ