ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 13 Μάρτη 1998
Σελ. /36
ΚΕΝΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στη μνήμη του αγαπητού μας φίλου και συντρόφου μας ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,που αφιέρωσε όλη του τη ζωή στο ΚΚΕ και την πάλη για το σοσιαλισμό, και αντί για λουλούδια στο νωπό τάφο του, προσφέρουμε στο Κέντρο Μαρξιστικών Ερευνών: Γιάννης Κατσαντώνης, Απόστολος Αργυρόπουλος, Γιώργος Γουσίου, Γιάννης Πατρικαλος, Αγγελος Ιακωβάκης και Θανάσης Κουκουλας από 5.000 δρχ. ο καθένας και ο Γιώργος Μπακοβασίλης 10.000 δρχ.

  • Επίσης στη μνήμη του Τάκη Παπανικολάου, η οικογένεια Βασίλειου Μανθά πρόσφερε 10.000 δρχ στη ΝΕ Τρικάλων, 10.000 δρχ. στην οργάνωση της ΚΝΕ Τρικάλων και 10.000 δρχ. στο Παράρτημα Τρικάλων της ΠΕΑΕΑ.

* * *

Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από το θάνατο του παλαίμαχου αγωνιστή ΚΩΣΤΑ ΤΣΟΛΑΚΗ,στελέχους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη της γυναίκας του ΠΩΛΙΝΑΣ, τα παιδιά τους Λιούντα και Γιάννης πρόσφεραν για τα 80χρονα του ΚΚΕ 20.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Κάτω Πατησίων.

* * *

Ο Βασίλης Ψωμιάδης πρόσφερε στο ΚΚΕ 300.000 δρχ. για τα 80 χρόνια του και στη μνήμη όσων αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για την υλοποίηση των ωραίων ιδανικών του ΚΚΕ.

* * *

Για κομμουνιστές - αγωνιστές σαν τον αξέχαστο ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΜΠΟ,όσα και αν πούμε δεν είναι αρκετά. Ας προσπαθήσουμε να του μοιάσουμε.

Στη μνήμη του προσφέρω 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Χρήστος Μπαμπατζιάς

* * *

Στη μνήμη του αξέχαστου ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΓΙΑ, στελέχους του ΚΚΕ, που συμπληρώθηκαν 6 μήνες από τότε που έφυγε από κοντά μας, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης, 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Παναγιώτης Κοϊτσάνος

* * *

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΦΕΣΤΑ, αντάρτη του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ Πελοποννήσου και για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ, η οικογένειά του πρόσφερε 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Την Κυριακή, 15 Μάρτη, στις 9.30 π.μ. στην εκκλησία Κοίμησης της Θεοτόκου (Παναγίτσα) στο Χαϊδάρι, θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του αγωνιστή

ΚΩΣΤΑ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου.

Τα παιδιά του Τριάδα, Δημήτρης, Μόσχος

Οι νύφες του και τα εγγόνια του



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ