ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 18 Απρίλη 1999
Σελ. /48
ΚΕΝΗ
Εργολάβοι θανάτου

Οι κτηνώδεις βομβαρδισμοί σε βάρος του σερβικού λαού γίνονται, λέει, για ν' αποδειχτεί η αξιοπιστία του ΝΑΤΟ!...

Οταν όλοι γνωρίζουμε πως - απ' την εποχή του πολέμου του Κόλπου - το ΝΑΤΟ αποτελεί πανηγυρική αναβίωση του ναζισμού και του φασισμού. Που μετέβαλε τον ΟΗΕ σε Ορδή Ηλιθίων Εγκληματιών, για να επιβάλει τη Νέα Τάξη ειδεχθών εγκληματιών και εγκλημάτων.

Οτι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο νέος Φίρερ. Αυτός ο διαπρεπής εκπρόσωπος της ροζ αλητείας, αρχιερέας της διεθνούς τρομοκρατίας και του εγκλήματος. Ο σύγχρονος Καλλιγούλας, που τον παγκόσμιο διασυρμό και εξευτελισμό του, για τη διαστροφή και διαφθορά του, προσπαθεί να τον ξεπλύνει με το αθώο αίμα του σερβικού λαού!

Που στέλνει την αποκρουστική υπουργό των Εξωτερικών του και τα άλλα ανθρωποειδή, για να υπαγορεύσει τη θέλησή του στα πειθήνια ανδρείκελά του. Στους Ευρωπαίους "Μπενίτο" και τις.... "Μόνικές" του, με θλιβερούς κομπάρσους τους δικούς μας "γιες μεν"...

Αλήθεια, ποια σχέση μπορεί να έχει η Ελλάδα και ο υπέροχος πολιτισμός της μ' αυτούς τους τρισβάρβαρους κανίβαλους, που γράφουν την ιστορία τους με αίμα και προδοσία! Και τι επιτέλους έχουμε κερδίσει μέχρι τώρα απ' αυτούς τους ανέντιμους συμμάχους; Δεν είναι αυτοί που πρόσφεραν τη μισή Κύπρο μας στους Τούρκους; Δεν είναι αυτοί που μας έχουν υποβάλει σε τόσους άλλους εξευτελισμούς και ταπεινώσεις;

Και λιβανίζουμε αυτούς τους αντίχριστους χριστιανούς - καθολικούς και διαμαρτυρόμενους - που δεν μπορούν να αναστείλουν τα εγκληματικά ένστικτά τους ούτε και μπροστά την εορτή των εορτών: Το Πάσχα!

Γιατί, προφανώς, οι διαβολάνθρωποι αυτοί δε γιορτάζουν το Πάσχα του Θεού της αγάπης και της ειρήνης, αλλά το Πάσχα του ...διαβόλου. Γιατί έχουν ως μοναδικό τους Θεό τον αντίχριστο μαμμωνά και μοναδική ηθική τους το έγκλημα! Κι ας παίζει ο Πάπας και κάποιοι άλλοι κληρικοί τους το θέατρο των δήθεν ειρηνοποιών. Γιατί αν πραγματικά δεν ήθελε, ο Πάπας, αυτή την αιματοχυσία, μπορούσε και μ' ένα νεύμα του να τη σταματήσει!..

Και είναι, λέει, και ανθρωπιστές αυτοί οι ανθρωποφάγοι!.. Αυτοί που θυσιάζουν τους ανθρώπους για να προωθήσουν τη βιομηχανία του θανάτου (όπλων) και τα θανατηφόρα συμφέροντά τους. Γιατί πραγματικά, αν ήταν ανθρωπιστές, με πολύ λιγότερα απ' αυτά που διαθέτουν για την καταστροφή και το θάνατο, θα μπορούσαν να χαρίσουν χαρά, ευτυχία και ζωή σε όλους τους φτωχούς λαούς. Αυτούς, ακριβώς, που καταληστεύουν και δολοφονούν με την πείνα...

Ποιος αλήθεια μπορεί να πιστέψει ότι αυτοί οι εργολάβοι του θανάτου εξοντώνουν τους Σέρβους για να σώσουν τους Κοσσοβάρους; Οταν μάλιστα έχουν καταστήσει "τα έσχατα των Κοσσοβάρων, πολύ χείρονα των πρώτων"! Και μάλιστα επιβάλλουν σε άλλους να πληρώσουν τις συνέπειες της κτηνωδίας τους.. και μας φωνάζουν - με τον τρόπο τους - οι ξετσίπωτοι: "Εμείς σκοτώνουμε για να κερδίσουμε, εσείς πληρώστε για να μην πάθετε τα ίδια και χειρότερα"!...

Και μεις περίτρομοι, σπεύδουμε να γλείψουμε τις αιματοβαμμένες μπότες τους και να προσφέρουμε "γην και ύδωρ" στο κυνικό αυτό σκυλολόι. Πάμε να μεταβάλουμε την Ελλάδα σε κερκόπορτα, για να "περάσει ο φασισμός" του Χαφιέ Τσογλάνα και της υπόλοιπης αλητοπαρέας του Κλίντον.

... Και θα 'χουμε ύστερα το θράσος, να ξαναμιλήσουμε για μαραθωνομάχους και για ήρωες του '21 και του '40, που είπαν τα μεγάλα ΟΧΙ!..

Φαίνεται δε μας έφτασε ο εξευτελισμός και η ταπείνωση απ' την υπόθεση Οτσαλάν..

Με τιμή

Παπα - ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Περιστέρι

Ν' ακουστεί η φωνή της νεολαίας

Λέγομαι Αγγελική είμαι δεκάξι χρόνων και μαθήτρια της Β Λυκείου. Από την Τετάρτη 22-3-99, παρακολουθώ με μεγάλη αγωνία, αγανάκτηση, οργή και θυμό τους αλλεπάλληλους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο και ειλικρινά αναρωτιέμαι αν οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι πολιτικοί θεωρούν τους λαούς τόσο ηλίθιους και άβουλους, ώστε να μην έχουν πια καταλάβει ότι τους πήραμε ...χαμπάρι.

Πιστεύουν ότι εμείς δε γνωρίζουμε ότι οι πολεμοκάπηλοι αυτοί προσπαθούν να καταστρέψουν, να εξαφανίσουν ολόκληρους λαούς, ν' αλλάξουν τα σύνορα των χωρών, για να 'χουν τον έλεγχο όλων των Βαλκανίων; Και δυστυχώς σε αυτό το έγκλημα που γίνεται, σύμφωνη βρίσκεται και η Ελλάδα, αφού έχει από μήνες πριν συνυπογράψει τη συμφωνία για τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία.

Ο Κλίντον και η ΝΑΤΟική παρέα του πλασάρονται, χωρίς επιτυχία, ως εκφραστές της ειρήνης, καθώς και ψυχοπονιάρηδες για τους πρόσφυγες που αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν. Ομως αυτά δε μας πείθουν, ιδιαίτερα εμάς τη νεολαία, που βλέπουμε τον "πλανητάρχη" μετά τις αισχρές του δηλώσεις για συνέχιση των βομβαρδισμών, να φεύγει άνετος για τις διακοπές του, μαζί με το κοπρόσκυλό του!

Ετσι λοιπόν ενώ ο πόλεμος κτυπάει την πόρτα μας, η κυβέρνησή μας δηλώνει εθνικά υπερήφανη για τα χρήματα που "καταφέραμε" να πάρουμε από το ταμείο της ΕΕ ύστερα από πολύ "κόπο", λες και αυτή είναι η μοναδική μας έννοια. Επιτέλους φανερώθηκαν! Καταλάβαμε τέλος πάντων ποιοι μας κυβερνούν και πόσο κυρίαρχοι είμαστε στη χώρα μας.

Ευτυχώς, όμως, οι Ελληνες δεν είναι τόσο αδιάφοροι όσο είναι οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι και βγαίνουν στους δρόμους και διαδηλώνουν καθημερινά την αντίθεσή τους στον βρώμικο αυτό πόλεμο που κάνουν τα γεράκια των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.

Εμείς οι νέοι είμαστε αντίθετοι μ' αυτή τη "νέα τάξη πραγμάτων", που θέλουν να μας επιβάλουν οι δολοφόνοι των λαών και δε θα πάψουμε να το βροντοφωνάζουμε ότι ΔΕ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της Γερμανίας.

Μας χαρακτήρισαν "γενιά δίχως οράματα", αλλά τους αποδεικνύουμε, με τη μεγάλη συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια που γίνονται, ότι είμαστε γενιά με ιδανικά και με αξίες.

Μόνο γι' αυτά τα ιδανικά θα πολεμήσουμε! Εμείς ονειρευόμαστε ένα ειρηνικό και δημιουργικό αύριο και σίγουρα αυτόν το δρόμο που αυτοί χαράζουν για μας, δεν πρόκειται να τον περπατήσουμε!

Η σκέψη μας βρίσκεται στη Σερβία, δίπλα στους συνομηλίκους μας που βομβαρδίζονται, καθώς και σ' όλο τον υπόλοιπο λαό. Είμαστε δε σίγουροι πως στο τέλος οι λαοί θα νικήσουν τις δυνάμεις του κακού και θα ζήσουν όπως το επιθυμούν, ειρηνικά.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΥΛΑΚΗ

Αιγάλεω

ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγαπητέ "Ρίζο"

"Εξυπνα πουλιά" ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΙΡΜΙΡΑΚΗΣ,Βαρσοβία Πολωνία: Εχω ζήσει περίπου τέσσερα χρόνια στη Γιουγκοσλαβία και πάνω από τρία στην ηρωική πρωτεύουσά της το Βελιγράδι, σα δημοσιογράφος και ξέρω πολύ καλά τον λαό της και ιδιαίτερα τους Σέρβους. Γι' αυτό και ξέρω πολύ καλά ότι δε θα σκύψουν ποτέ το κεφάλι σε κανένα κατακτητή και να πουν: "Σφάξε με πασά ν' αγιάσω".

Δεν περίμενα ποτέ ότι τα "έξυπνα πουλιά", οι Αμερικανο - ΝΑΤΟικοί, θα πατούσαν τέτοια πεπονόφλουδα. Δηλαδή να μετατραπούν σε σύγχρονους χιτλερικούς και ν' αρχίσουν να μακελεύουν το γιουγκοσλαβικό λαό. Ξέχασαν πως η Πρίστινα του Κοσσόβου είναι το Αρκάδι του σερβικού λαού; Δεν καταλαβαίνουν, πως αν αύριο στείλουν τους ΝΑΤΟικούς χακοφορεμένους πεζούς σφαγιαστές, θα προκαλέσουν το ξεσήκωμα, όχι μόνο ολόκληρου του σερβικού λαού αλλά και όλων των λαών των Βαλκανίων, που ποτέ δεν ξέχασαν το όραμα του εθνικού μας ποιητή και ήρωα Ρήγα Φεραίου;

Πάνε να μετατρέψουν πάλι τα Βαλκάνια σε μπαρουταποθήκη της Ευρώπης, που γρήγορα όμως θα μετατραπεί σε επιτάφιο πλάκα του εγκληματικού τους καθεστώτος. Και τότε ποιος θα τους βοηθήσει; Μήπως ο Σημίτης ή ο Ετσεβίτ και οι άλλοι ομογάλακτοί τους;

Οταν σε λίγο ο αμερικάνικος λαός, αλλά και οι άλλοι λαοί, που εκπροσωπούνται στο εγκληματικό ΝΑΤΟ, αρχίσουν να δέχονται από την εστία του πολέμου, το Κόσσοβο, τα πρώτα φέρετρα με τα πτώματα των παιδιών τους, τότε θα κατανοήσουν το "σάλτο μορτάλε" που έκαναν.

Το καλύτερο που θα κάνουν είναι να μαζέψουν ολόκληρο τον πολεμικό τους συρφετό και να ξεκουμπιστούν το γρηγορότερο από τη Γιουγκοσλαβία. Οι λαοί της Βαλκανικής μπορούν και πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους. Ο ρόλος των βάρβαρων "ειρηνοποιών", δεν μπορεί πια να πείσει κανένα και με τίποτα.

Καμπάνια ενημέρωσης

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑΣ: Απευθύνομαι στους Ελληνες της Αμερικής και τους προτρέπω να κάνουν μεγάλες καμπάνιες ενημέρωσης του λαού, σχετικά μετους βομβαρδισμούς που βάρβαρα κάνει ο Κλίντον μαζί με το ΝΑΤΟ, ενάντια στη Γιουγκοσλαβία σκοτώνοντας αμάχους. Πρέπει οι αδελφοί μας μετανάστες, να πείσουν τον λαό της Αμερικής, ότι αυτά που τους σερβίρει το CNN και όλη η αμερικάνικη προπαγάνδα, είναι εκτός πραγματικότητας και ότι σε λίγο τα παιδιά τους θα γυρνάν πίσω στην πατρίδα τους, μέσα σε φέρετρα, όπως εξάλλου έγινε και παλαιότερα με τον πόλεμο στην Κορέα και αργότερα στο Βιετνάμ. Είναι καιρός οι νέοι Χίτλερ - Κλίντον, Μπλερ και η παρέα τους - να δικαστούν σαν εγκληματίες πολέμου. Δε γνωρίζουν αυτοί οι βάρβαροι, ότι αυτοί οι ήρωες που τώρα τους βομβαρδίζουν, στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο κατατρόπωσαν και εξευτέλισαν το Γ Ράιχ;

Η αλητοπαρέα του Κλίντον βομβάρδισε ακόμα και ανήμερα του Πάσχα με θύμ

Η αλητοπαρέα του Κλίντον βομβάρδισε ακόμα και ανήμερα του Πάσχα με θύματα αθώους αμάχους

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

- ΝΤΙΝΟ,Ανάπηρο πολέμου: Το σημείωμά σου με ημερομηνία 1-4-99 δε διαβάζεται. Παίρνουμε υπόψη μας τις παρατηρήσεις σου, στο βαθμό που μπορέσαμε κάτι να καταλάβουμε. Γράψε μας τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σου.

Εγκλημα εσχάτης προδοσίας

Ο 92χρονος συνταξιούχος του ΤΕΒΕ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ από τη Λάρισα, απευθύνει την παρακάτω ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της χώρας και γράφει: "Στα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και του Λιτόχωρου και δεν ξέρουμε πού αλλού, συνέχεια καταπλέουν αμερικανο-ΝΑΤΟικά αρματαγωγά και ξεφορτώνουν κάθε είδους θανατηφόρα όργανα του πολέμου, καθώς και πάνοπλους Αμερικανο-ευρωπαίους κουρσάρους. Η αποστολή τους, μας λένε, είναι, να προωθηθούν προς τα ενδότερα του βαλκανικού χώρου, για να "επιβάλουν την τάξη και την ειρήνη" στην "άτακτη" Γιουγκοσλαβία.

Ωστόσο, οι πολυεθνικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ - μηδέ των γερμανικών εξαιρουμένων- που πατούν στα ματωμένα χώματα και κόκαλα των θυμάτων Ελλήνων πατριωτών και πατριωτισσών και που σ' αυτές προστίθενται και οι αμερικάνικες βάσεις σε Σούδα, Ακτιο και Αραξο, προκαλούν την εντύπωση ότι η πατρίδα μας βρίσκεται υπό πλήρη ξένη κατοχή.

Επικαλούμαι το γνωστό άρθρο του Συντάγματός μας που αναφέρει, ότι αποδοχή ή ανοχή - από ελληνική κυβέρνηση - κατοχής ή παραμονής από ξένες δυνάμεις σε μέρος ή και ολόκληρη την ελληνική Επικράτεια, αποτελεί έγκλημα εσχάτης προδοσίας. Σαφώς εννοείται ότι ακόμα και η προσωρινή παραμονή ή διέλευση από τη χώρα μας ξένων δυνάμεων, με στόχο την πολεμική προσβολή γειτονικής φιλικής μας χώρας, δε μειώνει αυτό τον χαρακτηρισμό.

Και εάν, κύριοι, η σημερινή ασυλία που σας εξασφαλίζει η εξουσία σας, εμποδίζει τον ελληνικό λαό να κάνει χρήση της σύστασης ειδικού επί του προκειμένου δικαστηρίου, η Ιστορία δε θ' αφήσει ασημείωτο το έγκλημά σας".



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ