ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 4 Μάη 2006
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ
Στο «Συρμό» με την κουβανική αντιπροσωπεία

Συνάντηση γνωριμίας και αλληλεγγύης στον κουβανικό λαό διοργανώνει στο «ΣΥΡΜΟ» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, δίπλα από το θέατρο «ΠΕΡΟΚΕ») το Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων στα ΜΜΕ, με αφορμή την παρουσία στη χώρα μας της πολυμελούς αντιπροσωπείας από το Νησί της Επανάστασης. Η εκδήλωση θα γίνει αύριο, Παρασκευή 5 Μάη στις 9.30 μ.μ. Στη σκηνή του «ΣΥΡΜΟΥ» θα βρίσκεται ο Γιάννης Χαρούλης, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί και έκθεση φωτογραφίας για την Κούβα (τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ).

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Την Κυριακή 7 Μάη η κεντρική εκδήλωση

Στον Πολυχώρο της Μηχανικής Καλλιέργειας, Θηβών 245, στη Νίκαια, στις 11.00 το πρωί

Με σύνθημα «Ζήτω η διεθνής αλληλεγγύη» και ενάντια στην ιμπεριαλιστική επιθετική πολιτική των ΗΠΑ, αλλά και των κυβερνήσεων των χωρών - μελών της ΕΕ απέναντι στην Κούβα, ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης, η ΕΕΔΥΕ, η ΕΕΔΔΑ, το ΠΑΜΕ και η ΟΓΕ καλούν όλους τους φίλους του Νησιού της Επανάστασης στην κεντρική εκδήλωση αλληλεγγύης προς το λαό του και την κυβέρνησή του, που διοργανώνουν στον Πολυχώρο της Μηχανικής Καλλιέργειας του Δήμου Νίκαιας, Θηβών 245, την Κυριακή, 7 Μάη, στις 11 π.μ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Αλέιδα Γκεβάρα, κόρη του Τσε Γκεβάρα. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το κουβανέζικο συγκρότημα «ΜΑΝΟ CUBA».

Οπως τονίζουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης, η συμμετοχή όλων είναι επιβεβλημένη, καθώς αυτή την περίοδο η επίθεση σε βάρος της Κούβας κλιμακώνεται και η απειλή μιας εναντίον της επέμβασης γίνεται όλο και πιο ορατή, στη βάση ενός ψευδούς κατηγορητηρίου που απαρτίζεται από δόλιους ισχυρισμούς περί δήθεν υπόθαλψης τρομοκρατίας, παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ. Στην πραγματικότητα, η Κούβα βρίσκεται στο στόχαστρο για την παραδειγματική ηθική της δύναμη, για την άρνηση της υποταγής της στον ιμπεριαλισμό και για το σοσιαλισμό που οικοδομεί.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ