ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 18 Οχτώβρη 2006
Σελ. /32
Σε 13 δήμους δίνουν τη μάχη του β΄ γύρου τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια συνεργασίας

Ολοι στη μάχη για τη νίκη των αγωνιστικών ψηφοδελτίων συνεργασίας που πέρασαν στο δεύτερο γύρο. Να στείλουμε και σ' αυτούς τους δήμους αποφασιστικό μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και των υποψηφίων τους.

Συνεχίζουμε επιμένοντας με το ίδιο κριτήριο ψήφου, δηλαδή να αποτελέσουν οι αρνητικές εξελίξεις στην καθημερινή ζωή της εργατικής τάξης και των άλλων εργαζομένων στο δικαίωμα στη δουλιά, στο εισόδημα και στη σύνταξη, στη δωρεάν Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια, στο δικαίωμα του ελεύθερου χρόνου, στην ισοτιμία και χειραφέτηση της γυναίκας, στις σύγχρονες ανάγκες της νεολαίας και γενικότερα των νεότερων ηλικιών. Επίσης, στα μεγάλα προβλήματα των ελεύθερων χώρων και του πράσινου, της προστασίας του περιβάλλοντος, της καταπολέμησης των ναρκωτικών, στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και αντισεισμικής θωράκισης, για τα οποία ουδόλως ενδιαφέρονται.

Επιμένουμε στον πολιτικό χαρακτήρα της μάχης συνδέοντας τις αρνητικές εξελίξεις στο θεσμό με τη δράση του στην εμπορευματοποίηση της κοινωνικής πολιτικής, στις ιδιωτικοποιήσεις, τη διασύνδεση των τοπικών οργάνων με τα επιχειρηματικά συμφέροντα και την κερδοσκοπία τους. Συνεχίζουμε και θέτουμε ως κριτήριο επιλογής ανάμεσα σε δημάρχους αγωνιστές, αυτούς των αγωνιστικών συνδυασμών, ή διαχειριστές, αυτούς που στηρίζονται από τα άλλα κόμματα.

Οι κομμουνιστές, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος και της ΚΝΕ, από κοινού με τις συνεργαζόμενες δυνάμεις, δίνουμε ακόμα πιο μαχητικά και αποτελεσματικά και αυτή τη μάχη, ώστε να στεφτεί με επιτυχία το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου, σ' αυτούς τους δήμους που έχουν περάσει οι συνδυασμοί της αγωνιστικής συνεργασίας.

Η μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, που άρχισε εδώ και πολλούς μήνες, δεν τελείωσε. Συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί αυτή την Κυριακή. Είναι δε σημαντική για τα λαϊκά στρώματα. Χωρίς να χάνουμε ούτε στιγμή, οργανωμένα και με σχέδιο, αναπτύσσουμε τη δράση μας προκειμένου οι εργαζόμενοι να στείλουν το δικό τους μήνυμα και στους 13 δήμους που οι αγωνιστικοί συνδυασμοί πέρασαν στο β΄ γύρο. Να εκλέξουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ των αγωνιστικών συνδυασμών που στηρίζουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση, η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και άλλες ριζοσπαστικές δυνάμεις. Να καταδικάσουν τους υποψηφίους σ' αυτούς τους 13 δήμους που αν εκλεγούν θα εφαρμόσουν αντιλαϊκή πολιτική. Γι' αυτό οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα σ' αυτούς τους δήμους πρέπει να κάνουν το χρέος τους. Και γι' αυτό απαιτείται η δική μας μαχητική ακούραστη δουλιά. Χωρίς ανάσα, λοιπόν, μέχρι την Κυριακή δίνουμε και αυτή τη μάχη.




Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ