ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 4 Απρίλη 1995
Σελ. /31
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

"ΑΠΛΟ ΜΥΘΕΥΜΑ", χαρακτηρίζει ο Ιρακινός πρέσβης το δημοσίευμα των "Κυριακάτικων Τάιμς", για την περίπτωση εξαφάνισης πυρηνικού επιστήμονα, ενώ ο εισαγγελέας Κολιοκώστας διέταξε προκαταρκτική εξέταση (σελίδα 9).

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ και έντονες πιέσεις ασκούνται στην ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ρύθμιση των ελληνοτουρκικών διαφορών, ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του ΝΑΤΟ (σελίδα 8).

ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ της δημαγωγίας, ώστε να καρπωθεί τη δυσαρέσκεια που προκαλεί η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, βρίσκεται με "μεγαλύτερη ορμή" η ΝΔ (σελίδα 9).

ΣΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ και σε οριστικό κλείσιμο του συγκροτήματος πρώην Σκαλιστήρη προχωρά η κυβέρνηση, σύμφωνα με τους όρους που περιέχονται στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την αγορά της επιχείρησης (σελίδα 12).

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ οδηγούνται για τη συμμετοχή τους σε απεργία εφτά εργαζόμενοι του Δήμου Πρέβεζας! Αλληλεγγύη και κινητοποιήσεις συμπαράστασης (σελίδα 13).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ διοργανώνεται σήμερα από το Δήμο Νίκαιας, με στόχο την περιφρούρηση του δημόσιου χαρακτήρα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά (σελίδα 12).

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ξέσπασε στο υπερήλικο πλοίο "Μιλενάκι". Ενας αλλοδαπός ναυτικός που, όπως είπαν, δεν πρόλαβε να πέσει στη θάλασσα, αγνοείται. Εκτός κι αν αναβιώνει η εποχή του "μπαλαούρου"... (σελίδα 24).

ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ του Λαμπράκη μπορεί να κάνει καλό στην αυλή του υπερκυβερνήτη, κάνει όμως πολύ κακό στο περιβάλλον. Οι διαπιστώσεις που περιέχονται στη σχετική περιβαλλοντική μελέτη δεν αφήνουν αμφιβολίες περί του αντιθέτου (σελίδα 19).

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, πάντως, οι κάτοικοι της Γούβας του Βάβουλα προτίμησαν να φυτέψουν οι ίδιοι δέντρα στο παρκάκι τους, αντί να αφήσουν τον δήμαρχο να μετατρέψει σε μπετό το χώρο (σελίδα 19).

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ της κυβέρνησης είναι και οι αιρετοί νομάρχες, κατά τον υπουργό Εσωτερικών Κ. Σκανδαλίδη. Το είπε και έθεσε τέλος στην αυταπάτη ορισμένων(σελίδα 19).

ΑΠΕΡΓΟΥΝ και στη Σκύρο. Στο ψήφισμά τους, οι κάτοικοι υπενθυμίζουν ότι, στο νησί που χρησιμοποιείται περίπου ως προκεχωρημένο φυλάκιο από το υπουργείο Αμυνας, οι άνθρωποι προσεύχονται να μην αρρωστήσουν (σελίδα 14).

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ο πρόεδρος του υπό διάλυση τοπικού νοσοκομείου ανακάλυψε την αιτία του κακού. Φταίει το ΚΚΕ που καταγγέλλει τα χάλια μας, αποφάνθηκε αυτός ο αδάμαντας της διοικητικής επιστήμης (σελίδα 14).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ