ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 17 Ιούνη 1998
Σελ. /32
ΚΕΝΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Με τη συμπλήρωση 9 μηνών από το θάνατο του συζύγου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΓΑΡΑ,προσφέρω 20.000 δρχ. στην ΚΟ Θήβας.

Κατερίνα Τσιγάρα

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου αδελφού και θείου μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 25.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".Οικογένεια Αθανάσιου Γκόνια

  • Επίσης στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσανάκη και αντί για στεφάνι στον τάφο του, ο φίλος του Θ. Τ. πρόσφερε 15.000 δρχ. στο Παράρτημα Νέας Φιλαδέλφειας της ΠΕΑΕΑ.

* * *

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου, φίλου και συντρόφου μας ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΠΑ,ο οποίος ως τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, μέσα από τις γραμμές της ΔΗΚΕΒΕ, αγωνίστηκε και συνέβαλε στην προσπάθεια ανασυγκρότησης και ανάπτυξης της παράταξης μέσα στο κίνημα των ΕΒΕ.

Μεγάλη παρουσία είχε και στο συνδικαλιστικό μας χώρο. Υπήρξε μέλος του προεδρείου της ΟΒΣΑ, μέλος του ΔΣ της κλαδικής Ομοσπονδίας των Αργυροχρυσοχόων (ΠΟΒΑΚΟ), καθώς και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αργυροχρυσοχόων της Αθήνας.

Η απουσία σου, συνάδελφε και σύντροφε στον αγώνα Βασίλη, θα αφήσει μεγάλο κενό στις γραμμές της ΔΗΚΕΒΕ. Εμείς, όμως, θα σε θυμούμαστε πάντα.

Τα μέλη της ΔΗΚΕΒΕ

* * *

Στη μνήμη των εξαδέλφων μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΓΚΑ, ειρηνοδίκη, και ΦΩΤΗ ΤΣΙΓΚΑ, δικηγόρου από το Σερνικάκι Παρνασσίδας, προσφέρω 30.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δάσους Χαϊδαρίου.

Παναγιώτα Μηναϊδη - Μολογιάννη

* * *

Στη μνήμη του ΣΤΑΘΗ ΑΚΡΙΤΙΔΗ,μέλους του Παραρτήματος Δραπετσώνας της ΠΕΑΕΑ και αντί για στεφάνι στον τάφο του, τα μέλη του ΔΣ του Παραρτήματος πρόσφεραν 5.000 δρχ. στο ΚΜΙΕΑ.

* * *

Ο Δρόσος Λαμπρόπουλος, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού και του ΚΚΕ, προσφέρει για τα 80χρονά του, 50.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Νέου Ψυχικού.

* * *

Ο Γιάννης Ανδρακάκος, συνταξιούχος δάσκαλος, αντιστασιακός, προσφέρει στο ΚΚΕ 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Δάσους Χαϊδαρίου.

ΚΗΔΕΙΑ

Τον αγαπημένο μας γιο, σύζυγο, πατέρα, αδελφό και θείο, αγωνιστή, στέλεχος του ΚΚΕ

ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΠΑ

που χάσαμε απροσδόκητα στα 45 χρόνια του, την Κυριακή 14 Ιούνη 1998, κηδεύουμε σήμερα, Τετάρτη 17 Ιούνη, στις 4.00 μ.μ. από την εκκλησία του Αγιου Ανδρέα (πλατεία Αγ. Ανδρέα - Λαμπρινή).

Η ταφή του θα γίνει στο Β Νεκροταφείο.

Η μητέρα του : Ελένη

Η γυναίκα του: Αναστασία

Τα παιδιά του: Γιώργης και Βαλεντίνα

Τα αδέρφια του, τα ανίψια του, οι λοιποί συγγενείς

  • Οι σύντροφοί του από τις ΚΟΒ της Νέας Φιλαδέλφειας προσφέρουν 80.000 δρχ. στο ΚΚΕ, στο κόμμα για τα ιδανικά του οποίου ο Β. Παππάς αγωνιζόταν από τις γραμμές του ως την τελευταία του ώρα.
  • Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου μας Βασίλη Παππά και για τα 80χρονα του ΚΚΕ, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας, 5.000 δρχ.

Μαίρη Σταθάκου

Δημήτρης και Φραντζέσκα Σταθάκου



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ