ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 28 Μάρτη 1997
Σελ. /36
ΚΕΝΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (Γιά 28.3. Παρασκευή)

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (Γιά 28.3. Παρασκευή)

λ9

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ βετεράνου του ΚΚΕ, προσφέρουμε στο κόμμα στο οποίο στάθηκε πιστός ως τη στερνή πνοή του, 10.000 δρχ.

Θα σε θυμούμαστε πάντα.

Κωνσταντίνος και Κατερίνα Σαραντάκου

* Στη μνήμη του φίλου Γιώργη Τρικαλινού, στελέχους του ΚΚΕ, για όσα μας έμαθε να οραματιζόμαστε και για όσα δεν προφτάσαμε να κάνουμε μαζί, προσφέρω 30.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Γιώργος Μπ.

* Για το θάνατο του συντρόφου μας και συγχωριανού μας Γιώργη Τρικαλινού εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια στη συντρόφισσα της ζωής του Γιάννα Τρικαλινού, τα παιδιά και εγγόνια του.

Στη μνήμη του και αντί για μια αγκαλιά αγριολούλουδα στο νωπό τάφο του, προσφέρουμε στο "Ριζοσπάστη", στην εφημερίδα που υπερασπίστηκε σε όλη του τη ζωή 25.000 δρχ., και άλλες 25.000 δρχ. για το 7ο Συνέδριο της ΚΝΕ και πιστεύουμε ότι η ζωή και η δράση του Γ. Τρικαλινού θα είναι για τους νέους αγωνιστές φωτεινός οδηγός συνέπειας και ανυποχώρητης πάλης για την αλλαγή της κοινωνίας.

Θανάσης και Κούλα Τσαμπίρα - Αλμυρός

* * *

Η Κική Λουλέ πρόσφερε μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων της ΚΝΕ για το 7ο Συνέδριό της, 10.000 δρχ. στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ και άλλες 10.000 δρχ. στη μνήμη της ΧΑΡΑΣ ΚΕΠΕΣΗ.

* * *

Στη μνήμη των Αδελφών του ΕΕΣ ΧΑΡΟΥΛΑΣ ΚΕΠΕΣΗ και ΛΙΕΤΑΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΖΗ προσφέρω 10.000 δρχ. για το "Σπίτι του Αγωνιστή".

Προσφέρω, επίσης 30.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη" μας στη μνήμη των συναγωνιστών, μελών του ΚΚΕ: ΣΠΥΡΟΥ ΑΡΑΝΙΤΗ,ΖΗΝΩΝΑ ΖΟΡΖΟΒΙΛΗ,ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗ,ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ,ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ,ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΗ.

Ελένη Ζωγράφου

* * *

Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΚΑΤΙΝΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗ,που πέθανε πρόσφατα και αντί για στεφάνι στον τάφο της, προσφέρω 5.000 δρχ. στο"Ριζοσπάστη".

Νίκος Στάικος

* * *

Στις 21 Μάρτη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από το θάνατο της γυναίκας μου ΦΩΤΕΙΝΗΣ

Στη μνήμη της, καθώς και στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και της μητέρας μου ΕΥΔΟΚΙΑΣ αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης - Αλληλεγγύη - προσφέρω 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη" και 5.000 δρχ. στο Παράρτημα Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ.

Γεώργιος Μαλαμάς

* * *

Η Ευαγγελία Σακκαρέλου τέως Λυκειάρχης προσφέρει 50.000 δρχ. στο ΚΚΕ για το αίμα που έχει δώσει στους αγώνες για το καλό του λαού.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ (Γιά 28.3. Παρασκευή)

ΜΝΗΜΟΣΥΝA

λ9

Την Κυριακή, 30 Μάρτη στις 9.40 π.μ. (καινούρια ώρα) στο εκκλησάκι "Αγιος Νικόλαος" του Νεκροταφείου Ζωγράφου θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο της

ΧΑΡΟΥΛΑΣ Χωραφά-ΚΕΠΕΣΗ

Καλούνται όσοι και όσες τιμούν τη μνήμη της να παραβρεθούν.

Στη μνήμη της πρόσφερα στο ΚΚΕ 100 αντίτυπα από το βιβλίο της "Από το ημερολόγιό μου".

Ο σύντροφός της, στη ζωή και στον αγώνα, Νίκανδρος Κεπέσης



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ