ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2005
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Αντώνης Αντύπας
Αντώνης Αντύπας
Φωτ.

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ και αντί για στεφάνια στον τάφο του προσφέρουμε 775 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του κόμματος που αταλάντευτα ψήφιζε, μέσω ΚΟΒ Λόφου-Σφαγείων και ΚΟΒ ΕΒΕ Νότιας Αχτίδας.

Η σύζυγος, τα παιδιά, τα εγγόνια, τα ανίψια, οι συγγενείς και οι φίλοι του

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΝΘΗΣ και ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ.

Χρήστος Παραθυράς, γιατρός, Θεσσαλονίκη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΗ, ο οποίος αγωνίστηκε για τα ιδανικά του κομμουνισμού, η οικογένειά του προσφέρει 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΙΩΣΗΦ Ι. ΖΑΛΑΚΩΣΤΑ από την Πρέβεζα, ο οποίος πέθανε στις 23 Δεκέμβρη 2002 σε ηλικία 87 χρόνων και αντί για μνημόσυνο, η οικογένειά του προσφέρει 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΡΑΠΤΗ η Κούλα Πραξιάδου προσφέρει 40 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου και συναδέλφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΕΤΣΗ, για τη μεγάλη προσφορά του στο προοδευτικό κίνημα των ΕΒΕ και αντί για στεφάνι στον τάφο του, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Πειραιά και Νήσων προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Πειραιά.

  • Η ΑΕ των ΕΒΕ της ΚΟ Αθήνας προσφέρει 370 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, στη μνήμη του Δημήτρη Φέτση, στελέχους του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και συντρόφου ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ και τιμώντας την προσφορά του στο ΚΚΕ, αλλά και στο συνδικαλιστικό κίνημα, προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ληξουρίου.

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Σπύρος και Παναγής Φαρακλός

  • Στη μνήμη του αγωνιστή-κομμουνιστή Αντώνη Αντύπα προσφέρω 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής.

Γεώργιος Παπαευθυμίου

  • Στον αγαπημένο μου Αντώνη Αντύπα, έναν ξεχωριστό άνθρωπο, ο οποίος με γαλούχησε με υψηλές αξίες και ιδανικά και θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου, προσφέρω, μέσω Αχτίδας Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ.

Ελένη Αντωνιάδου

* * *

Κομμουνιστές και αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης από το Ηράκλειο Αττικής, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση για την επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοπόταμου, συγκέντρωσαν και πρόσφεραν στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής, 250 ευρώ, στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών που πήραν μέρος στην ανατίναξη.

* * *

Φωτ.

Στις 21 του Δεκέμβρη συμπληρώνονται 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αξέχαστος και πολυαγαπημένος μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΟΥΦΡΟΣ, παλαίμαχος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ. Υπήρξε στέλεχος του ΚΚΕ και για τα ιδανικά του αγωνίστηκε ως το τέλος της ζωής του. Η ζωή και η δράση του είναι παράδειγμα για όσους αγωνίζονται για την ειρήνη και το σοσιαλισμό.

Στη μνήμη του προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 25 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ταύρου.

Σπύρος Κωτσάκης
Σπύρος Κωτσάκης
Η σύζυγός του Ελευθερία και τα παιδιά του

* * *

Φωτ.

Συμπληρώνονται 7 χρόνια από το θάνατο, στις 8 του Δεκέμβρη 1998, του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ από το Καταφύγι Ναυπακτίας, στελέχους του ΚΚΕ και προέδρου του Παραρτήματος Παγκρατίου της ΠΕΑΕΑ.

Στη μνήμη του η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα Μαρία προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου, 50 ευρώ, ως δεύτερη δόση, για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη των ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΑΪΝΑΚΗ, ο εγγονός τους προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 50 ευρώ στη ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ.

* * *

Η οικογένεια Αντωνίου και Λευτέρη Χαρίτου προσφέρει 100 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση στη μνήμη της θείας τους ΚΑΤΕΡΊΝΑΣ ΚΟΥΡΕΛΟΥ, μέσω ΚΟΒ Αλικαρνασσού.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου συντρόφου μου στη ζωή και στον δύσκολο και υπεύθυνο αγώνα, που κάναμε μαζί, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΤΣΑΚΗΣ, παλιός Ακροναυπλιώτης, ήταν από τους τελευταίους που καταδικάστηκαν σε θάνατο δύο φορές το 1957 από Στρατοδικείο.

Με την είσοδο των Γερμανών δραπέτευσε από το Σανατόριο Ασβεστοχωρίου και με άλλους που δραπέτευσαν από φυλακές και εξορίες, στελέχη του ΚΚΕ οι περισσότεροι, έβαλε και αυτός ένα μικρό πετραδάκι στη δημιουργία του ΕΑΜ και των πρώτων οργανώσεων του ΚΚΕ.

Πέρασε πάνω από 20 χρόνια σε φυλακές και σανατόρια.

Ηταν άνθρωπος λαϊκός, πραγματικός κομμουνιστής.

Θ. Κωτσάκη

  • Ως αφιέρωμα στη μνήμη του Σπύρου Κωτσάκη (Νέστορα) προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων, 200 ευρώ.

Μπαρμπα-Σπύρο, δε σε ξεχνάμε.

Κώστας Κατσουφρός
Κώστας Κατσουφρός
Η Ευγενία και τα παιδιά της οικογένειας Δημητριάδη

* * *

Φωτ.

Πέθανε και κηδεύτηκε στον Αϊ-Γιώργη στα Μελίσσια στις 6 του Δεκέμβρη 2005 η συντρόφισσα στη ζωή και στον αγώνα του βετεράνου, 92χρονου κομμουνιστή και αντιστασιακού Κώστα Χατζησαρρή, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΧΑΤΖΗΣΑΡΡΗ.

Στη μνήμη της ο σύζυγός της προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΑΚΝΗ προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης.

Μαρία Τσάκνη.


Θεόδωρος Σταμούλης
Θεόδωρος Σταμούλης

Ιωσήφ Ζαλακώστας
Ιωσήφ Ζαλακώστας


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ