ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 19 Απρίλη 1995
Σελ. /27
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ κινητοποιήσεις στην ΠΕΣΙΝΕ για την ικανοποίηση αιτημάτων των εργαζομένων. Κατάληψη αύριο και στην ΕΛΛΕΝΙΤ, απάντηση στην αδιαφορία για το βούλιαγμα της επιχείρησης και το "αύριο" των εργαζομένων (σελίδες 10 - 11).

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ θέσεων μερικής απασχόλησης προβλέπει απόφαση του υπουργείου Εργασίας για την επιχορήγηση όσων εργοδοτών θα προσλαμβάνουν άτομα με ειδικές ανάγκες (σελίδα 10).

ΑΠΟ 1η Ιούνη θα ισχύσουν τα τσουχτερά πρόστιμα στους ιδιοκτήτες οχημάτων, που δεν έχουν προμηθευτεί Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων και στους ιδιοκτήτες των εξουσιοδοτημένων συνεργείων, που χορηγούν πλαστές κάρτες(σελίδα 17).

ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ χελώνας, εξακολουθεί να προχωρεί η κατασκευή του μετρό της Αθήνας, παρά την αναθεωρημένη σύμβαση, που στοίχισε στο ελληνικό δημόσιο πάνω από 65 δισ. δρχ. (σελίδα 17).

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ αυθαίρετα κατεδαφίστηκαν χτες στη Μεταμόρφωση και το Μονομάτι Αχαρνών (σελίδα 17).

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ να υπερασπίσει με κάθε τρόπο το πανεπιστημιακό άσυλο δηλώνει η πανεπιστημιακή κοινότητα (σελίδα 18).

ΕΝΟΡΚΗ Διοικητική Εξέταση διέταξε θορυβημένη η ηγεσία της Αστυνομίας, για την αποκαλυπτική φωτογραφία που δημοσίευσε η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και απεικονίζει ροπαλοφόρους των ΜΑΤ και έναν "άγνωστο" άνδρα να χτυπούν δύο αιμόφυρτες κοπέλες πεσμένες στην άσφαλτο (σελίδα 18).

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ η απόφαση για τις διαδικασίες σύνταξης του Μητρώου Καπνοκαλλιεργητών (σελίδα 18).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ