ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 12 Μάρτη 1995
Σελ. /48
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνδιασκέψεις - εκδηλώσεις ΕΕΔΥΕ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι περιφερειακές συνδιασκέψεις, ενόψει του 12ου Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ,που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μάρτη μέχρι 2 Απρίλη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Η Παμπειραϊκή Συνδιάσκεψη πραγματοποιείται σήμερα στις 9 π.μ. στην αίθουσα της ΠΝΟ.

Η Παναθηναϊκή θα γίνει το επόμενο Σάββατο 18 Μάρτη από τις 9 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ. στο κτίριο "Κωστή Παλαμά", στην οδό Ακαδημίας.

Επίσης συνεχίζεται η προετοιμασία των κεντρικών εκδηλώσεων της ΕΕΔΥΕ. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:

- Δευτέρα 20 Μάρτη στο αμφιθέατρο της Φοιτητικής Εστίας Ζωγράφου στις 5 μ.μ. για το πρόβλημα των ναρκωτικών από τη σκοπιά της υπεράσπισης της ζωής. Διοργανώνεται από την ΠΕΔΥΕ σε συνεργασία με το Δήμο Ζωγράφου και το Εθνικό Συμβούλιο κατά των ναρκωτικών.

- Τετάρτη 22 Μάρτη στο αμφιθέατρο των σχολείων του Ταύρου στις 5 μ.μ. για το Περιβάλλον από τη σκοπιά του κινήματος ειρήνης. Διοργανώνεται από την ΕΕΔΥΕ σε συνεργασία με το Δήμο Ταύρου και το ΤΕΕ.

- Τρίτη 28 Μάρτη - Κυριακή 2 Απρίλη, στο κτίριο "Κωστή Παλαμά" (Ακαδημίας και Σίνα) Εκθεση αφίσας, φωτογραφίας και σκίτσου από τα 40 χρόνια της αντιιμπεριαλιστικής δράσης της ΕΕΔΥΕ.

- Δευτέρα 3 Απρίλη θα δοθεί μεγάλη συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών όπως ο Β. Παπακωνσταντίνου,ηΑφροδίτη Μάνου,ο Λουκιανός Κηλαηδόνης,η Ελευθερία Αρβανιτάκη και άλλοι που τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ