ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 28 Γενάρη 1999
Σελ. /32
ΚΕΝΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια, στις 28 Γενάρη 1988, έφυγε για πάντα από κοντά μας ο πολυαγαπημένος σύντροφός μου, πατέρας και παππούς ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΛΕΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρω 100.000 δρχ. για τα 80χρονα του κόμματός μας, μέσω της ΚΟΒ Αμπελόκηπων, με την ευχή να πηγαίνει πάντα μπροστά.

Η συντρόφισσά του Μαρία

* * *

Στη μνήμη του αείμνηστου βετεράνου του ΚΚΕ ΗΛΙΑ ΚΑΡΑ, ο Θ. Μ. προσφέρει στην Εξόρμηση για τις Ευρωεκλογές, μέσω ΚΟΒ "Ριζοσπάστη", 50.000 δρχ.

* * *

Συμπληρώνονται 6 μήνες από τον άδικο χαμό του αγωνιστή ΤΑΣΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του Συμβουλίου Πόλης της Αθήνας της ΚΝΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 35.000 δρχ. στην ΚΝΕ, στην Οικονομική Εξόρμηση για τις Ευρωεκλογές.

Σύντροφοί του από την Αθήνα

* * *

Στις 26 Γενάρη, έφυγε για πάντα και κηδεύτηκε την επομένη η άψογη, αξιοπρεπής, ακούραστη αγωνίστρια ΣΟΦΙΑ ΛΟΥΚΙΣΑ,με πλήρη συμπαράσταση από τα παιδιά και τα εγγόνια της. Παρά τα προβλήματα με την καρδιά της, ήταν πανταχού παρούσα στο συνδικαλισμό, στην Αντίσταση, στο Κόμμα και πρόσφερε πολλά, με το ήθος, την αγωνιστικότητα και τη συνέπειά της.

Θα τη θυμούμαστε πάντα και θα προσπαθούμε να ακολουθούμε το παράδειγμά της.

Στη μνήμη της, προσφέρω 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη", τον καθημερινό της σύντροφο.

Διονύσης Καράς

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών και κομμουνιστών ΠΕΡΙΚΛΗ και ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΚΑΛΑΤΖΑΚΟΥ,προσφέρω στην ΚΟ Ελευσίνας 100.000 δρχ., για να ακούγεται η φωνή των κομμουνιστών πιο δυνατά από τον "902" και το "Ριζοσπάστη".

Ενας σύντροφος

* * *

Στη μνήμη του ακριβού μας ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΓΙΑ,αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Αμφιάλης, 30.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

Τα αδέρφια του

* * *

Στη μνήμη του αξιαγάπητου αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΤΗ,που χάθηκε πρόωρα και ανεπάντεχα, προσφέρουμε στη ΝΕ Πέλλας 50.000 δρχ.

Η σύζυγος Βασιλική Χατζηστρατή

Τα παιδιά Θόδωρος, Κώστας

* * *

Στη μνήμη του ΣΟΥΛΗ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ, ο φίλος του Κώστας προσφέρει στη ΝΕ Αρκαδίας 10.000 δρχ.

ΚΗΔΕΙΑ

Τον παλαίμαχο αγωνιστή

ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΛΑ

κηδεύουμε σήμερα, 28 Γενάρη 1999, στις 3.30 μ.μ. από το Νεκροταφείο Βύρωνα.

Η γυναίκα του

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Την Κυριακή, 31 Γενάρη, στις 11.30 π.μ., στην εκκλησία του Νεκροταφείου Χαλανδρίου, θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

Ο Χρ. Κακός υπήρξε δραστήριο μέλος της Εθνικής Αντίστασης και ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του Παραρτήματος Χαλανδρίου της ΠΕΑΕΑ.

Η σύζυγος Κάντιω

Τα τέκνα Δημήτρης, Τόνια, Στέλιος

Τα εγγόνια



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ