ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 1998
Σελ. /32
ΚΕΝΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του αγαπημένου συζύγου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΓΑΡΑ προσφέρω στη μνήμη του στην ΚΟΒ Θήβας 50.000 δρχ.

Κατερίνα Τσιγάρα

* * *

Με τη συμπλήρωση 3 χρόνων από το θάνατο του συντρόφου μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ,προσφέρουμε στην Ενωτική Δημοτική Κίνηση Πεύκης,της οποίας υπήρξε επικεφαλής, 60.000 δρχ.

Οι σύντροφοί του

* * *

Στις 24 Αυγούστου κηδεύτηκε ο αγωνιστής ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΜΠΡΗΣ.

Αντί για στεφάνι στον τάφο του ο Θοδωρής Στ. Χατζηστρατής πρόσφερε 20.000 δρχ. στην ΚΟ Ρόδου για τον εκλογικό αγώνα.

* * *

Γιά την ονομαστική γιορτή του αγαπημένου μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ για τα 80χρονα 30.000 δρχ.

Η γυναίκα του Μαγδαληνή Κανέλλου

* * *

Σήμερα, 2 Σεπτέμβρη, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγε για πάντα από κοντά μας ο σύντροφος και φίλος μου ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΓΙΑΣ από τη Λιβαδειά. Ο Ανδρέας στάθηκε ως το τέλος της ζωής του, αφοσιωμένος στους αγώνες του λαού για λευτεριά, ανεξαρτησία, δημοκρατία, κοινωνική πρόοδο και σοσιαλισμό.

Αγωνίστηκε στην αθάνατη Εθνική Αντίσταση και στο "μισαλλόδοξο" κράτος της χούντας και για τους αγώνες του φυλακίστηκε και εξορίστηκε.

Για πάντα θα μείνει στη μνήμη των συντρόφων και φίλων του, η αγάπη, η προσφορά της ζωής του σ' αυτούς.

Στη μνήμη του κομμουνιστή αγωνιστή και για τα 80χρονα του ΚΚΕ προσφέρω 30.000 δρχ., μέσω της ΚΟΒ Νεάπολης.

Παναγιώτης Κοϊτσάνος

* * *

Με τη συμπλήρωση 3 μηνών από το θάνατο του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ η σύζυγός του Ελένη Παπαδοπούλου το γένος Νταλιάνη προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης, 50.000 δρχ. για τον εκλογικό αγώνα.

* * *

Στις 24 Αυγούστου 1998 πέθανε ο αγωνιστής ΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ από το Μαυροβούνι Γυθείου. Πιστός στα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του. Οταν, λόγω των εγκεφαλικών, μισοείχε επαφή, κατόρθωνε να ξεχωρίζει και να απαιτεί το "Ριζοσπάστη".

Στον τιτάνιο αγώνα του λαού για τα πανανθρώπινα ιδανικά έδωσε τρία αδέλφια και τη νύφη του δολοφονημένα από τους κατακτητές, το κράτος και το παρακράτος.

Γαλούχησε τα παιδιά του με τα οράματα του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού, συνεχίζοντας τον αγώνα του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γυθείου 100.000 δρχ.

Η κόρη του Κατερίνα Σαραντάκου, ο σύζυγός της Γιώργος Κεφαλιάκος και η κόρη του Ευφημία Κεφαλιάκου

* Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Ντίνος Σαραντάκος,που κηδεύτηκε στις 25 Αυγούστου στη γενέτειρά του Μαυροβούνι Γυθείου, ήταν από τους λίγους της οικογένειάς του που επέζησε από το όργιο τρομοκρατίας στην περιοχή του. Εμεινε πιστός ως το τέλος της ζωής του, στα ιδανικά για τα οποία θυσιάστηκαν οι δικοί του στους πολύχρονους αγώνες. Θυμάμαι το πόσο χάρηκε που το 1996 γνωρίστηκε με τον Γιώργο, όταν βρεθήκαμε στο Μαυροβούνι. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην κόρη του την Κατερίνα που τη γνώρισα, καθώς και σε όλη την οικογένειά του.

Στη μνήμη του προσφέρω 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Γιάννα Tρικαλινού

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Λόγω θανάτου του ιδιοκτήτη πωλείται αυτοκίνητο καινούργιο ΝΤΑΕΒΟΥ ΝΕΞΙΑ (DAEWOO NEXIA) 1.500 κυβικά, 5 θυρών με υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικές κλειδαριές, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ιμομπιλάιζερ, ραδιοκασετόφωνο, αιρκοντίσιον, σπόιλερ, ζάντες αλουμινίου, έχει κάνει 5.000 χλμ. Τηλ: 9919.138.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ