ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη 1997
Σελ. /28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
Στην Εύβοια σήμερα η σκυτάλη

Στο χορό των κινητοποιήσεων και της προετοιμασίας για την πανελλαδική συγκέντρωση της 9ης Οκτώβρη κατά του νομοσχεδίου "Ι. Καποδίστριας", "μπαίνουν" το ένα μετά το άλλο χωριά, δήμοι και Συντονιστικές Επιτροπές κοινοτήτων κατά των αναγκαστικών συνενώσεων. Καθώς ο καιρός που οι φωνές και διαμαρτυρίες από όλη τη χώρα θα "συνενωθούν" σε μία πλησιάζει, οι Συντονιστικές Επιτροπές των νομών συνεδριάζουν και αποφασίζουν τοπικές κινητοποιήσεις, με διάφορες μορφές, ενώ παράλληλα προετοιμάζονται για τη μεγάλη συγκέντρωση της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής κατά των αναγκαστικών καταργήσεων των κοινοτήτων.

Με κεντρικό σύνθημα, "το σχέδιο " Καποδίστριας" να μείνει στα χαρτιά", αιρετοί και κάτοικοι της Εύβοιας διαδηλώνουν σήμερα κατά των κυβερνητικών σχεδιών κατάργησης των κοινοτήτων, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Πανευβοιακή Συντονιστική Επιτροπή. Το ραντεβού είναι στην "Υψηλή Γέφυρα", στη Χαλκίδα, στις τέσσερις το απόγευμα.

Στην Καρδίτσα,αύριο, 27 Σεπτέμβρη, οι κοινότητες της περιοχής Μουζακίου και Αργιθέας έχουν προγραμματίσει, στο χώρο της αγοράς της πόλης Μουζακίου, ανοιχτή εκδήλωση - συγκέντρωση με θέμα το σχέδιο "Καποδίστριας". Παγκαρδιτσιώτικη συγκέντρωση θα γίνει το πρωί της Τρίτης,30 Σεπτέμβρη, στο Δέλτα των Εθνικών οδών Καρδίτσας - Αθηνών, Καρδίτσας - Λάρισας, Καρδίτσας - Βόλου.

Στα Γιάννενα,σε σύσκεψη - συζήτηση των κοινοτικών αρχών του νομού, που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή, αποφασίστηκε μια σειρά αγωνιστικών κινητοποιήσεων, με πρώτη τη συγκέντρωση και πορεία με αυτοκίνητα στην Εθνική Αθηνών - Ιωαννίνων, όλων των χωριών της περιοχής, αύριο Σάββατο.Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο θα γίνουν σε όλα τα χωριά των Ιωαννίνων εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, με διάφορες μορφές - συγκεντρώσεις, λαϊκές συνελεύσεις, αναρτήσεις πανό κλπ. Και βέβαια τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής ετοιμάζονται για την πανελλαδική συγκέντρωση της 9ης Οκτώβρη, δρομολογώντας λεωφορεία, ενώ γίνεται προσπάθεια ενεργοποίησης και των ετεροδημοτών του νομού.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει τη Δευτέρα,29 Σεπτέμβρη, στις έντεκα το πρωί, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, και η Συντονιστική Επιτροπή του Νομού Τρικάλων.Στο μεταξύ, μέλη της Επιτροπής περιοδεύουν στα χωριά, προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους τους για τα κυβερνητικά σχέδια αναγκαστικών καταργήσεων των κοινοτήτων. Ταυτόχρονα, έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται υπογραφές, ώστε να συνεδριάσει έκτακτα η Τοπική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού και να λάβει σχετική απόφαση.

Την αντίθεσή τους στις αναγκαστικές συνενώσεις κοινοτήτων εξέφρασαν, σε συγκέντρωσή τους, αιρετοί και κάτοικοι του Νομού Ηλείας,δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι θα δώσουν και αυτοί το μαχητικό τους "παρών" στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της 9ης Οκτώβρη. Σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις βρίσκονται και οι κάτοικοι του Αγίου Μάμα, Χαλκιδικής,οι οποίοι, σε πρόσφατη λαϊκή συνέλευση, είπαν "όχι" στις αναγκαστικές συνενώσεις. "Οχι" στη συνένωσή τους είπαν, σε λαϊκή τους συνέλευση, και οι κάτοικοι της Κοινότητας Μοναστηρακίου Αιτωλοακαρνανίας.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Λένε "όχι"!

Περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Στ. Παναγιώτου στην περιοχή

Οι αντιδράσεις στο σχέδιο "Ι. Καποδίστριας", μέρα με τη μέρα, μεγαλώνουν στο Νομό Κορινθίας. Αυτό επισήμαναν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που συμμετέχουν στο Συντονιστικό του Νομού κατά του σχεδίου, στη διάρκεια της συνάντησής τους με τον βουλευτή του ΚΚΕ Στ. Παναγιώτου.

Η συνάντηση των αιρετών με τον Στ. Παναγιώτου έγινε στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του βουλευτή του Κόμματος στο νομό. Μέσα από τη συζήτηση, φάνηκε η δυσαρέσκεια των κοινοταρχών για την αναγκαστική κατάργηση των κοινοτήτων, που τους εξωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν οι εκπρόσωποι του Συντονιστικού, αυτή τη στιγμή περισσότερες από 60 κοινότητες του νομού αντιδρούν στις συνενώσεις. Οπως χαρακτηριστικά επισήμαναν, μέσα στις επόμενες βδομάδες ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί στις 70 με 80, σε σύνολο 110 κοινοτήτων.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκόνι Δημήτρης Γιαμπουράνης τόνισε ότι "το συγκεκριμένο σχέδιο των αναγκαστικών συνενώσεων έχει στόχο να αλωθούν οι δήμοι πολιτικά προς όφελος των κυβερνώντων. Παράλληλα, προσπαθούν να φορτώσουν την κάλυψη των κοινοτικών και δημοτικών πόρων στο λαό. Στο όνομα του προγράμματος σύγκλισης, προσπαθούν με πρόσθετη φορολογία να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους".

Ο Στ. Παναγιώτου υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ δεν είναι εναντίον των εθελοντικών συνενώσεων, όταν αυτές γίνονται σε μια αναπτυξιακή βάση. Τόνισε ότι εκείνο που χρειάζεται είναι να δοθούν οικονομικά κίνητρα στις κοινότητες και τους δήμους, προκειμένου να υπάρξει μια υγιής ανάπτυξη. Δυστυχώς, κατέληξε ο βουλευτής του ΚΚΕ, το σχέδιο "Καποδίστριας" θέλει να μετατρέψει τους δήμους σε φορομπηχτικούς μηχανισμούς που δε θα εξυπηρετούν σε καμιά περίπτωση τις ανάγκες των κατοίκων. "Μπροστά σε αυτή την επίθεση που δέχεστε πρέπει να παλέψετε και να εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις, προκειμένου να μην περάσουν οι αναγκαστικές συνενώσεις. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι το ΚΚΕ θα σταθεί και στέκεται στο πλευρό σας με κάθε μέσο", τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι κοινοτάρχες, εκπρόσωποι του Συντονιστικού τόνισαν ότι ήδη προχωρούν σε ψηφοφορίες στα χωριά τους, προκειμένου να αναδειχτεί η λαϊκή βούληση για τις συνενώσεις. Μάλιστα, επισήμαναν ότι και τα πρώτα στοιχεία φανερώνουν τη δυσαρέσκεια του κόσμου για το συγκεκριμένο σχέδιο. Τέλος, δήλωσαν ότι θα πάρουν μαχητικά μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο, που θα γίνει στις 9 Οκτώβρη στην Αθήνα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Κλείνουν σήμερα στο Δερβένι

Την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας στο Δερβένι θα κλείσουν σήμερα το πρωί κάτοικοι και κοινοτάρχες 120 κοινοτήτων των Σερρών, που τάσσονται κατά του σχεδίου "Καποδίστριας". Με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Νομού Θεσσαλονίκης, κάτοικοι του Ασβεστοχωρίου και των γύρω κοινοτήτων πρόκειται να αποκλείσουν το ίδιο σημείο αύριο στις 11 το πρωί. Τη Δευτέρα ετοιμάζεται μαζικό συλλαλητήριο στην Αλεξανδρούπολη από 70 κοινότητες του Εβρου. Σε συνεδρίασή της, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά του "Καποδίστρια" αποφάσισε να γίνει η συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Εθνικό Στάδιο της Αλεξανδρούπολης. Στο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο θα μεταφερθούν οι κάτοικοι με πούλμαν. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Νομαρχία, ενώ τα δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα θα παραμείνουν τη μέρα εκείνη κλειστά. Επίσης, την επόμενη Τρίτη οι Συντονιστικές Επιτροπές των νομών της Ανατολικής Μακεδονίας προγραμματίζουν τον αποκλεισμό των οδικών αρτηριών, που οδηγούν από Δράμα, Σέρρες και Καβάλα προς τη Θράκη.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Απλώνεται σ' όλη τη χώρα

"Το σχέδιο "Καποδίστριας" δεν επιδέχεται επιμέρους βελτιώσεις και τροποποιήσεις, γιατί η ουσία του και οι στόχοι που εξυπηρετεί συγκρούονται με τα λαϊκά συμφέροντα. Το ΚΚΕ υποστηρίζει το αίτημα που προβάλλεται αγωνιστικά από χιλιάδες κοινότητες, να μην καταθέσει η κυβέρνηση αυτό το νομοσχέδιο στη Βουλή".

Με τη θέση αυτή, που περιέχεται στην πρόσφατη απόφαση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, εκατοντάδες στελέχη του Κόμματος, με επικεφαλής τα ίδια τα μέλη του ΠΓ και της ΚΕ, εξορμούν από σήμερα σε όλη την ελληνική επαρχία, αναλύοντας τους καταστροφικούς για την ύπαιθρο στόχους του κυβερνητικού προγράμματος.

Εκατοντάδες συσκέψεις, περιοδείες και συγκεντρώσεις σ' όλη την επαρχία έχουν ήδη προγραμματιστεί. Η εξόρμηση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Οκτώβρη.

Στη Λάρισα

Σήμερα, ο Αντ. Σκυλλάκος,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στα χωριά Αμούρι, Μαγούλα και Δομένικο.Αύριο Σάββατο,27 Σεπτέμβρη, στο Ελευθέριο θα περιοδεύσει ο Γιάννης Χώτος,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ σε Παλαιόκαστρο και Ευαγγελισμό ο Χρ. Χαλκιάς,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο Λυκούδι και τη Βουβάλα, θα βρίσκεται ο Τάσος Τσιαπλές,γραμματέας της ΝΕ Λάρισας. Στη Μηλέα και τη Φαρμάκη ο Θανάσης Σερβένης,μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λάρισας. Τα Γανωτά θα επισκεφτεί η Λίτσα Ούντρια,μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λάρισας και το Σαραντάπορο ο Βασίλης Ζωγράφος,μέλος της ΝΕ Λάρισας. Στον Τύρναβο,στις οχτώ το βράδυ, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στα Τρίκαλα

Ο Αχ. Κανταρτζής,βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σήμερα, στο Μεγαλοχώρι και η Αρετή Λάζου,μέλος της ΝΕ Τρικάλων, στο Κεφαλόβρυσο.Αύριο Σάββατο,27 Σεπτέμβρη, μέλη της ΝΕ θα μιλήσουν σε τέσσερα χωριά και συγκεκριμένα ο Δ. Αρμάγιος στην Πηγή,ο Κ. Μπαλλάς στο Αρδάνι,ο Β. Οικονόμου στον Πρόδρομο και ο Κ. Τάσσιος στο Μεγ. Κεφαλόβρυσο.Την Κυριακή,28 του μήνα, ο Αχ. Κανταρτζής θα περιοδεύσει στη Φωτάδα,ο Ν. Λάζος στη Μουριά,ο Β. Οικονόμου στη Φήκη και ο Θ. Γεροκώστας στο Γοργογύρι.Επίσης, το Σαββατοκύριακο θα γίνουν περιοδείες στους συνοικισμούς των Τρικάλων Φλαμούλι, Καρυές, Ριζαριό, Λεπτοκαρυά, Σωτήρα, Πυργετός, Αγ. Αποστόλοι, Αγία Μονή, Πύργος, Κηπάκι, Λογγάκι και σε χωριά του Δήμου Χασίων.

Σε Καρδίτσα και Μαγνησία

Στην Καρδίτσα,σήμερα ο Κ. Θεοδωρίδης θα μιλήσει σε Κοσκινά, Καλλιφώνι,ο Γ. Βαγγελάκος στο Ζαϊμι και ο Γ. Αγγέλου στην Κρανιά.Αύριο Σάββατο,ο Β. Ξυδιάς θα βρίσκεται στο Φύλλο,ο Β. Φυτσιλής στονΚέρδο και ο Απ. Πίτσαβος στους Κουμάδες.Την Κυριακή,ο Β. Μπούτας,βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την Ιτέα,ο Απ. Πίτσαβος τηΜαραθέα,ο Απ. Κουτής το Ισάρι και ο Χρ. Τέγος τη Σέκλιβα.

Στη Μαγνησία,το Σαββατοκύριακο θα μιλήσουν ο Ν. Γκατζής,βουλευτής του ΚΚΕ, στο Προμύρι,ο Γ. Λούμας στον Λαύκο και ο Α. Παππάς στηνΑργαλαστή.

Στη Φωκίδα

Σήμερα Παρασκευή στην Αγ. Ευθυμία.Αύρο Σάββατο 27 Σεπτέμβρη σε Αγ. Γεώργιο, Αγ. Κωνσταντίνο και Ελαιώνα.Την Κυριακή 28 Σεπτέμβρη στο Σερνικάκι.

Στη Βοιωτία

Αύριο Σάββατο 27 Σεπτέμβρη θα γίνουν περιοδείες στα χωριά Πρόδρομοι, Θέσβη, Δομβραίνα, Ξηρονομή, Ελλοπία, Θεσπιές, Αγ. Δημήτρη, Αλιάρτο, Υψηλάντη, Ανθοχώρι.Την Κυριακή 28 Σεπτέμβρη περιοδείες στις Πλαταιές, Μελισσοχώρι, Λουτοφί, Αμπελοχώρι, Ορχομενό, Ρωμέικο, Παρόρι.Τη Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη θα μιλήσει στον Αγ. Δημήτριο ο Γ. Γκικόπουλος.

Στη Μακεδονία

Σήμερα, κλιμάκιο της ΝΕ Ημαθίας, με επικεφαλής τον βουλευτή Στ. Παναγιώτου,θα επισκεφτεί τις Κοινότητες Καμποχώρι και Καλοχώρι.Αύριο,κλιμάκιο της ΝΕ Πιερίας, με επικεφαλής τον Β. Μπούτα,θα περιοδεύσει στα χωριά Σταθμός, Καλλιθέα και Περίσταση,ενώ θα ακολουθήσει συγκέντρωση στον Κορινό.

Στη Σκύδρα περιοδεύει αύριο το πρωί,ο Στ. Παναγιώτου,ο οποίος το απόγευμα της ίδιας μέρας, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της ΝΕ Πέλλας, θα επισκεφτεί τα χωριά Καλή, Προφήτη, Μάνδαλο.Ενώ την Κυριακή 28 του μήνα,ο Στ. Παναγιώτου θα περιοδεύσει στην Πιερία.Τοπρωί της Κυριακής,η Διαμάντω Μανωλάκου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Σφηκιά,Ριζώματα και Δάσκιο,ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφτεί τις Κοινότητες Βεργίνα,Παλατίτσια καιΑγκαθιά.

Κλιμάκιο της ΝΕ Πιερίας, με επικεφαλής τον βουλευτή του ΚΚΕ Βαγγέλη Μπούτα, θα περιοδεύσει στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, στην Περίσταση και την Καλλιθέα.Θα ακολουθήσει ομιλία στον Κορινό.Την Κυριακή,τη σκυτάλη παίρνει ο βουλευτής Στ. Παναγιώτου,ο οποίος θα περιοδεύσει στο Μακρύγιαλο και τη Σφενδάμη.Στις εφτά το απόγευμα,θα ακολουθήσει ομιλία σε συγκέντρωση στο Ελατοχώρι και μία ώρα μετά περιοδεία στη Ρητίνη.

Στο Νομό Κοζάνης συγκεντρώσεις θα γίνουν σήμερα στην Ξηρολίμνη, στο Μικρόκαστρο και το Καπνοχώρι και αύριο στην Καισαριά, στον Πελεκάνο, στο Τσοτύλι και την Ακρινή.

Επίσης η ΝΕ Φλώρινας έχει προγραμματίσει τις παρακάτω συγκεντρώσεις: Σήμερα στο Ξινό Νερό και τις κάτω Κλεινές. Αύριο στον Αγιο Παντελεήμονα, στη Σκοπιά και τη Μελίκη.

Στον Εβρο

Αύριο Παρασκευή περιοδεία και συγκέντρωση σε Λάβαρα, Πρωτοκκλήσι, Κορνοφωλιά, Δαδιά, Λυκόφη, Πέπλος, Πυλαία.Αύριο Σάββατο 27 Σεπτέμβρη σε Στέρνα, Καστανιές, Ρύζια, Πύθειο, Πετράδες, Ελληνοχώρι, Κυανή.Την Κυριακή 28 Σεπτέμβρη σε Μάκρη, Ανθεια, Λουτρά, Δορικό, Νίψα.

Στην Πελοπόννησο

Στην Αχαϊα,συγκέντρωση σήμερα σε Καρέικα, Καμάρες, Αρραβώνιτσα - Μυρόβρυση.Αύριο Σάββατο,συνεχίζονται στα χωριά Κρήνη, Ελίκη - Κερήνεια.Ακολούθως, την Κυριακή 28 του μήνα,συγκεντρώσεις θα γίνουν στα Βραχνέικα και το Μετόχι,ενώ την επομένη, δηλαδή τη Δευτέρα,σε Λούσικα και Αίγειρα.

Ανάλογες εξορμήσεις του Κόμματος θα γίνουν στη Ζάκυνθο,την Κυριακή 28 Σεπτέμβρη και, τέλος, σε Νεμέα και Κιάτο Κορινθίας,στις 27 και 30 του μήνα,αντίστοιχα.

Στη Μεσσηνία: Σήμερα Παρασκευή στις 7.30 μ.μ. περιοδεία τα χωριά: Ασπρόχωμα, Καλάμι, Αντικάλαμο, Σπερχογεία.Αύριο Σάββατο στις 7 μ.μ. συγκέντρωση και συζήτηση στο Διοικητήριο (αίθουσα Νομαρχ. Συμβουλίου). Την Κυριακή 28 Σεπτέμβρη στις 10 π.μ. περιοδεία στα χωριά Θουρία, Μικρομάνη, Αρις.Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει και μιλήσει σε Στούπα και Καρδαλύλι ο Κ. Λαμπρινέας, στο Δάρα ο Στ. Βαμβέτσος,στις 7.30 μ.μ. στο Νερόμυλο ο Δ. Τζαβάρας και στο Χανδρινό ο Στ. Βαμβέτσος.

Σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και της ΝΑΣ θα επισκεφθούν αύριο Σάββατο 27 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ. την Κοινότητα Θηνιάς.Τη Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ. την Κοινότητα Καμηναράτων.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Κλιμάκιο της ΝΕ Αγρινίου, με επικεφαλής το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Σπ. Στριφτάρη,θα περιοδεύσει το απόγευμα του Σαββάτου σε Νεοχώρι και Κατοχή,ενώ την Κυριακή στην περιοχή του Βάλτου και στη Ματαράγκα Γραμματικού.Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Καινούργιο Τριχωνίδας,με ομιλητή τον Τίμο Παπανικολάου,μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου.

Στα Γιάννενα

Σήμερα Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη ο Απ. Τασούλας θα επισκεφθεί τα χωριά Καρίτσα, Κληματιά.

Αύριο Σάββατο 27 Σεπτέμβρη ο Απ. Τασούλας θα περιοδεύσει στη Ζίτσα και ο Γερ. Αραβανής θα μιλήσει στον Πρωτόπαπα.

Την Τρίτη 30 Σεπτέμβρη ο Γερ. Αραβανής θα μιλήσει στη Βουνοπλαγιά.

Στη Λέσβο

Σήμερα Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη ο Στ. Σκοπελίτης θα μιλήσει στην Ανεμωτιά.Αύριο Σάββατο 27 Σεπτέμβρη ο Λ. Χατζηπαυλίδης θα περιοδεύσει στα χωριά Αγία Παρασκευή και Νάπη,ο Γεωργούλας Παρασκευάς σε Θερμή, Μιστεγνά, Νέες Κυδωνίες,ο Στ. Σκοπελίτης σε Μόρια, Αφάλωνα, Παναγιούδα, Πάμφιλα,ο Ν. Μπουλμπούλης σε Σκόπελο και Μεσαγρό.

Την Κυριακή 28 Σεπτέμβρη ο Σρτ. Κόρακας θα περιοδεύσει στα χωριά Ταξιάρχες, Αγ. Μαρίνα, Λουτρά,ο Γ. Τηνιακός στα χωριά Αγρα και Μεσότοπο.Τη Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη ο Γεωργούλας Παρασκευάς θα περιοδεύσει στα χωριά Λάφια, Φίλια, Σκαλοχώρι και ο Ν. Μπουλμπούλης σεΠαλαιόκηπο, Πλακάδο και Παπάδο.

Ο επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Σπύρος Χαλβατζής,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος, θα μιλήσει τη Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη στο Δημαρχείο Νέας Ιωνίας Βόλου, με θέμα: "Οι εξελίξεις στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και οι θέσεις του ΚΚΕ για το σχέδιο "Καποδίστριας"".

Την Τετάρτη, 1 Οκτώβρη,ο Σπ. Χαλβατζής θα μιλήσει στην αίθουσα Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων,στις 7.30 μ.μ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ