ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 7 Οχτώβρη 2006
Σελ. /32

Παπαγεωργίου Βασίλης

Ο Καραμανλής συνεχίζει αταλάντευτα τη γραμμή του! Ας κάνει και ο κάθε τηλέπαθος τη δική του δουλιά!..

***

Πάλι επιτέθηκε ο Γιώργος (ΠΑΣΟΚ) στη ΝΔ! Με άσφαιρα πυρά, όμως...

***

Διότι η πολιτική τους είναι ίδια! Οπότε, τι να σου κάνει και ο Γιώργος (ΠΑΣΟΚ);

***

Κρίση μαστίζει τη σοσιαλδημοκρατία! Κρίση στρατηγικής...

***

Πέρα και από τον μύθο ο Ωνάσης! Το είπε ο πρωθυπουργός και προφανώς θα συμφώνησε η Δαμανάκη, που καθόταν πλησίον! Πήγε για να τιμήσει τον μύθο!!!

***

Ο οποίος μύθος ρούφηξε το αίμα άγνωστο πόσων εργατών, για να υψώσει την αυτοκρατορία του!..

***

Αλλά έτσι είναι οι εθνικοί ευεργέτες! Ξεκινάνε από κουλουρτζήδες, αλλά με την εξυπνάδα και την εργατικότητα γίνονται Κροίσοι!..

***

Οι υπόλοιποι δε γινόμαστε Κροίσοι, επειδή είμαστε τεμπέληδες και μ.... ς!!

***

Πάει και ο διάδοχος του Ζαρκάουι! Τον έφαγαν λάχανο! Η ...«αντιτρομοκρατική» πάλη θριαμβεύει!!!

***

Αυτοί οι 20 τι γίνονται; Οι ...τρομοκράτες, που τους έπιασαν οι Εγγλέζοι της «αντιτρομοκρατικής», πού.... ε, αυτοί!!... Αγνωστο...

***

Αυτός ο Μπαλάσκας τι τύπος είναι; Φάνηκε! Μαύρη αντίδραση!..

***

Διαπαιδαγωγείται στην ΕΛ.ΑΣ. δεόντως!..

***

Ο μόνος είναι;

***

Ακου ευεργέτες!..


Παπαγεωργίου Βασίλης

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ Αγωνιστικούς Συνδυασμούς
Γρηγόρης ΒΙΓΛΗΣ - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Πρώην γραμματέας της ΠΑΣΚΕ, από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Με αίσθημα ευθύνης που απορρέει από την πολύχρονη δράση μου στο πολιτικό και συνδικαλιστικό κίνημα, μπροστά στην επικείμενη εκλογική μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, καλώ τους παλαιούς μου συναγωνιστές να υποστηρίξουν πανελλαδικά τους αγωνιστικούς συνδυασμούς που στηρίζονται από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, και άλλες ριζοσπαστικές κινήσεις και πρόσωπα. Δυναμώνοντας αυτούς τους συνδυασμούς ΤΩΡΑ, βάζουμε ένα φρένο στις αντιλαϊκές πολιτικές που προωθούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ και οι εκπρόσωποί τους στο χώρο της Αυτοδιοίκησης. Δημιουργούμε προϋποθέσεις για ένα κίνημα ισχυρό, προϋπόθεση απαραίτητη για μια φιλολαϊκή διέξοδο και σε πολιτικό επίπεδο.

Αννα ΜΟΣΧΟΝΑ - ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Γλύπτρια

Οι εκλογές για τη Nομαρχιακή και Tοπική Aυτοδιοίκηση εκτός από το αναμφισβήτητο πολιτικό τους μήνυμα έχουν για όλους μας μία έφεση οικείας αμεσότητας εντελώς ιδιαίτερη. Πρώτ' απ' όλα γιατί συνδέονται με την καθημερινότητά μας και επίσης γιατί αυτοί που εμπιστευόμαστε με την ψήφο μας είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουμε, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, αυτοί που τη συνέπειά τους στους αγώνες έχουν επιβεβαιώσει προσωπικά, στις διεκδικητικές κινητοποιήσεις μας χρόνια τώρα, για την επίλυση των προβλημάτων της ζωής μας. Τους άλλους, και τους μεν και τους δε, τους ξέρουμε χρόνια τώρα...

Σήμερα, ως εικαστικοί, καλλιτέχνες και ως πνευματικοί άνθρωποι ψηφίζουμε τους συνδυασμούς που στηρίζονται από το ΚΚΕ, γιατί οι τέχνες και ο πολιτισμός, η ποιότητα δηλαδή στη ζωή μας, δεν ανθίζουν με «πανηγυριώτικες» ευκαιριακού χαρακτήρα «εκδηλώσεις», που στοχεύουν στην απόσπαση ψήφων την παραμονή των εκλογών, αλλά με μακροχρόνια, ανιδιοτελή και σε βάθος συνεπή δουλιά.

Associated Press

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
«Ναι» στη νέα ζωή

Με την παιδική της ψυχή καταλαβαίνει ενστικτωδώς τι συμβαίνει και με ενθουσιασμό στηρίζει την «μπολιβαριανή διαδικασία» και την υποψηφιότητα του Προέδρου Ούγκο Τσάβες, στις προσεχείς εκλογές του Δεκέμβρη. Ο στόχος των 10 εκατομμυρίων ψήφων - όπως προτρέπει και η ευφυής πατέντα που συγκρατεί τα μαλλιά της χαριτωμένης μικρής - θα βοηθήσει στο δυνάμωμα της νέας εξουσίας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ