ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 2 Αυγούστου 1998
Σελ. /40
ΚΕΝΗ
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στις 7 Ιούλη 1998 έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 72 χρόνων ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΟΣ,στέλεχος του ΚΚΕ, ΕΠΟΝίτης, αντάρτης του ΕΛΑΣ και αγωνιστής του εργατικού κινήματος. Γεννήθηκε το 1926. Από έφηβος και ως τη συνταξιοδότησή του, το 1984, δούλευε αρτεργάτης.

Θα τον θυμούμαστε πάντα για την ευγενική φυσιογνωμία του, την πηγαία αισιοδοξία του και την πίστη του στα ιδανικά και στις αρχές του ΚΚΕ, που με αυταπάρνηση υπηρέτησε ως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 20.000 δρχ. στον καθημερινό του σύντροφο, το "Ριζοσπάστη", και 30.000 δρχ. στην Αχτίδα Τούμπας της ΚΟ Θεσσαλονίκης.

Η οικογένειά του

  • Την επόμενη Κυριακή, 9 Αυγούστου στις 9.30 π.μ. στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στην Ανω Τούμπα, γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μας και αξέχαστου συζύγου, πατέρα και παππού Θανάση Κούρου.

Καλούμε όλους τους συντρόφους και συναγωνιστές του να παραβρεθούν και να τιμήσουν τη μνήμη του.

Η σύζυγος Μανιώ

Τα παιδιά Νίκος, Παναγιώτης, Μαρία

Τα αδέρφια του, οι σύντροφοί του

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ, μέλους του ΚΕ του ΚΚΕ, τα μέλη της Λέσχης των Φίλων του ΚΚΕ του Τορόντο προσφέρουν στην ΚΕ 500 δολάρια Καναδά.

  • Επίσης στη μνήμη του Αντώνη Καλαμπόγια ο Κώστας Καραθανάσης πρόσφερε 40 δολάρια Καναδά.

* * *

Για τα 80χρονα του ΚΚΕ και στη μνήμη του πατέρα μου ΦΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ,ο οποίος εκτελέστηκε την 1η Μάη 1944 στο Ασήνι Ναυπλίου και του πεθερού μουΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΜΠΡΟΥΛΙΑΝΟΥ,που εκτελέστηκε στις 24 Σεπτέμβρη 1944 στο Ναύπλιο, προσφέρω στο ΚΚΕ 300 δολάρια Καναδά.

Χαρίλαος Παναγιωτίδης από το Τορόντο

* * *

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΖΑΝΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε στην ΚΟΒ Ιστιαίας Εύβοιας 5.000 δρχ.

Η σύζυγός του Ελένη

Η αδελφή του Ευφροσύνη

* * *

Πέρασαν 2 χρόνια ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,χωρίς ναλείψεις ούτε ένα λεπτό από τη μνήμη μας. Μας πίκρανες πάρα πολύ με τον απροσδόκητο θάνατό σου. Ούτε εμείς, ούτε οι φίλοι σου και οι συγγενείς μας σε ξέχασαν. Ολοι σε θυμούνται με πολλή αγάπη και πόνο.

Για τα 2 χρόνια απουσίας σου και για τα 80χρονα του ΚΚΕ, προσφέρουμε στο κόμμα, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκες από τα εφηβικά σου χρόνια, 10.000 δρχ.

Ολγα, Παύλος, Γιάννης Παναγιώτου

* * *

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ Θεοδώρου ΚΑΛΑΦΑΤΗ από την Ακαμάτρα Ικαρίας και προς τιμήν των 80χρονων του ΚΚΕ η σύζυγός του Αργυρώ πρόσφερε 5.000 δρχ. στην ΚΟΒ Δάφνης.

* * *

Την 1η Αυγούστου συμπληρώθηκαν 2 χρόνια που ανάμεσά μας δε βρίσκεται ο αγωνιστής της ειρήνης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΠΠΑΣ.Γεννήθηκε το 1923 στο Μενίδι και μεγάλωσε στην Ελευσίνα, όπου και ανέπτυξε δράση κατά των κατακτητών. Γνώρισε τη φρίκη του πολέμου από την αρχή του. Είδε τον πατέρα του να τραυματίζεται θανάσιμα σε βομβαρδισμό στο Τατόι. Αυτή ήταν μια από τις αιτίες που τον συνειδητοποίησαν, ώστε να αγωνιστεί για την απελευθέρωση της πατρίδας, από τις γραμμές του ΕΑΜ.

Με τη δημιουργία του φιλειρηνικού κινήματος εντάσσεται σε αυτό και αγωνίζεται με συνέπεια και αυταπάρνηση ως την τελευταία του μέρα. Ηταν από τα δραστήρια μέλη της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ για πολλά χρόνια. Αγωνίστηκε στη ζωή του για την ειρήνη, τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου.Τα μέλη της Επιτροπής Ειρήνης Γαλατσίου

  • Ο Γιώργος Πέππας υπήρξε ένας πραγματικός και σωστός αγωνιστής. Αν και δεν τον "βλέπουμε" εδώ και 2 χρόνια, δεν παύει να βρίσκεται ανάμεσά μας και να μας θυμίζει ότι η ζωή δεν έχει καμιά αξία, αν εμείς δεν αγωνιστούμε να επικρατήσει ειρήνη και κοινωνική δικαιοσύνη.

Μ. Ν.

  • Στη μνήμη του Γιώργου Πέππα η Μαρία Νοέα πρόσφερε 30.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη", 30.000 δρχ. στην ΕΕΔΥΕ, 30.000 δρχ. στην ΠΕΔΥΕ, 30.000 δρχ. στην Επιτροπή Ειρήνης Γαλατσίου και 30.000 δρχ. στο Παράρτημα Γαλατσίου της ΠΕΑΕΑ.

* * *

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ από το χωριό Σεβαστιανά Πέλλας, στέλεχος του ΚΚΕ, καταγόταν από ευκατάστατη οικογένεια. Εφηβος εντάχθηκε στο προοδευτικό κίνημα. Στην Κατοχή ήταν μέλος της ΝΕ Πέλλας. Μετά τη Βάρκιζα πέρασε στην παρανομία. Τρομοκράτες συγχωριανοί του δολοφόνησαν τη γυναίκα του.

Στον Εμφύλιο, στέλεχος του ΚΚΕ στο Νομό Πέλλας, πέρασε το 1950 στις ανατολικές χώρες. Φοίτησε στη Σχολή Μπελογιάννη και εκλέχτηκε αναπληρωματικό μέλος της ΚΕ.

Ηρθαμε μαζί παράνομα στην Ελλάδα. Το 1954 πιάστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο από το Εκτακτο Στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης.

Ο συγκατηγορούμενός του Κυρ. Αθανασιάδης

* * *

Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής ΑντίστασηςΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ από το Κεντρικό Κιλκίς, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη των θείων τους ΗΛΙΑ και ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΛΜΕΤΙΔΗ, μελών του ΚΚΕ και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης από το Μεταλλικό Κιλκίς, των οποίων η προσφορά στον απελευθερωτικό αγώνα ήταν σημαντική, η γυναίκα του Φανή και τα παιδιά του Σόνια και Γιάννης πρόσφεραν στην ΚΕ του ΚΚΕ 10.000 δρχ., 5.000 δρχ. στη ΝΕ Κιλκίς, και 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη", που ήταν τακτικός αναγνώστης του.

* * *

Σήμερα, Κυριακή 2 Αυγούστου συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΟΣΜΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Βασιλική Εμμανουήλ προσφέρει 15.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ "Αγ. Κωνσταντίνου" Ηλιούπολης.

* * *

Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ Ανέστη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε το 1926 στον Μακρύγιαλο Πιερίας. Στην Κατοχή ήταν ΕΠΟΝίτης. Μετά τη Βάρκιζα κυνηγήθηκε, κατέφυγε στο βουνό, στο ΔΣΕ, με το βαθμό του ανθυπολοχαγού. Ηταν στις ομάδες κρούσης.

Σκοτώθηκε το 1947 σε ενέδρα του αστικού στρατού, στον Αλιάκμονα.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Παναγιώτη ΜΑΥΡΙΔΗΣ γεννήθηκε το 1923 στον Μακρύγιαλο. ΕΑΜίτης και ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή, αγωνίστηκε με πείσμα και αφοσίωση για την απελευθέρωση της πατρίδας από τους κατακτητές. Για την πατριωτική δράση του, κυνηγήθηκε μετά τη Βάρκιζα και κατέφυγε στο ΔΣΕ. Ηταν διοικητής διμοιρίας. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες στα Πιέρια, στον Ολυμπο, στο Βέρμιο, στο Γράμμο, στο Βίτσι, στο Μαλιμάδι.

Σκοτώθηκε στον ηρωικό Κλέφτη το 1948.

Ο ΘΩΜΑΣ Δημητρίου ΠΑΥΛΙΔΗΣ γεννήθηκε στη Σκόπελο Θράκης το 1922. Οργανώθηκε από τους πρώτους στο ΕΑΜ και το 1944 μπήκε στην Πολιτοφυλακή. Το 1946 πιάστηκε από την Αστυνομία, βασανίστηκε σκληρά, αλλά κατάφερε, πηδώντας από το παράθυρο, να δραπετεύσει. Τον Αύγουστο του 1946 κατατάχτηκε στο ΔΣΕ. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες στα Πιέρια.

Σκοτώθηκε τον Ιούνη του 1947 σε μάχη με τον αστικό στρατό έξω από την Κατερίνη.

Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ γεννήθηκε το 1919. Καταγόταν από τη Ρωσία. Στην Ελλάδα ήρθε το 1919. Εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στον Μακρύγιαλο και ήταν εργάτης. Αγωνίστηκε με πίστη και αφοσίωση από τις γραμμές του ΕΑΜ και αργότερα του ΔΣΕ. Σε μια αποστολή στο χωριό Μακρύγιαλος έπεσε σε ενέδρα και σκοτώθηκε στις 26 Ιούλη 1947.

Ο ΙΑΚΩΒΟΣ Γεωργίου ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ (καπετάν Νικηταράς) γεννήθηκε το 1882 στο Καρς της Ρωσίας. Καταγόταν από αγροτική οικογένεια. Τελείωσε το Γυμνάσιο, μπήκε στη Ρωσική Ακαδημία και έγινε δάσκαλος. Υπηρέτησε στον τσαρικό στρατό με το βαθμό του ανθυπολοχαγού. Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, ανδραγάθησε και ονομάστηκε υπολοχαγός. Στάλθηκε στη Σχολή Πολέμου και έγινε λοχαγός. Το 1915 παντρεύτηκε. Το 1920 ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά του και εγκαταστάθηκε στον Μακρύγιαλο. Το 1927 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Επαιρνε μέρος στους αγροτικούς και εργατικούς αγώνες. Είκοσι μέρες μετά το θάνατο της γυναίκας του, στις 4 Απρίλη 1939, συλλαμβάνεται και κρατείται για 3 μήνες στην Ασφάλεια. Το 1941 δουλεύει για την ανασυγκρότηση πυρήνα του ΚΚΕ στο Μακρύγιαλο. Οργανώνεται στο ΕΑΜ και αγωνίζεται για την απελευθέρωση της πατρίδας. Κυνηγημένος από τους συνεργάτες των Γερμανών, βγαίνει στο βουνό. Το 1943 αναλαμβάνει τη διοίκηση του 50ού Συντάγματος του εφεδρικού ΕΛΑΣ, με το ψευδώνυμο Νικηταράς. Το 1946 συλλαμβάνεται, κρατείται ως υπόδικος ένα χρόνο στο Τμήμα Μεταγωγών και στέλνεται στα Γιούρα για 2 χρόνια. Το 1948 περνάει από Εκτακτο Στρατοδικείο. Απαλλάχτηκε επειδή δεν υπήρχαν μάρτυρες κατηγορίας σε βάρος του. Στη συνέχεια, δούλεψε στην ΕΔΑ και από το 1975 δουλεύει ως στέλεχος του ΚΚΕ στο Νομό Πιερίας.

Το Μάρτη του 1976 χτυπήθηκε από την επάρατο νόσο. Πέθανε την 1η Ιούλη 1976.

Στη μνήμη των παραπάνω αγωνιστών, καθώς και στη μνήμη των ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ (Θαλασσινού) ανθυπολοχαγού του ΕΛΑΣ, που σκοτώθηκε στον Αλιάκμονα, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ,που σκοτώθηκε στην Κατερίνη, ΗΛΙΑ ΜΑΥΡΙΔΗ ανθυπολοχαγού, που σκοτώθηκε στο Βέρμιο, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΜΑΥΡΙΔΗ ανθυπολοχαγού, που σκοτώθηκε στο Γράμμο, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ανθυπολοχαγού, που σκοτώθηκε στο Βίτσι, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗ λοχαγού, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης από την Κατερίνη πρόσφερε στη ΝΕ Πιερίας 20.000 δρχ. και 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Στη μνήμη του πατέρα μου καιόλων όσων έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για την προκοπή του λαού και για τα 80χρονα του ΚΚΕ προσφέρω 5.000 δρχ.

Δημήτριος Χριστοδούλου

(Στη φωτογραφία, το μνημείο των νεκρών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης στον Τύρναβο).

* * *

Με τη συμπλήρωση 12 χρόνων από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ, η σύζυγός του Κυριακή Παρχαρίδου πρόσφερε στη μνήμη του 10.000 δρχ. στη ΝΕ Καβάλας.

* * *

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατο του αγωνιστή καπνεργάτη συνδικαλιστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ, προσφέρω στη μνήμη του 5.000 δρχ. για ενίσχυση του "Ριζοσπάστη".

Ο αδελφός του Βασίλης Πεσματζόγλου

* * *

Στις 15 Ιούλη 1988 πέθανε ο παλαίμαχος ναυτεργάτης κομμουνιστής ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ, απ' τα Καρδάμυλα της Χίου.

Στη μνήμη του και για τα 80χρονα του ΚΚΕ, η Κούλα Κρεμύδα προσφέρει 3.000 δρχ. και η Μαρία Στ. Νικολαδού 2.000 δρχ. στην ΚΟΒ "Αγ. Σοφίας - Αγ. Δημήτρη" Πειραιά.

* * *

Εκλεισαν 4 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ. Στη μνήμη του, η γυναίκα του Ελένη και ο αδελφός του Βασίλης Κούτρας πρόσφεραν για τα 80χρονα του ΚΚΕ 10.000 δρχ. στη ΝΕ Αχαϊας.

* * *

Στις 24 Ιούνη συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΕΛΗΜΑΧΙΤΗ.Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Στην Κατοχή πήρε μέρος από τις τάξεις του εφεδρικού ΕΛΑΣ στην περιοχή Κήρυκου Χαλκιδικής. Ως εργαζόμενος στη ΔΕΗ στην περιοχή Εορδαίας, πρωτοστάτησε στους συνδικαλιστικούς αγώνες και έδινε μόνιμα και σταθερά το "παρών" σε προοδευτική κατεύθυνση.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν πρόεδρος του Παραρτήματος Πτολεμαϊδας της ΠΕΑΕΑ και βοηθούσε στην προώθηση και τη λύση των προβλημάτων των αντιστασιακών.

Με τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το θάνατό του, η γυναίκα του Σούλα πρόσφερε στη μνήμη του 10.000 δρχ. στην ΚΟΒ Πτολεμαϊδας.

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου αδελφού μου ΚΟΣΜΑ ΓΚΑΓΚΑ,με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατό του, προσφέρω 30.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αλσούπολης.

Κώστας Γκαγκάς

* * *

Στη μνήμη του ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ φιλόλογου - συγγραφέα, που πέθανε στις 31 Μάη 1998, αγωνιστή από τα φοιτητικά του χρόνια και φίλου, και για τα 80χρονα του ΚΚΕ, προσφέρω 15.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Μαρίνα Ζαφειρέα

* * *

Στις 24 Ιούλη 1998 έφυγε νωρίς από κοντά μας ο συνάδελφος, φίλος και σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ, πολιτικός μηχανικός στον ΟΣΕ. Ως ελάχιστο δείγμα βαθιάς αγάπης και εκτίμησης, για όλα όσα με τόση απλοχεριά μας πρόσφερε όλα τα χρόνια που μαζί περπατήσαμε, προσφέρουμε στη μνήμη του και αντί για στεφάνι στον τάφο του, ως πρώτη δόση, 50.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Συνάδελφοί του από τον ΟΣΕ

* * *

Στις 20 Ιούλη 1998 έφυγε από κοντά μας και κηδεύτηκε στη Λάρισα ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΖΑΖΟΣ, αγωνιστής, μέλος του ΚΚΕ. Γεννήθηκε το 1914 στο χωριό Κάτω Αγόριανη Δομοκού σε αγροτική οικογένεια. Η αγάπη του για τα γράμματα τον οδήγησε στο Γυμνάσιο, το οποίο, όμως, δεν μπόρεσε να τελειώσει, λόγω οικονομικών δυσκολιών της οικογένειας. Γνώρισε τη μίζερη ζωή της αγροτιάς και το πικρό ξεροκόμματο του εργάτη, όταν στα 17 του έπιασε δουλιά ως εργάτης στο Σιδηρόδρομο. Το 1941, συνεπαρμένος από τα πατριωτικά μηνύματα του κόμματος, έγινε μέλος του ΚΚΕ. Ηταν από τους οργανωτές της Αχτίδας και γραμματέας της για τη δυτική και βόρεια πλευρά της επαρχίας Δομοκού και συνδιοργανωτής και υπεύθυνος του ΕΑΜ στον τομέα. Για την παραδειγματική δράση του στη μάχη της σοδειάς, και τη συσπείρωση του κόσμου γύρω στο ΕΑΜ, οι οργανώσεις αυτές απέσπασαν επαίνους από την ΚΕ του ΕΑΜ και το ΠΓ του ΚΚΕ. Με την ίδρυση του ΕΛΑΣ, εντάχθηκε στις εφεδρικές γραμμές του. Το 1944, ο τομέας οργανώνει παράνομο πέρασμα των στελεχών της ΠΕΕΑ προς την Ελεύθερη Ελλάδα. Τη χρονιά αυτή σκοτώθηκε ο αδελφός του Βασίλης - αντάρτης του ΕΛΑΣ.

Μετά τη Βάρκιζα κυνηγήθηκε, κατάφερε, όμως, να περάσει παράνομα στην Αθήνα. Η μάνα του και η μικρότερη αδελφή του βασανίστηκαν και εξορίστηκαν.Το 1947 εντάχθηκε στις γραμμές του ΔΣΕ, στο Αρχηγείο Ρούμελης. Αγωνίστηκε ως το φθινόπωρο του 1949, πέρασε στην Αλβανία και από κει πήρε το δρόμο της προσφυγιάς στη ΛΔ Πολωνίας. Εκεί δούλεψε με ζήλο για το ΚΚΕ, την Οργάνωση των Πολ. Προσφύγων, στην παραγωγή, με τα μάτια πάντα στραμμένα στην Ελλάδα.

Το 1987 επαναπατρίστηκε με την οικογένειά του και εγκαταστάθηκε στη Λάρισα. Ολη του τη ζωή διάβαζε, εμβάθυνε και εμπλούτιζε τις γνώσεις του. Εγραψε άπειρες σελίδες για το κόμμα, τον αγώνα, για τον άνθρωπο.

Ως την τελευταία του ώρα, έμεινε πιστός και αφοσιωμένος στις ιδέες του μαρξισμού - λενινισμού, καταπέλτης του οπορτουνισμού, δάσκαλος για τα παιδιά και τα εγγόνια του. Ενας άνθρωπος αγνός, αγαπητός από όσους τον γνώρισαν. Ενας κομμουνιστής.

Στη μνήμη του Σωτήρη Καζάζου, προσφέρουμε στο "Ριζοσπάστη" του οποίου ήταν καθημερινός αναγνώστης, 50.000 δρχ.

Η γυναίκα του Αννα, ο γιος του Απόστολος, οι νύφες και τα εγγόνια του

* * *

Στις 25 Ιούλη συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από τότε που χάσαμε τον αγαπημένο μας σύζυγο και πατέρα, τον αξέχαστο άνθρωπο ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΟΥΛΟ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Χρυσούλα

Η κόρη του Δήμητρα



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ