ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 20 Νοέμβρη 1996
Σελ. /36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Κομματικό αχτίφ των εμποροϋπαλλήλων, γύρω από το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη στις 7 μ.μ. στην ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
  • Ο βουλευτής του ΚΚΕ Μ. Κωστόπουλος πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη στις 9.30 π.μ. περιοδεία στο Δυτικό Αεροδρόμιο.
  • Η ΚΟΒ Ζαχάρως καλεί σε εκδήλωση - συνεστίαση την Παρασκευή 22 Νοέμβρη στις 7 μ.μ. στην ταβέρνα "Τα Πεύκα" (Τάση Κοντολέτα), προς τιμήν των 50 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και των νεκρών αγωνιστών της περιοχής. Θα μιλήσουν ο Ι. Λέφας, φιλόλογος - συγγραφέας της ιστορίας του ΔΣΕ Ολυμπίας και ο Ν. Θεοφιλάτος, μέλος του Γραφείου Περιοχής του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Αρτας διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση το Σάββατο 23 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα "Σκουφά", με ομιλητή τον Σπ. Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΑΕ Βορειοδυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ διοργανώνει το Σάββατο 23 Νοέμβρη,στις 9.30 μ.μ., γλέντι στο κέντρο "ΓΟΡΓΟΝΑ" (οδός Κύπρου 88, Ν. Χαλκηδόνα, τηλ. 25.20.909) προς τιμήν των δύο επετείων, των 78 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και των 50 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.
  • Η ΝΕ Λάρισας διοργανώνει το Σάββατο 23 Νοέμβρη, στις 9 μ.μ., στο κέντρο "Ιφιγένεια" (οδός Βόλου), συνεστίαση αφιερωμένη στα 78 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και στην εκλογική επιτυχία του Κόμματος στις πρόσφατες εκλογές. Προσκλήσεις θα διατίθενται από τα γραφεία της ΝΕ (Πανός 9, 2ος όροφος) τηλ. 229.591 και από τις Κομματικές Οργανώσεις.
  • Η ΝΕ Λέσβου διοργανώνει το Σάββατο 23 Νοέμβρη στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο "Αρετούσα", στο Ακρωτήρι στη Μυτιλήνη, συνεστίαση για τα 78 χρόνια του Κόμματος.
  • Η ΝΕ Χίου καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ, που κατάγονται από τη Χίο και ζουν στην περιοχή της πρωτεύουσας, σε σύσκεψη την Παρασκευή 29 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στην ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη), για τη συγκρότηση Επιτροπής Ετεροδημοτών από τη Χίο.
Eπιτροπή Δημοψηφίσματος για το Μάαστριχτ

Καθημερινά λειτουργούν τα γραφεία της Επιτροπής Δημοψηφίσματος για το Μάαστριχτ,που βρίσκονται στην οδό Κάνιγγος 27, 5ος όροφος, γραφεία 12 - 13, και παραμένουν ανοιχτά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από 6 έως 9 μ.μ. Σε ένταση των προσπαθειών για τη συλλογή υπογραφών υποστήριξης της διενέργειας δημοψηφίσματος για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, καλεί η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Αντιστασιακών Πειραιά.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα πιο κάτω γραφεία:

ΠΕΙΡΑΙΑ: Φίλωνος 41 (9 π.μ. - 12 μ. και 6 μ.μ. - 8 μ.μ. ) τηλ. 4124.696.

ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ: Κύπρου 68 (6 μ.μ. - 8 μ.μ. ) τηλ. 4925.757.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Ρέπουλη 16 (5 μ.μ. - 7.30 μ.μ. ) τηλ. 4618.180.

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Γρ. Λαμπράκη 217 (5 μ.μ. - 7 μ.μ. ) τηλ. 4942.288.

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Πόντου 46 (5 μ.μ. - 6 μ.μ. ) τηλ. 4610.362.

Σήμερα στην τηλεόραση

Σήμερα Τετάρτη στις 9.15 μ.μ. στον τηλεοπτικό σταθμό "NEW" στην εκπομπή "Λίγο πριν... λίγο μετά", με την δημοσιογράφο Κατερίνα Κωλέτση και με θέμα "Εξοπλισμοί",θα πάρει μέρος ο Β. Καλαματιανός,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σήμερα, επίσης, στις 11 μ.μ. στην ΕΤ-1 στην εκπομπή "Η Συνέντευξη", με την δημοσιογράφο Αννα Παναγιωταρέα και με θέμα "Προϋπολογισμός", θα πάρει μέρος ο Αχ. Κανταρτζής,βουλευτής Τρικάλων του ΚΚΕ.

Ομιλία - συζήτηση, σχετικά με τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, διοργανώνει σήμερα, στις 7.30 μμ, στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, η Επιτροπή Συνδικαλιστικών Στελεχών ΕΒΕ. Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Σουγανίδης, σύμβουλος του ΒΕΘ.

Οικονομική Εξόρμηση του ΚΜΕ

Το ΔΣ του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών (ΚΜΕ) πραγματοποιεί από τις 15 Νοέμβρη Οικονομική Εξόρμηση, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Γενάρη του 1997, με στόχο να οργανώσει τη βιβλιοθήκη του, να συμβάλει στη μελέτη της ιστορίας του ΔΣΕ και να αναβαθμίσει γενικότερα τη λειτουργία του Κέντρου.

Το ΚΜΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του να βοηθήσουν για την επιτυχία της Εξόρμησης.

Τα γραφεία του ΚΜΕ είναι Πατησίων και Τροίας 36 (στάση Αγγελοπούλου). Τηλέφωνα: 88.10.046, 88.10.074.

Δραστηριότητες της Αλ. Παπαρήγα
  • Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα,επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη περιοδεία στη Φθιώτιδα.

Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

- Στις 10.30 π.μ. επίσκεψη στο εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας ΒΕΛΚΑ, στην Τιθορέα Λοκρίδας.

- Στις 3 μ.μ. αχτίφ στελεχών στη Λαμία.

- Στις 6 μ.μ. επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

  • Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα θα μιλήσει την Κυριακή 24 Νοέμβρη σε συγκέντρωση που διοργανώνει η Αχτιδική Επιτροπή Κερατσινίου, με θέμα: "Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ".Η συγκέντρωση θα γίνει στις 11 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Κερατσινίου (Μ. Ασίας και Παπαναστασίου, δίπλα στο δημαρχείο).


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ