ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 23 Οχτώβρη 1998
Σελ. /32
ΚΕΝΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Σήμερα, 23 Οκτώβρη, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΥΛΑΣ.

Στη φωτεινή μνήμη του, προσφέρω στην ΚΟΒ "Αγ. Παύλου" - Βάθης 10.000 δρχ. και τον καθημερινό του σύντροφο, το "Ριζοσπάστη", 15.000 δρχ.

Ας είναι αιώνια η μνήμη του.

Η σύζυγός του Στάσα

* * *

Οι αγωνιστές Σπύρος και Κική Ζάχαρα προσφέρουν στο ΚΚΕ 10.000 δρχ., στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ από την Κεφαλονιά και προς τιμήν των 80 χρόνων του.

* * *

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΕΡΜΕΓΚΑ κομμουνιστή, που αφιέρωσε όλη του τη ζωή στον αγώνα για τα πανανθρώπινα ιδανικά της κοινωνικής προόδου, της ειρήνης και του κομμουνισμού, ο Νικηφόρος Ανδρέας πρόσφερε στο ΚΚΕ 5.000 δρχ.

* * *

Ο Βασίλης Καραμπάτσος, μέλος της ΔΕ του Παραρτήματος Πετραλώνων - Θησείου - Παλ. Σφαγείων προσφέρει 50.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πάνω Πετραλώνων και συγχαίρει τους δημάρχους που υποστήριξε το ΚΚΕ και κέρδισαν τους δήμους.

ΚΗΔΕΙΑ

Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, αδελφό και θείο

ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΡΟΓΚΑΚΟ

Αντιστράτηγο ε.α. 85 ετών

κηδεύουμε σήμερα, Παρασκευή 23 του Οκτώβρη, στις 3.00 μ.μ. από την εκκλησία του Αγιου Λαζάρου του Α' Κοιμητηρίου της Αθήνας.

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους όπως μας συμπαρασταθούν στο βαρύ πένθος μας.

Η σύζυγος Θάλεια

Τα παιδιά Στυλιανός, Παναγιώτης

Ο αδελφός Δημήτριος

Τα εγγόνια; Βασίλειος, Βασίλειος, Χρήστος

Τα ανίψια, οι λοιποί συγγενείς



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ