ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 11 Δεκέμβρη 1998
Σελ. /32
ΚΕΝΗ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Αύριο, Σάββατο 12 Δεκέμβρη, στις 9.30 π.μ., τελούμε στην εκκλησία Ευαγγελιστρίας στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας 40ήμερο μνημόσυνο της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς

ΛΙΛΙΚΑΣ Παπακηρίκου - ΓΕΩΡΓΙΟΥ

(Προσκλήσεις δεν θα σταλούν)

Η οικογένειά της και οι άλλοι συγγενείς

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Τιμώντας τη μνήμη των παρακάτω αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μελών του ΚΚΕ, που αυτές τις μέρες συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την εκτέλεσή τους στις φυλακές της Αίγινας, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ "Αγ. Σπυρίδωνα" Αιγάλεω, 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ: ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (φωτογραφία), ΜΙΧΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΦΑΚΗ,ΚΩΣΤΑ ΓΕΡΑΝΤΑΛΗ,ΜΕΛΗ ΔΕΝΤΕ,ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΤΜΑΝΙΔΗ,ΗΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΡΑ,ΛΕΥΤΕΡΗ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ,ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΑ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΙΝΗ.Ολοι τους ήταν "Μπαρουτιώτες", Αιγαλιώτες.

Ο σύντροφός τους Γεώργιος Α. Παπαδημητρίου

* * *

Πέρασαν 4 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου και αξέχαστου συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ (Ερμή), μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του, προσφέρω 10.000 δρχ. στην ΚΟΒ Αμφιάλης.

Αγγελική Αγραφιώτη

* * *

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του αγαπημένου μου συζύγου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΣΜΙΔΗ,αντάρτη του ΕΛΑΣ στην Κατοχή, τελούμε μνημόσυνο την Κυριακή, 13 Δεκέμβρη, στις 9.00 π.μ. στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού.

Στη μνήμη του προσφέρω 20.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Η σύζυγός του

* * *

Ο Γιώργος Σιναπλίδης προσφέρει 10.000 δρχ. στην ΚΟΒ Αμφιάλης.

* * *

Με τη συμπλήρωση 13 χρόνων από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Φωτ. ΔΡΟΥΜΠΟΥΛΑ,μέλους του ΚΚΕ, η σύζυγός του Πολυξένη Δρούμπουλα πρόσφερε 30.000 δρχ. στο "Σπίτι του Αγωνιστή".

* * *

Στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων και φίλων μας ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΤΙΜΟΥ ΣΑΛΓΚΑΜΗ και ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΔΑΜΑΝΗ,που έφυγαν για πάντα από κοντά μας και αντί για λίγα λουλούδια στους τάφους τους, προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

Μίμης και Ευγενία Σβερκούλη



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ