ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 17 Μάρτη 1995
Σελ. /28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Στόχος το "κάστρο" της Τούμπας

Με στόχο να εκπορθήσει και το "κάστρο" της Τούμπας ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα. Το ματς με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των πρασίνων που αισιοδοξούν για την έκβασή του. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ζήτησε από τους παίκτες του να μην έχουν άγχος ώστε να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτοί με τη σειρά τους είναι πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσουν το σερί των επιτυχιών γιατί είναι ανώτεροι από τον τον ΠΑΟΚ και δεν αρκεί η καυτή έδρα.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Ρότσα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του αφού και ο Στράτος Αποστολάκης εξέτισε την ποινή του. Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν και 1.000 φίλαθλοι του τριφυλλιού που θα ταξιδεύσουν οδικώς από την Αθήνα.

ΑΕΚ
Σε μια κόλλα χαρτί

Το φύλλο αγώνα του Γ. Πλευρίτη "καίει" τον Δ. Μελισσανίδη που κινδυνεύει με έκπτωση από το προεδρικό αξίωμα

Ο Θεσσαλονικιός διαιτητής Γιώργος Πλευρίτης "καίει" στο φύλλο αγώνα τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη! Σε αυτό αναφέρει ότι μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Μελισσανίδης τον βρήκε στα αποδυτήρια και τον έβρισε, θεωρώντας τον υπεύθυνο για το μικρό σκορ που πέτυχε η ΑΕΚ σε βάρος του Εδεσσαϊκού για το Κύπελλο. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ είναι υπότροπος και κινδυνεύει ακόμη και με έκπτωση από το αξίωμά του!

"Δε χρωστάμε στον Αρη"

Στην αντεπίθεση πέρασε χτες η ΠΑΕ σχετικά με το χρέος που υποστηρίζει ο Αρης ότι υπάρχει από τη μεταγραφή του Δημητριάδη. Ο οικονομικός διευθυντής Γιώργος Σκούρτης δήλωσε: "Δεν καταλαβαίνω τι ζητάει ο Αρης. Οταν εμείς αναλάβαμε τη διοίκηση καταθέσαμε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων 25 εκατομμύρια δραχμές, όμως κανένας άνθρωπος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν πήγε να τα πάρει. Εχουμε όλα τα χαρτιά από αυτή μας την ενέργεια και φυσικά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Στον απόηχο του αγώνα με τον Εδεσσαϊκό και δυο πρωταγωνιστές του αγώνα, οι Βάιος Καραγιάννης - Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς δήλωσαν... Και πρώτα ο αμυντικός της πρωταθλήτριας: "Και με 4-0 να κερδίζαμε πάλι για τη νίκη θα πηγαίναμε μέσα στην Εδεσσα. Νομίζω ότι ο Πλευρίτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα". Με τη σειρά του ο Μαυροβούνιος τονίζει: "Χρειαζόμασταν ένα γκολ ακόμη ώστε να μην έχουμε κανένα πρόβλημα. Πιστεύω όμως ότι τελικά θα περάσουμε. Ο διαιτητής δε μας έδωσε δυο πέναλτι ολοκάθαρα".

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004
Υποψηφιότητα θέτει και η Ρώμη

Και επίσημα πλέον η Ρώμη θα διεκδικήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μάριο Πεσκάντε.

Ας σημειωθεί ότι για τους Ολυμπιακούς του 2004 έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ακόμη 13 πόλεις ένω μέχρις στιγμής επίσημη αίτηση στην ΔΟΕ έχουν υποβάλειι το Κέιπ Τάουν της Νότ.Αφρικής, η Κωνσταντινούπολη,το Σαν Χουάν του Πόρτο Ρίκο, η Σεβίλη και η Αγ.Πετρούπολη.

Οριστικά πλέον η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανέβαλε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που ήταν να γίνει στη Νιγηρία. Αιτία ως γνωστόν αποτέλεσαντα σοβαρά κρούσματα μηνιγγίτιδας και χολέρας που σημειώθηκαν πριν από ένα μήνα στη χώρα και εξακολουθούν να τη μαστίζουν μέχρι σήμερα.

Οι εκπρόσωποι της ΦΙΦΑ αρνήθηκαν να διευκρινίσουν εάν θα επιλέξουν άλλη χώρα για να διοργανώσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στον πάγκο ο Αλεξανδρής

Ο Αλέξης Αλεξανδρής δε θα ξεκινήσει από την αρχή στον αυριανό αγώνα με την Καβάλα. Ο Τάις Λίμπρεχτς, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, σκέφτεται να παρατάξει ένα μόνο καθαρόαιμο κυνηγό, τον Ιλια Ιβιτς. Ο Ολλανδός πιστεύει ότι ο διεθνής κυνηγός δεν είναι ακόμα ψυχολογικά έτοιμος και έτσι θα τον κρατήσει στον πάγκο.

Σήμερα οι παίκτες θα γυμναστούν ελαφρά στο Ρέντη και στη συνέχεια θα "πετάξουν" για Καβάλα στις 6.15 μμ.

Με δυσαρέσκεια αντιμετώπισαν κύκλοι της ΠΑΕ τη δίμηνη τιμωρία που επιβλήθηκε στον μάνατζερ της ομάδας Αρη Ποφιλα από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Σήμερα αναμένεται να υπάρξει σχετική ανακοίνωση.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ