ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 16 Φλεβάρη 1995
Σελ. /28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφορές για την αποκατάσταση των ζημιών
  • Ο ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Πατρών και Περιχώρων προσφέρει 100.000 δρχ. πρώτη δόση, μέσω ΚΟΒ Προσφυγικών για τη διάσωση του ιστορικού αρχείου.
  • Ο Μ. Γ. από την Αμαλιάδα, αγωνιστής της ΕΑ, πρόσφερε 25.000 δρχ. μέσω της Επιτροπής Ετεροδημοτών Ηλείας του ΚΚΕ, στη μνήμη των αγωνιστών της ΕΑ Βασίλη Φιλοσοφόπουλου και Κωστάκη Αποστολόπουλου, εθνοσύμβουλου της ΠΕΕΑ.
  • Π. Γ. 10.000 δρχ.
  • Η ΜΑΡΙΚΑ ΠΟΛΥΒΙΟΥ από τη Θεσσαλονίκη, 10.000 δρχ. στη μνήμη του άνδρα της Δημητρού.
  • Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΑΡΙΩΝ Β. Ελλάδας πρόσφερε 50.000 δρχ. συμβολικό ποσό για τη διάσωση του ιστορικού αρχείου του ΚΚΕ.
  • ΤΟ ΕΡΓΑΤΟ+ΔΚΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Καστοριάς πρόσφερε 50.000 συμβολικά, μέσω της τοπικής ΝΕ, για την αποκατάσταση των ζημιών.
  • Ο ΜΠΑΜΠΛΕΝΗΣ ΗΛΙΑΣ πρόσφερε 7.000 δρχ., για την ΚΟΜΕΠ.
  • Η Π. Σ. και ο Κ. Χ. πρόσφεραν 30.000 δρχ., στη μνήμη του συζύγου και γαμπρού Μιχάλη, καθώς και όλων των αγωνιστών από το Αγρίνιο.
  • Ο ΠΑΝΟΣ ΝΙΦΟΡΟΣ από τον Κάλαμο Λευκάδας πρόσφερε 5.000 δρχ., στη μνήμη των γιατρών Ξενοφώντα Γρηγόρη, Νιφόρου Μίμη, Καναβού Στάθη, Μελά Χριστόφορου.
  • Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΛΑ και η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ πρόσφεραν 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Εξάνθειας Λευκάδας, στη μνήμη του αδελφού τους Στάθη Πόρτα, ταγματάρχη του ΕΛΑΣ που χάθηκε στα Δεκεμβριανά.
  • Σύντροφοι και φίλοι, μέσω της ΚΟΒ Εξάνθειας Λευκάδας, πρόσφεραν έως τώρα 100.000 δρχ. συνολικά, στη μνήμη και των παρακάτω Εξανθειωτών αγωνιστών που έφυγαν. Α. Μανθιάτου, Κ. Ξεχαλιά, Σ. Πόρτα, Σ. Αμπάτη, Γ. Κούγια, Κ. Κωσταρά, Κ. Γ. Μπαμπακεόι, Β. Κουλούρα, Νίκο Ζώη, Σ. Μαρονεόι, Κ. Σειμενεόι, Σ. Μπεζώνια, Αριστείδη, Σ. Ντόζα, Τάκη Τασούλη, Π. Βλαχούντιου, Στέφανου Γιργιαμέλη, Στέφανου Καλποφίλιππου, Γ. Πειρώνη, Π. Κουραντζάνη, Αλκιβιάδη Ιωάννη, Σπύρου Ξάρχη, Σπ. Λιάπη, Πολύβιου, Σπ. Προκομένου.
  • Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος νέου και παλιού σταθμού, η "Αναγέννηση" πρόσφερε 50.000 δρχ.
  • Σύντροφοι από την ΚΟΒ Ιπποκρατείου πρόσφεραν 7.000 δρχ., στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή Αναγνωστόπουλου Ανδρέα, διαλεχτού μέλους της οργάνωσής τους, που έφυγε από κοντά τους στο τέλος του Δεκέμβρη.
  • Ο σ. ΜΟΥΣΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ από την Εφύρα Ηλείας, πρόσφερε 10.000 δρχ. δεύτερη δόση, μέσω της Επιτροπής Ηλείων Αττικής του ΚΚΕ για την αποκατάσταση των ζημιών.
  • Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΟΛΟΓΙΑΝΝΗ - ΜΗΝΑ+ΔΚΙΔΗ πρόσφερε 25.000 δρχ., στη μνήμη των γονιών της Ευθυμίας και Σπύρου από τις Καρούτες Δωρίδας για τη διάσωση του ιστορικού αρχείου του ΚΚΕ.
Συνεστίαση των Λακώνων Αττικής

Η Επιτροπή Λακώνων Αττικής για τη Στήριξη του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση σήμερα στην "Κοκκινιώτισσα" (οδός 7ης Μαρτίου 101). Πληροφορίες για προσκλήσεις στα τηλέφωνα: 5245.439 (κ. Μουρκάκο), 8837.086 (κ. Σαραντάκου), 4182.126 (κ. Λειβάδη).

Περιοδείες βουλευτών
  • Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Δήμος Κουμπούρης,θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα ΕΛΤΑ Καισαριανής σήμερα,στις 9 π.μ.
  • Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γεράσιμος Αραβανής,θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις νυχτερινές σχολές Περιστερίου σήμερα,στις 6 μ.μ.
Η Β. Νικολαφιδου στη Μυτιλήνη

Η Βέρα Νικολαφιδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα επισκεφθεί, σήμερα, τη Μυτιλήνη. Στις 10 π.μ. θα επισκεφθεί το δημαρχείο Μυτιλήνης και θα συζητήσει τα προβλήματα του δήμου και το βράδυ θα πάρει μέρος σε σύσκεψη στελεχών της ΝΕ Λέσβου για την ΤΑ.

2
Μουσική εκδήλωση της ΝΕ Νότιας Δωδεκανήσου

Η ΝΕ Νότιας Δωδεκανήσου, στα πλαίσια του αγώνα διάσωσης του ιστορικού αρχείου του Κόμματος, πραγματοποιεί λαϊκή μουσική εκδήλωση το Σάββατο 18-2-95 στις 10 μ.μ. στο μουσικό κέντρο "CAFFE CHANTANT".

Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Καλλιθέας

Ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας πραγματοποιεί την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση τη Δευτέρα 27-2-95 στις 6 μ.μ. στα νέα γραφεία του (Ιφιγενείας 92 και Θησέως).

Πολιτική συγκέντρωση των Μεσσηνίων Αθήνας

Η Επιτροπή Μεσσηνίων Αθήνας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα "Ανάλυση της πολιτικής κατάστασης και των τελευταίων αποφάσεων της ΚΕ του ΚΚΕ" την Τετάρτη 22 - 2 - 95 στις 6 μ.μ. στην ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).

Γιορτή για τα 52 χρόνια της ΕΠΟΝ

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ) καλεί τους ΕΠΟΝίτες, τις ΕΠΟΝίτισσες και τους φίλους της ΕΠΟΝ στην ψυχαγωγική βραδιά, που διοργανώνει για την 52η επέτειο από την ίδρυση της ΕΠΟΝ την Τετάρτη 22 - 2 - 95 από τις 5 μ.μ. - 9 μ.μ.,στις αίθουσες του ξενοδοχείου "Τιτάνια" (Πανεπιστημίου 52).

Στη φετινή γιορτή της η ΠΕΑΦΕ οργανώνει λαχειοφόρο αγορά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αποκατάσταση των ζημιών και τη διάσωση και συντήρηση του ιστορικού αρχείου του ΚΚΕ.

Κάρτες και προσκλήσεις διατίθενται: Στα γραφεία της ΠΕΑΦΕ, Πλατεία Κάνιγγος, Βερανζέρου 5 (στοά) 5ος όροφος - Νο 8, στην ίδια στοά στο κατάστημα "Φωτοτυπίες - Γραφομηχανές" των Λυκούργου και Αργυρής Τσιρίκου, στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΑΕΑ (Μαυρομματαίων 12).

Στη Λάρισα

Εκδήλωση για τα 52 χρόνια της ΕΠΟΝ διοργανώνουν τα Παραρτήματα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ και της ΠΕΕΠΠ,καθώς και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Λάρισας της ΚΝΕ την Πέμπτη 23 - 2 - 95 στις 6 μ.μ. στο "Χατζηγιάννειο" Πνευματικό Κέντρο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ