ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 2 Φλεβάρη 1996
Σελ. /36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Η ΝΕ Εύβοιας πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση με θέμα τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ σήμερα, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας. Θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Η ΝΕ Λάρισας πραγματοποιεί συνεστίαση προς τιμή των 77 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ σήμερα, στο κέντρο "ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ" (οδός Βόλου). Προσκλήσεις διατίθενται από τις Κομματικές Οργανώσεις και από τα γραφεία της ΝΕ Λάρισας (Πανός 9, 2ος όροφος). Στη συνεστίαση θα παρευρεθεί ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Μηχανικών Αθήνας πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα "Η Συνθήκη του Μάαστριχτ και οι συνέπειές της στους Μηχανικούς" σήμερα, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Θεωνάς.
  • Η ΚΟΒ Μάνδρας πραγματοποιεί συνεστίαση προς τιμή των 77 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ σήμερα, στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα "Π. Ρόζης" (27ο χιλιόμετρο Αθήνας - Θήβας). Θα χαιρετίσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Η ΚΟΒ Αγιάς Λάρισας πραγματοποιεί συνεστίαση προς τιμή των 77 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ αύριο Σάββατο.
  • Η ΚΟΒ Φαλάνης Λάρισας πραγματοποιεί συνεστίαση προς τιμή των 77 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ αύριο Σάββατο.
  • Η ΑΕ Παιδείας και Ερευνας πραγματοποιεί συνεστίαση την Κυριακή 4-2-96, στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο "KARTOON" (πρώην "Πειραιώτισσα"), 34ου Συντάγματος και Κόδρου 1, στον Πειραιά, τηλ. 4124.142.
  • Οι ΚΟ Θριασίου πραγματοποιούν δημόσιο ανοιχτό απολογισμό της δράσης του βουλευτή του ΚΚΕ Δήμου Κουμπούρη την Κυριακή 4-2-96, στις 10.30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ελευσίνας.
  • Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ από την Κρήτη καλούνται σε συγκέντρωση με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και οι εκλογές στην Παγκρήτια Ενωση" που θα γίνει τη Δευτέρα 5-2-96, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
Εκδήλωση για την Κουβανική Επανάσταση

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και η πρεσβεία της Κούβας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 36 χρόνων από τη νίκη της Κουβανικής Επανάστασης, πραγματοποιούν εκδήλωση την Κυριακή 4-2-96 στις 10.30 π.μ. στην Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 7ος όροφος).

Για την κατάσταση στην Κούβα θα μιλήσει η πρέσβειρα της Κούβας ANA MARIA GONZALEZ SUAREZ και θα ακολουθήσει η προβολή της βιντεοταινίας "Να υπερασπίσουμε την ελπίδα".

Πορεία Ειρήνης στον Αλιμο

Η Επιτροπή Ειρήνης Αλίμου διοργανώνει πικετεφορία ειρήνης το Σάββατο 3 Φλεβάρη, στις 11.30 π.μ..Η πορεία θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Δωδεκανήσου και θα καταλήξει στην παραλία (Πάρκο Πολιτών) του λούνα πάρκ. Στην πορεία θα συμμετέχει η μπάντα του Δήμου Αλίμου.

Πίτες ειρήνης

Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου ανέβαλε την εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου για αύριο.Τα πούλμαν για τα Δερβενοχώρια, όπου θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα, θα αναχωρήσουν στις 2 μ.μ. από το δημαρχείο Κερατσινίου. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 3.000 δραχμές, που περιλαμβάνει και το φαγητό.

Η Επιτροπή Ειρήνης Υμηττού κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή στις 11 π.μ. στην Αίθουσα Τελετών του δημαρχείου Υμηττού.

Η Επιτροπή Ειρήνης Κυψέλης και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ κόβουν την Κυριακή την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία τους (Καλλιφορνά 30).

Στη Θεσσαλονίκη ο Σπ. Στριφτάρης

Τις θέσεις του ΚΚΕ για την αγροτική οικονομία και τις συνέπειες από την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ (ΚΑΠ - ΓΚΑΤΤ), ειδικά για τον τομέα της κτηνοτροφίας, θα αναπτύξει σε δύο ανοιχτές πολιτικές συγκεντρώσεις στο Νομό Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια τριήμερης περιοδείας του, ο βουλευτής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Σπύρος Στριφτάρης. Επίσης θα συναντηθεί με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων και θα επισκεφτεί εγκαταστάσεις συνεταιρισμών και συνεταιριστικών επιχειρήσεων.

Το Σάββατο 3 του Φλεβάρη θα περιοδεύσει στις κοινότητες Πεντάλοφος στις 10πμ και Πρόχωμα στις 12μ, όπου θα συναντηθεί με κτηνοτρόφους και θα ενημερωθεί για τα προβλήματά τους. Την ίδια μέρα στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας Στίβος σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Στίβου - Περιστερώνας του ΚΚΕ. Την Κυριακή θα μιλήσει σε ανάλογη συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Χαλάστρας, που διοργανώνει η ΚΟ Χαλάστρας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα στις 10 το πρωί ο Σπύρος Στριφτάρης θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ, όπου θα συναντηθεί με τη διοίκηση της συνεταιριστικής επιχείρησης και θα συζητήσει με τα σωματεία των εργαζομένων για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία. Η περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαγκαδά στη 1μμ.

Κοπή πίτας των ΚΟ του ΚΚΕ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους κόβουν αυτό το διάστημα οι Οργανώσεις του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:

  • Η ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου σήμερα στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της (Αγωνιστών Στρατοπέδου και Χρυσοστόμου Σμύρνης).
  • Οι ΚΟ Ιλισίων την Κυριακή 4-2-96 στις 10 π.μ. στα γραφεία τους (Σειλιστρίας).
  • Η ΑΕ του 5ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης την Κυριακή 4-2-96 στις 6 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ Αγ. Τριάδας (Καραϊσκάκη).
  • Η ΚΟΒ Φρυγίας - Ν. Ελβετίας - Βύρωνα τη Δευτέρα 5-2-96 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της (Φορμίωνος 174).


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ