ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 7 Μάρτη 1999
Σελ. /48
ΚΕΝΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

(Αρθρο 11 παρ. 1 του Ν. 2472/1997)

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α. Ε." που έχει την έδρα της στη Ν. Ιωνία Αττικής επί της Λ. Ηρακλείου 145 - ΤΚ 142 31, σε εφαρμογή του άρθρου 24 παρ. 3 Ν. 2472/1997 και της υπ' αριθμ. 408/30 - 11 - 98 απόφασης του κ. Προέδρου της αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ενημερώνει τους συνδρομητές των εφημερίδων και περιοδικών της, τους πελάτες, προμηθευτές, υπαλλήλους της και λοιπούς συναλλασσόμενους με αυτή, αναφορικά με την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ότι τηρεί αρχείο.

1. Περιεχόμενο αρχείου: Προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, επωνυμία, διεύθυνση, επάγγελμα, αρ. τηλεφώνου, ΑΔΤ/ΑΦΜ, ΔΟΥ), τα οποία έχουν γνωστοποιηθεί στην εταιρεία ή θα γνωστοποιηθούν από τους ανωτέρω.

Τα παραπάνω στοιχεία του αρχείου είναι απόρρητα.

2. Χρόνος επεξεργασίας: Η επεξεργασία διατηρείται καθ' όλη τη διάρκεια της συναλλακτικής σχέσης ή συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας και εκάστου υποκειμένου των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μετά τη λήξη της σχέσης το αρχείο θα διατηρείται και ο σκοπός της τήρησης θα περιορίζεται μόνο σε επεξεργασία στατιστικών στοιχείων της εταιρείας.

3. Ανακοίνωση των δεδομένων: Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του τηρούμενου αρχείου θα διαβιβάζονται, εφ' όσον ζητηθούν νόμιμα, στις εκάστοτε αρμόδιες εποπτικές, φορολογικές, δικαστικές και άλλες κρατικές αρχές.

4. Προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και δικαίωμα πρόσβασης: Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που περιλαμβάνονται στο αρχείο, προστατεύονται, τόσο με φυσικά, όσο και με ηλεκτρονικά μέσα. Δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο και έλεγχο ως προς τα δεδομένα που τον αφορούν ατομικά έχει κάθε συνδρομητής, πελάτης, προμηθευτής, συνεργάτης και υπάλληλος, που υπόκειται στην επεξεργασία δεδομένων.

5. Κάθε αίτημα σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων θα απευθύνεται εγγράφως στη διεύθυνση της εταιρείας (Λ. Ηρακλείου 145, 142 31 Ν. Ιωνία) υπ' όψιν του "αρμόδιου για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα".



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ