ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 6 Ιούνη 1997
Σελ. /36
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

λ9

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ γεννήθηκε το 1921 στην Κατογή Κεφαλονιάς, από γονείς φτωχούς αγρότες. Από μικρός δοκίμασε τη στυγνή εκμετάλλευση. Στην κατοχή οργανώθηκε στο ΕΑΜ του χωριού του. Ως το τέλος της ζωής του αγωνιζόταν για τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό.

Την Κυριακή, 8 Ιούνη, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία Ανθούπολης Πατρών γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνό του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στην ΚΟ Πάτρας 5.000 δρχ.

Η οικογένειά του

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ανιψιάς και εξαδέλφης ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Σαραντάκου - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΥ,οπαδού του ΚΚΕ, που έφυγε πρόωρα και αντί για λουλούδια στον τάφο της, προσφέρουμε, μέσω Επιτροπής Λακώνων Στήριξης του ΚΚΕ, 25.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Κωνσταντίνος και Κατερίνα Σαραντάκου

Πόπη Παπαλεξάνδρου

* * *

Αντί για μνημόσυνο του Ν. ΜΑΓΚΛΑΡΑ πρόσφεραν στο "Ριζοσπάστη" η σύζυγός του Πηνελόπη και τα παιδιά του Γιάννης και Κατερίνα 5.000 δρχ. και ο εξάδελφός του Ν. Μαγκλάρας άλλες 5.000 δρχ.

Ο ΚΩΝΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ του Παναγιώτη και της Ειρήνης το γένος Καραμανώλη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Καλλιθέα και η ΑΝΝΑ ΜΑΓΓΑΝΑ - ΑΓΛΑΜΙΣΟΠΟΥΛΟΥ του Δημητρίου και της Μαρίας το γένος Μωραϊτη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Νίκαια, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στη Νίκαια.

Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε θερμά τους συγγενείς, συμπατριώτες, συντρόφους και συναγωνιστές του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ,που μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος μας και τίμησαν τη μνήμη του με την παρουσία τους στο 40ήμερο μνημόσυνό του.

Η σύζυγός του Δέσπω Στεφανάτου

Τα παιδιά Διονύσης και Ελένη



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ