ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 3 Νοέμβρη 1996
Σελ. /48
ΚΕΝΗ

6 - 8 ΕΝ ΟΨΕΙ... των γεγονότων και των εξελίξεων μιας μέρας που ξεκινάει και πρέπει να ξέρετε τι σας περιμένει. Με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

9 - 10 ΠΡΩΙΝΟΣ ΑΠΟΠΛΟΥΣ Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του "902", με σχολιασμό του Τύπου, συνεντεύξεις και επίκαιρες παρεμβάσεις. Με τους: Βάλια Δρακωνάκη και Κώστα Καραχάλιο.

10 - 11 ΕΝΤΕΧΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

11 - 12 ΕΞΑΙΤΙΑΣ Οι ειδήσεις και οι εξελίξεις γίνονται η αιτία για ρεπορτάζ, σχόλια και συζήτηση. Με τον Δάνη Παπαβασιλείου.

12 - 13 ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

13 - 14 ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Μία εκπομπή, που ενημερώνει για τις διεθνείς εξελίξεις και τα εξωτερικά μας θέματα. Με την Αννα Μπαλλή.

14 - 16 ΜΕ ΑΠΟΨΗ Η διαδρομή του "902", στα σημαντικότερα γεγονότα της μέρας, με τους ρεπόρτερ και τους ανταποκριτές του σταθμού μας. Με την Μάρω Φωτάκη.

16 - 17 ΕΝΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Η αθλητική εκπομπή του "902". Με τους: Θ. Λαζαρίδη - Δ. Μαχαίρα.

17 - 18 ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ Μια εκπομπή που προσεγγίζει το γυναικείο ζήτημα. Με την Κάλλια Παπαδοπούλου.

18 - 19 ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Το παγκόσμιο εργατικό, αντιφασιστικό, αντιπολεμικό τραγούδι. Με τον Στέφανο Ψαραδάκο.

19 - 20 ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ Απ' τους μελωδικούς θησαυρούς της δημοτικής μας μουσικής. Με την Κούλα Καραμηνά.

20 - 20.30 ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8

20.30 - 22 ΨΗΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Τραγούδια - σχόλια - συνεντεύξεις με θέμα πάντα το ελληνικό τραγούδι. Με τον Στάθη Ευτυχίδη.

22 - 23 ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ Η Αντέλλα Μέρμηγκα επιλέγει και διαβάζει από την ελληνική και ξένη λογοτεχνία.

23 - 24 ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ Παρουσίαση - κριτικά σχόλια των τηλεοπτικών κινηματογραφικών προγραμμάτων. Οι VΙDΕΟ κυκλοφορίες της βδομάδας. Με τον Νίκο Χρόνη.

24 - 1 Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ Τα τραγούδια των μαύρων της Β. Αμερικής. Απ' τις βαμβακοφυτείες στις εκκλησίες. Απ' τη δουλεία, στο περιθώριο των απελεύθερων. Επιμέλεια: Δημήτρης Κουτζμανίδης.

1 - 2 60's - 70's PL Δύο δεκαετίες ROCK. Επιλογές που χαρακτήρισαν την πορεία μιας μουσικής σκηνής, απ' την εμφάνισή της, μέχρι τις παρυφές της αναπόφευκτης παρακμής της. Επιμέλεια: Δημήτρης Κουτζμανίδης.

2 - 3 ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (επανάληψη)

3 - 4 Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ... χωρίς λόγια. Επιμέλεια: Δημήτρης Κουτζμανίδης.

4 - 6 ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "902"


6 - 8 ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ Επιμέλεια Δ. Κουτζμανίδης.

8 - 9 ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

9 - 10 ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ Οι μελωδίες μιας εποχής από το παρελθόν. Τραγούδια από τις πρώτες δεκαετίες του αιώνα. Επιμέλεια - παρουσίαση Κούλα Καραμηνά.

10 - 12 ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ 7ης ΜΕΡΑΣ Το δημοσιογραφικό επιτελείο του "902"

12 - 13 ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ Οι μουσικές των Ελλήνων. Πολύτιμες ψηφίδες στο μουσικό μωσαϊκό των Βαλκανίων και Ανατολικής Μεσογείου. Με τον Χρήστο Σκαρόπουλο.

13 - 15 ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Με το δημοσιογράφο Δημήτρη Χαλιβελάκη.

15 - 16 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ Επιλογή Δ. Κουτζμανίδη.16 - 18 ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ Μια μουσική εκπομπή με χιούμορ, αγανάκτηση και μερικές φορές με... "κακία". Επιμέλεια - παρουσίαση Λίτσα Κούμπα.

18 - 19 ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΙΛΗ ΣΤΟΝ ΓΟΥΤΕΜΒΕΡΓΙΟ Ιστορικές, φιλοσοφικές, πολιτικές και λογοτεχνικές διαδρομές στο χώρο του γραπτού λόγου και των εκδόσεων. Επιμέλεια - παρουσίαση Αννεκε Ιωαννάτου.

19 - 20 ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ... για να ξεκλειδώσουμε τη σκέψη μας, δίνοντας διέξοδο στα όνειρά μας. Επιμέλεια - παρουσίαση Αγγελική Χατζηστέλιου.

20 - 21 ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Μια εκπομπή - περιπλάνηση στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Επιμέλεια - παρουσίαση Βάσω Γιωργοπούλου.

21 - 23 ΑΔΕΙΝ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΩΣ Το ρεμπέτικο τραγούδι μέσα από ιστορικές στιγμές που το γέννησαν και το ανέπτυξαν. Με τους Γ. Πολύζο και Σ. Μπιτσάκη.

23 - 24 ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

24 - 2 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Οι άγνωστες μουσικές πτυχές ενός κόσμου, που γνωρίζουμε καλά. Με τον Τάσο Μενεμενόγλου.

2 - 3 60's - 70's PL Δύο δεκαετίες ROCK. Επιλογές που χαρακτήρισαν την πορεία μιας μουσικής σκηνής, απ' την εμφάνισή της, μέχρι τις παρυφές της αναπόφευκτης παρακμής της. Επιμέλεια: Δημήτρης Κουτζμανίδης.

3 - 4 ALTER EGO Αναζητήσεις στον χώρο της JAZZ. Επιμέλεια Δ. Καλαφατίδης.

4 - 6 ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "902"



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ