ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 8 Γενάρη 1997
Σελ. /28
ΚΕΝΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στις 5 Μάη 1945 παρακρατικοί τρομοκράτες δολοφόνησαν σε ηλικία 26 χρόνων, την ώρα που κοιμόταν, στην Κοινοπραξία Λεσσινίου Αιτωλοακαρνανίας, τον παλαίμαχο κομμουνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (Φρίξο), καπετάνιο του ΕΛΑΣ από το χωριό Γουρί Αιτωλοακαρνανίας.

Στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο, η γυναίκα του Ελευθερία Χριστοδούλου πρόσφερε, μέσω ΚΟΒ Κυπριάδου - Πατησίων, 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

Την Κυριακή, 12 Γενάρη στις 10.00 π.μ., στην εκκλησία του Αγίου Θεράποντος θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του

ΚΟΣΜΑ ΦΤΙΚΑ

Υπήρξε αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και ολόκληρη τη μεταπολεμική περίοδο δεν έλειψε από τους καθημερινούς αγώνες των συνταξιούχων του ΙΚΑ και συμμετείχε ενεργά στις πολιτικές δραστηριότητες του ΚΚΕ, ως οπαδός του. Από τα νεανικά του χρόνια κι ως το τέλος της ζωής του στάθηκε πιστός και αταλάντευτος αγωνιστής για τα ιδανικά της ειρήνης, της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη του αξέχαστου αγωνιστή, προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Κάτω Τούμπας, 50.000 δρχ. στο ΚΚΕ και 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

H γυναίκα του Ευαγγελία Φτίκα

(Θα ακολουθήσει δεξίωση στο κέντρο "Δίας")

* * *

Την Κυριακή, 12 Γενάρη, στις 10.30 π.μ., στο Παρθένι Αρκαδίας, θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ.

Τα αδέρφια του

Ευχαριστήριο

Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς και το άλλο προσωπικό της Πρώτης Καρδιολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, που με βοήθησαν και έγινα καλά.

Προσφέρω 2.000 δρχ. για ενίσχυση του "Ριζοσπάστη".

Ευάγγελος Χατζημιχάλης - Ζωγράφου



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ