ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 16 Μάη 1996
Σελ. /36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ
Στο απόγειό τους οι εκδηλώσεις

Στο απόγειό τους βρίσκονται οι εκδηλώσεις και οι μαζικές πρωτοβουλίες των Επιτροπών Ειρήνης για το 18ο Δεκαήμερο Δράσης Ειρήνης, στις γειτονιές και τους δήμους της Αθήνας. Ετσι:

  • Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης της Ηλιούπολης με τη συνεργασία 17 μαζικών φορέων.

- Σήμερα Πέμπτη, 16 Μάη,διοργανώνει πολιτιστική βραδιά με αντιπολεμικά έργα του Μ. Μπρεχτ και του Ι. Σόου από τη θεατρική σκηνή της "Δημοκρατικής Ενότητας", σε σκηνοθεσία Αργύρη Ντούσια.

- Αύριο Παρασκευή 17 Μάη διοργανώνει συγκέντρωση και κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Γρ. Λαμπράκη (Λ. Βουλιαγμένης - Β είσοδος Ηλιούπολης). Στη συνέχεια, θα γίνει πορεία ειρήνης μέχρι την κεντρική πλατεία, όπου θα γίνουν χαιρετισμοί και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

  • Οι Επιτροπές Ειρήνης Ν. Λιοσίων, Καματερού, Αγ. Αναργύρων και Πετρούπολης συνδιοργανώνουν εκδήλωση, με ομιλία και καλλιτεχνικό πρόγραμμα σήμερα Πέμπτη, 16 Μάη, στην πλατεία Κολοκοτρώνη (κεντρική πλατεία - στρογγυλή), στις 8 μ.μ.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ιωνίας διοργανώνει πικετοφορία σήμερα Πέμπτη, 16 Μάη, στις 7 μ.μ., από την πλατεία Σημηριώτη στον πεζόδρομο της Μ. Ασίας, όπου θα ακολουθήσει συγκέντρωση με ομιλία, ψήφισμα και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης και ο Δήμος διοργανώνουν πολιτιστική εκδήλωση σήμερα Πέμπτη, 16 Μάη, 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου με απαγγελίες ποιημάτων από τα 5ο και 8ο Δημοτικά Σχολεία, ζωγραφική μαθητών από το 2ο Δημοτικό Σχολείο και παραδοσιακούς χορούς από την Ενωση Μεσοτοπιτών.
  • Οι Επιτροπές Ειρήνης Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας, Χαϊδαρίου, η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" και οι μαζικοί φορείς της περιοχής συνδιοργανώνουν πικετοφορία στους δρόμους του Αιγάλεω σήμερα Πέμπτη, 16 Μάη, στις 7 μ.μ. από την πλατεία Δαβάκη.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Γούβας διοργανώνει συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη, 16 Μάη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Πλυτά.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ζωγράφου διοργανώνει αύριο Παρασκευή, 17 Μάη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Γαρδένιας εκδήλωση - αφιέρωμα στον Νίκο Νικηφορίδη και συζήτηση για την κατάσταση στην περιοχή.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης και ο δήμος συνδιοργανώνουν εκδήλωση αύριο Παρασκευή 17 Μάη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία δημαρχείου, με ομιλία και πολιτιστικό πρόγραμμα με το Μουσικό Συγκρότημα της Ν. Ιωνίας.
  • Το 5ο Λύκειο Αιγάλεω διοργανώνει εκδήλωση για την ειρήνη αύριο Παρασκευή 17 Μάη, στις 7 μ.μ., στο Σχολείο "συγκρότημα Μπαρουτάδικου".
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Περιστερίου, η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη", τα σωματεία της περιοχής και οι μαζικοί φορείς πραγματοποιούν εκδήλωση για την ειρήνη αύριο Παρασκευή 17 Μάη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλανδρίου και η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" διοργανώνουν εκδήλωση - αφιέρωμα στον Νίκο Νικηφορίδη, το Σάββατο 18 Μάη, στις 8 μ.μ. στον πεζόδρομο Χαϊμαντά και Πλάτωνος, με ομιλία, απαγγελίες ποιημάτων και ροκ συναυλία.
  • Η "Δημοτική Προοδευτική Κίνηση Π. Φαλήρου" διοργανώνει - με την ευκαιρία του Δεκαήμερου Ειρήνης - γλέντι στα γραφεία της, Καλυψούς 24, το Σάββατο, 18 Μάη στις 8 μ.μ.
Στον Πειραιά
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου και ο Δήμος διοργανώνουν εκδήλωση σήμερα Πέμπτη 16 Μάη, στις 7.30 μ.μ., με θέμα: Ειρήνη και Παιδεία.Η εκδήλωση περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος ομιλίες εκ μέρους των συνδιοργανωτών, καθώς και από τον εκπρόσωπο του ΔΣ της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Στο δεύτερο μέρος, θα δοθεί παράσταση του "Θεάτρου Σκιών" του Γιώργου Μαμάη, κλόουν θα διασκεδάσει τα παιδιά και θα χορέψει το τμήμα παραδοσιακών χορών του δήμου και του 4ου Γυμνασίου. Η εκδήλωση θα κλείσει με νεανικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
  • Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς με πικετοφορία που θα γίνει σήμερα Πέμπτη 16 Μάη, στις 6.30 το απόγευμα, από την πλατεία Δαβάκη έως και την πλατεία Χαλκηδόνας.
Κοζάνη
  • Στην Κοζάνη, η τοπική Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει την Κυριακή 19 Μάη, 7.30 το απόγευμα,πορεία ειρήνης από το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην Παναγιά και συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, όπου θα ακολουθήσει ομιλία και καλλιτεχνικό πρόβλημα.
Στο Αγρίνιο

Η Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου οργανώνει αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη 16 Μάη, στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο,με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη,γενικό γραμματέα της ΕΕΔΥΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Στην Καβάλα

Η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας, συμμετέχοντας στο 18ο Δεκαήμερο Ειρήνης, διοργανώνει αύριο Παρασκευή, 17 Μάη, εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς στην Κεντρική Πλατεία από πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης και την Κυριακή, 19 Μάη, αγώνα ανώμαλου δρόμου και πορεία ειρήνης.

Στον Εβρο

Με ένα σύνολο εκδηλώσεων υποδέχεται η Επιτροπή Ειρήνης Εβρου το φετινό Δεκαήμερο Ειρήνης. Ετσι:

- Αύριο Παρασκευή, 17 Μάη, στις 9 μ.μ. πραγματοποιείται συνεστίαση στην ταβέρνα "Αγγελος", σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Αλεξανδρούπολης.

- Την Κυριακή, 19 Μάη, στις 10 το πρωί, διοργανώνεται πορεία ειρήνης στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης. Η εκκίνηση θα γίνει μπροστά από το Δημαρχείο.

- Το Σάββατο, 25 Μάη, στις 9 μ.μ. θα γίνει η κεντρική εκδήλωση στο Κηποθέατρο του πάρκου "Εγνατία", με ομιλία για την ειρήνη και συναυλία του συγκροτήματος του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης.

Στην Κέρκυρα

Η Επιτροπή Ειρήνης Κέρκυρας διοργανώνει εκδήλωση - συναυλία την Κυριακή 19 Μάη στις 7 μ.μ., έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στην περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας.Στην εκδήλωση συμμετέχει ο μουσικοσυνθέτης Σπύρος Σαμοϊλης.

Πούλμαν για την Πορεία

Πούλμαν βάζουν οι επιτροπές ειρήνης και οι μαζικοί φορείς από τις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά για τη συμμετοχή των μελών και των φίλων τους στη Μαραθώνια Πορεία της ερχόμενης Κυριακής.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ιωνίας ένα πούλμαν από το Δημαρχείο Ν. Ιωνίας, στις 7 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ελληνικού και ο δήμος ένα πούλμαν από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης - Σούρμενα, στις 7 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Καισαριανής ένα πούλμαν από την πλατεία Καισαριανής, στις 7 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης ένα πούλμαν από το Δημαρχείο, στις 7 π.μ.- Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλανδρίου ένα πούλμαν από το κεντρικό Χαλάνδρι (εκκλησία Αγ. Νικολάου), στις 7 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Καλλιθέας δύο πούλμαν, για τον Τύμβο από την πλατεία Δαβάκη στις 7 π.μ και για την Αγ. Παρασκευή από την πλατεία Δαβάκη, στις 4 μ.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Σμύρνης ένα πούλμαν για την Αγ. Παρασκευή από την πλατεία Ν. Σμύρνης (οδός Ομήρου 68), στις 3.30 μμ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου ένα πούλμαν (δωρεάν) από την είσοδο του Δημαρχείου, στις 7 π.μ. Δηλώσεις συμμετοχής τηλ. 43.13.614.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Περιστερίου ένα πούλμαν για το Τύμβο από την Πλατεία Δημαρχείου στις 6.30 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Αγ. Δημητρίου ένα πούλμαν από τα γραφεία της, Βάλτου και Παπάγου, στις 6.30 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ζωγράφου δύο πούλμαν από την πλατεία Γαρδένιας στις 7 π.μ. για τον Τύμβο και για την Παλλήνη στις 3.10 από την πλατεία Γαρδένιας και 3.20 από την πλατεία Κύπρου.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Χολαργού ένα πούλμαν του Δήμου από τη 17η Νοέμβρη και Μεσογείων γωνία, στις 7 π.μ.

- Οι Επιτροπές Ειρήνης Πατησίων - Γαλατσίου - Κυψέλης ένα πούλμαν στις 6.45 π.μ. στην Αγ. Βαρβάρα - Πατήσια, στις 7.00 π.μ. στο παλαιό τέρμα Γαλατσίου (Βεϊκου και Γαλατσίου), στις 7.15 π.μ. στην Πλατεία Κυψέλης.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Κυριακή οι Πορείες Ειρήνης

Μεγάλες Πορείες Ειρήνης πραγματοποιούνται, με πρωτοβουλίες των τοπικών Επιτροπών της ΕΕΔΥΕ, την Κυριακή 19 Μάη, στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας. Στη Λάρισα,η Πορεία Ειρήνης θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί από την πλατεία Τυρνάβου κι ακολουθώντας τη διαδρομή μέσω Αμπελώνα και Γιάννουλης,θα καταλήξει στις 7μμ στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.

Με ανακοίνωση - κάλεσμά της προς τους Λαρισαίους, η Επιτροπή της ΕΕΔΥΕ καλεί όλους τους φίλους της ειρήνης να πορευτούν στον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας και για την ειρήνη στην περιοχή μας και στον κόσμο. Να καταγγείλουν τη βαρβαρότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων του ιμπεριαλισμού, να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση εγκατάστασης των στρατηγείων του ΝΑΤΟ στη Λάρισα, να βροντοφωνάξουν κατά της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στα Βαλκάνια, απαιτώντας την επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτών από τη Βοσνία, να καταδικάσουν την ένταση στο Αιγαίο που προκαλούν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους, να διαδηλώσουν την αποφασιστικότητά τους, ν' αγωνιστούν για την ειρηνική συμβίωση, τη φιλία και τη συνεργασία των λαών της περιοχής.

Στο Βόλο,η πορεία θα ξεκινήσει στις 6 μμ από την πλατεία Αγίας Τριάδας του Δήμου Ιωλκού και θα καταλήξει στις 8 μμ στην παραλία Βόλου.Πριν την έναρξη της πορείας και μετά τον τερματισμό της, θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή μουσικών και χορευτικών συγκροτημάτων.

Στα Τρίκαλα,οι φιλειρηνικές εκδηλώσεις, που άρχισαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, θα κορυφωθούν με την πορεία ειρήνης, η οποία θα ξεκινήσει από το χωριό Πηγή,για να καταλήξει στην πλατεία Ρήγα Φεραίου,όπου, μετά από τις σχετικές ομιλίες, θ' ακολουθήσει λαϊκό πανηγύρι.

Στην Καρδίτσα,οι φίλοι της ειρήνης θα παρευρεθούν στις 6.30 το απόγευμα στ' αποκαλυπτήρια μνημείου για την ειρήνη, που έχει στηθεί στο χωριό Σέκλιζα,και στις 7.30 μμ θα ξεκινήσουν από κει την πορεία για να καταλήξουν στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας,όπου θ' ακολουθήσουν ομιλίες και καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Πριν τον τερματισμό της πορείας - από την είσοδο της πόλης μέχρι την πλατεία - οι οδοιπόροι θα πραγματοποιήσουν λαμπαδηδρομία.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Με επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Τοπικών Επιτροπών Ειρήνης Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του 18ου Δεκαήμερου Ειρήνης. Εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στη μνήμη του αγωνιστή της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη και ειδικά φέτος έχουν ως κύριο σύνθημα και αίτημα την απομάκρυνση των Νατοϊκών δυνάμεων από τα Βαλκάνια και την επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτών από τη Βοσνία.

Σήμερα, στις 8 το βράδυ, στο πλαίσιο του δεκαήμερου, θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Θέατρο του Πάρκου ΧΑΝΘ με τη συμμετοχή της Χορωδίας ΚΟΡΑΗΣ και το χορευτικό συγκρότημα του Κοινωνικού Συνδέσμου Χαριλάου. Αύριο Παρασκευή, η ΕΔΥΕΘ διοργανώνει ημερίδα για το ρόλο των διεθνών οργανισμών και την ειρήνη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Εισηγητές θα είναι ο Αλκης Παπακώστας, καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου, ο Θανάσης Παπαρήγας, δημοσιογράφος - ιστορικός και ο γραμματέας της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Κράτης Κυριαζής.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη μεγάλη Πορεία Ειρήνης που θα γίνει την Κυριακή 19 Μάη και θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από το Στρατόπεδο "Νταλίπη".

Οδηγίες προς οδοιπόρους

Η οργανωτική επιτροπή της Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης πληροφορεί τους ειρηνοδρόμους που θα πορευτούν την Κυριακή 19 του Μάη, προκειμένου να διευκολυνθούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής, τα εξής:

1. Θα πρέπει να είναι ντυμένοι με ελαφρά ρούχα και κατά προτίμηση με αθλητικές φόρμες, βαμβακερές κάλτσες - όχι νάιλον - και αθλητικά παπούτσια. 2. Θα πρέπει να φορούν καπέλο για τον ήλιο και να αποφεύγουν να εκθέτουν τα μέλη τους γυμνά για την αποφυγή εγκαυμάτων.

3. Να πίνουν συχνά άφθονο νερό για την αποφυγή αφυδάτωσης και να μη καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φαγητού κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

4. Οσοι έχουν προβλήματα υγείας θα είναι προτιμότερο να περπατήσουν μικρές αποστάσεις προς το τερματισμό της πορείας ή να υποδεχτούν την Πορεία στο Πεδίο του Αρεως.

Για τη μετάβασή τους στον Τύμβο του Μαραθώνα θα αναχωρούν πούλμαν από την Πλατεία Κάνιγγος, στις 6.45 πμ, καθώς και από τις περισσότερες Επιτροπές Ειρήνης των Συνοικιών. Πληροφορίες 3844.853

Καλούν σε συμμετοχή στην πορεία

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους απευθύνει η ΓΣΕΕ να πάρουν μέρος στη Μαραθώνια Πορεία της Κυριακής. Σε εποχές, τονίζει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της, σαν τη σημερινή "οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα τους επιβάλλεται να πάρουν την υπόθεση της ειρήνης στα χέρια τους".

Η ΓΣΕΕ καλεί τους εργαζόμενους να απαιτήσουν:

- Απόσυρση όλων των ξένων στρατιωτικών δυνάμεων από τις χώρες των Βαλκανίων.

- Να σταματήσουν οι επεμβάσεις των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην περιοχή.

- Να πρωτοστατήσει η χώρα μας σε πρωτοβουλίες ειρήνης στην περιοχή των Βαλκανίων.

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας,συμμετέχοντας στην Πορεία Ειρήνης, καλεί τους εργαζόμενους και τα σωματεία της Αθήνας την Κυριακή 19 Μάη και ώρα 8πμ, στο Τύμβο του Μαραθώνα για να πορευτούν όλοι μαζί στα βήματα του Λαμπράκη

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να πάρουν μέρος στη Μαραθώνια Πορεία, "να διατρανώσουν την απόφασή τους να επιβάλουν την ειρήνη των εργατών, των λαών όλου του κόσμου και όχι την "ειρήνη" του αίματος που θέλουν να επιβάλουν οι Αμερικανοί και ΝΑΤΟϊκοί ιμπεριαλιστές στους λαούς".

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων καλεί τους εργαζόμενους στα φάρμακα και καλλυντικά να πάρουν μέρος στη Μαραθώνια Πορεία και να διαδηλώσουν ενάντια στη βαρβαρότητα της "νέας τάξης πραγμάτων" και υπέρ της ειρήνης, της φιλίας και της συνεργασίας των λαών.

Το πρόγραμμα της Πορείας

Το πρόγραμμα της πορείας:

8.00 Τύμβος: Αφή φλόγας, χαιρετισμός ΕΕΔΥΕ

8.30 Εναρξη της Πορείας

9.30 Στάση στη Νέα Μάκρη, χαιρετισμός από το δήμαρχο και την Επιτροπή Ειρήνης Ν. Μάκρης

12.00 Στάση στη Ραφήνα, χαιρετισμός από το δήμαρχο και την Επιτροπή Ειρήνης Ραφήνας.

13.30 Στάση στο Πικέρμι, χαιρετισμοί από αντιστασιακές οργανώσεις και ΠΕΚΑΜ.

15.30 Στάση στην Παλλήνη, χαιρετισμοί από το δήμαρχο, την ΟΓΕ και το ΕΚΑ.

17.30 Στάση Αγ. Παρασκευή, χαιρετισμός από το δήμαρχο και τη ΓΣΕΕ.

19.30 Τερματισμός στο Πεδίον του Αρεως, χαιρετισμοί εκπροσώπου ΕΕΔΥΕ - εκπροσώπου της Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη, ψήφισμα, καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

ΝΕΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δε θέλουμε το μέλλον μας ματωμένο

Την ανησυχία τους για την επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα Βαλκάνια εις βάρος της ειρήνης, εκφράζουν νέοι της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, σε διακήρυξη που υπογράφουν.

Στη διακήρυξη αναφέρεται ότι η υπεράσπιση της ειρήνης είναι πρώτα από όλα υπόθεση των νέων και αποτελεί καθήκον και υποχρέωση απέναντι στη ζωή, στο μέλλον του λαού και της χώρας μας.

"Ο εχθρός μας, τονίζεται στη διακήρυξη, ο εχθρός όλων των νέων στα Βαλκάνια είναι η ιμπεριαλιστική τάξη πραγμάτων, που θέλει να υποτάξει τις χώρες και τους λαούς μας, να δημιουργήσει ζώνες επιρροής, κυριαρχίας και εκμετάλλευσης. Είναι τα συμφέροντα, η παρουσία, οι επεμβάσεις των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης στα Βαλκάνια".

Οι νέοι οργανώνουν το Σάββατο στις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κάντζας φιλειρηνική εκδήλωση και θα συμμετάσχουν την Κυριακή στη Μαραθώνια Πορεία, δίνοντας ραντεβού στις 8 π.μ. στο Μαραθώνα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ