ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 18 Οχτώβρη 2006
Σελ. /32
Σημαντική δυναμική στα αποτελέσματα των αγωνιστικών ψηφοδελτίων

Μετά τη σαφή άνοδο των αγωνιστικών ψηφοδελτίων που καταγράφτηκε στον πρώτο γύρο των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, η μάχη συνεχίζεται στο δεύτερο γύρο σε 13 δήμους, όπου οι συνδυασμοί που υποστηρίζονται από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση και την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών διεκδικούν τη δημοτική αρχή.

Αγωνιστές δήμαρχοι και κοινοτάρχες έχουν εκλεγεί ήδη στους δήμους Αγιου Κήρυκου, Ευδήλου και Ραχών Ικαρίας, στους δήμους Πολιχνίτου Λέσβου, Μητρόπολης Καρδίτσας, Αιθήκων Τρικάλων, Οινούντος Λακωνίας, Πλατέος Ημαθίας και στις κοινότητες Βαθύπεδου Ιωαννίνων και Καρυών Λακωνίας.

Ο «Ρ» συνεχίζει σήμερα τη δημοσίευση πινάκων με χρήσιμες συγκρίσεις και ομαδοποιήσεις των αποτελεσμάτων των φετινών δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών. Επιπλέον, δημοσιεύουμε και πάλι τους πίνακες με τα νεότερα αποτελέσματα στην υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά και στο Δήμο Αθήνας (εκκρεμεί ακόμα η ενσωμάτωση κάποιων εκλογικών τμημάτων), όπου καταγράφηκαν μερικές από τις σημαντικότερες ανόδους των αγωνιστικών ψηφοδελτίων.





436 αγωνιστές δημοτικοί σύμβουλοι

Στους 436 έφτασε ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων που εξέλεξαν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια από τον πρώτο γύρο, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής, μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου των εκλογών.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ