ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 6 Ιούνη 1996
Σελ. /56
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πανελλαδική σύσκεψη της ΔΠΚ Οικονομολόγων

Η Γραμματεία της "Δημοκρατικής Πανεπιστημονικής Κίνησης" (ΔΠΚ) Οικονομολόγων καλεί τα μέλη και τους φίλους της παράταξης σε Πανελλαδική Σύσκεψη την Παρασκευή 14 - 6 - 96 στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα της Ενωσης Επαγγελματιών Λογιστών Πρωτεύουσας (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). με θέματα ημερήσια διάταξης:

1. Απολογισμός Δράσης εξαμήνου και Προγραμματισμός Δράσης για τη νέα περίοδο.

2. Ρόλος και χαρακτήρας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ). Η δική μας συμμετοχή.

3. 29η Συνέλευση των αντιπροσώπων του ΟΕΕ.

Συγχαρητήριο μήνυμα στην Αλέκα Παπαρήγα

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά

Συγχαρητήριο μήνυμα στην Αλέκα Παπαρήγα, με την ευκαιρία της επανεκλογής της στη θέση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά. Στο μήνυμα σημειώνεται:

"Ο πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Κεφάλας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς σας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια, για την επάξια εκλογή σας στη θέση της Γενικής Γραμματέα του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Επίσης, διαβιβάστε, παρακαλούμε πολύ, τα συγχαρητήριά μας και στα λοιπά εκλεγέντα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Ελπίζουμε ότι και κατά τη νέα περίοδο της θητείας σας θα συνεχιστεί η εποικοδομητική μας συνεργασία, αλλά και σας διαβεβαιούμε ότι θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για να βοηθήσουμε τις προσπάθειές σας στη στήριξη των μικρομεσαίων.

Ευχόμαστε επιτυχία στην αποστολή σας και διατελούμε".

Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Η ΚΟ Λαυρίου πραγματοποιεί σύσκεψη με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις", το Σάββατο 8-6-96, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Λαυρίου. Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Η ΚΟΒ Αίγινας και η ΠΕΑΕΑ Πειραιά συνδιοργανώνουν εκδρομή - προσκύνημα στον τόπο εκτέλεσης αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης την Κυριακή 9-6-96.Οι εκδρομείς θα αναχωρήσουν στις 8 π.μ. με το πλοίο "ΕΥΤΥΧΙΑ".


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ