ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 21 Ιούλη 1998
Σελ. /28
ΚΕΝΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Την 1η Αυγούστου συμπληρώνονται 8 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ.

Τιμώντας τη μνήμη του, προσφέρω 30.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Ιλισίων.

Η συντρόφισσά του Φωτεινή Κουκή - Παπαναστασίου

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και αντί για στεφάνι στη σορό του, ο Μανόλης Μυλογιαννάκης πρόσφερε 20.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

Στις 10 Ιούλη 1998, έφυγε από κοντά μας ο συνάδελφος αγωνιστής ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΜΑΣ,δραστήριο μέλος του Σωματείου Αυτοκινητιστών Αθήνας.

Στη μνήμη του και για τα 80χρονα του ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή, προσφέρουμε 50.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μεταφοράς και Συνταξιούχων Αυτοκινητιστών.

Οι συναγωνιστές του

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ, τα ανίψια του από την Αθήνα πρόσφεραν 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη", τον καθημερινό του σύντροφο.

* * *

Στη μνήμη των παρακάτω νεκρών μαχητών του ΔΣΕ από το χωριό Ευαγγελισμός Ελασσόνας, η οικογένεια του Αθανασίου Τσαούση πρόσφερε στο "Ριζοσπάστη" 10.000 δρχ.: ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΑΟΥΣΗ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΜΕΤΑΞΙΑΣ ΚΑΡΕΛΑ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΡΔΑΜΠΑΛΟΥ,ΖΗΣΗ ΠΑΛΙΑ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑ,ΣΠΥΡΟΥ, ΘΑΝΟΥ και ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΚΟΛΟΥΒΑΓΙΑ,ΑΡΕΤΗΣ ΝΤΟΚΟΥ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΝΙΚΟΥ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΑΝΤΩΝΗ ΓΟΥΓΟΥΛΟΥΛΗ,ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΟΤΙΛΗ,ΒΑΪΟΥ ΒΑΪΟΥ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΝΑΝΑ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΖΒΑ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥΣΙΑ,ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΚΟΥΛΕΤΣΑ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΟΥΜΠΑ,ΙΩΑΝΝΗ ΣΙΑΜΑΝΤΟΥΡΑ,ΑΝΝΑΣ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΛΙΟΥΜΠΑ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ,ΧΡΗΣΤΟΥ και ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΙΠΕΤΑΤΟΥ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΟΥΔΑ,ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ