ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 30 Σεπτέμβρη 2006
Σελ. /28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υπόθεση του λαού ο αγώνας για ενιαία δημόσια δωρεάν Παιδεία

Η ανάπτυξη του αγώνα για την ενιαία δημόσια δωρεάν Παιδεία πρέπει να γίνει υπόθεση όλου του λαού και παράλληλα να αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο στην ανάπτυξη της πολιτικής συνείδησης και στην καταδίκη, στο πολιτικό επίπεδο, του δικομματισμού. Αλλα και στο γενικότερο επίπεδο στην καταδίκη αυτού του συστήματος, που κυριολεκτικά κατακρεουργεί τις σκέψεις και τη λογική των παιδιών.

Τα παραπάνω τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα χτες το βράδυ από την Πάτρα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για το θέμα της Παιδείας που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ, στην κατάμεστη αίθουσα του «Europa Center» που πλημμύρισε από εργαζόμενους, νέους, γυναίκες, μέλη, φίλους και οπαδούς του Κόμματος. Μετά το τέλος της ομιλίας της, ακολούθησε πλήθος ερωτήσεων και παρεμβάσεων.

Δραστηριότητες της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Η Αλ. Παπαρήγα σήμερα Σάββατο θα περιοδεύσει στις 11 π.μ. στις Τζιτζιφιές (εκκίνηση από τα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης - Αθηνάς 66) και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο καφενείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Ξενοφώντος.

Αύριο Κυριακή στην Καισαριανή

Στις 11 αύριο το πρωί η Αλ. Παπαρήγα θα μιλήσει σε συγκέντρωση γυναικών στο Δημαρχείο της Καισαριανής (Κλαζομενών και Βρυούλων).

Τη Δευτέρα στα Γιάννενα

Τη Δευτέρα η Αλ. Παπαρήγα θα επισκεφτεί τα Γιάννενα, όπου:

  • Στις 18.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Du Lac».
  • Στις 19.30 θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ