ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 25 Μάη 1999
Σελ. /48
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ολοκληρώθηκε το Ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Τα υπόλοιπα 6 ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών

Δόθηκαν χτες βράδυ στη δημοσιότητα από την ΚΕ του ΚΚΕ και τα υπόλοιπα έξι ονόματα, που συμπληρώνουν το συνολικό αριθμό του Ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ.

Σήμερα, εξάλλου, είναι η τελευταία μέρα, κατά την οποία κατατίθενται όλοι οι συνδυασμοί των κομμάτων, που θα λάβουν μέρος στις Ευρωεκλογές της 13ης Ιούνη 1999.

Ο "Ρ", σε προηγούμενο φύλλο του, είχε παρουσιάσει σύντομα βιογραφικά στοιχεία των 19 υποψηφίων που είχαν ανακοινωθεί την προηγούμενη βδομάδα. Σήμερα παρουσιάζει τους 6 υπόλοιπους υποψήφιους ευρωβουλευτές.

ΖΟΥΡΑΡΙΣ Κώστας

Καθηγητής Πανεπιστημίου Παρισίων. Πολιτειολόγος.

ΓΟΥΛΗΣ Θεόδωρος

Γιατρός. Νομαρχιακός σύμβουλος Κέρκυρας από το 1995. Μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

ΜΠΑΛΟΥ Αλεξάνδρα

Τραπεζικός υπάλληλος. Συνδικαλίστρια στο χώρο των Τραπεζών στην Αθήνα. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Αγροτικής Τράπεζας.

ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Γιάννης

Ναυτεργάτης. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Εμπορικού Ναυτικού "Ο Στέφενσων". Μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ Αναστασία

Βρεφονηπιοκόμος, με συνδικαλιστική δράση στο Ιδρυμα Βρεφονηπιακών Σταθμών Αθήνας. Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ηλιούπολης.

ΝΤΡΕΚΟΣ Αντώνης

Οικονομολόγος. Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και του Πειθαρχικού του Συμβουλίου. Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοψηφίσματος για τις Συνθήκες του Μάαστριχτ και του Αμστερνταμ.

ΚΚΕ
Κεντρικές πολιτικές συγκεντρώσεις

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ ενόψει των ευρωεκλογών, τις επόμενες μέρες, προγραμματίζονται οι παρακάτω κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Σήμερα ΤΡΙΤΗ 25/5

- Στο Γαλάτσι,στο παλαιό Τέρμα (έξω από την Εθνική Τράπεζα), στις 19.30, με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή.

- Στην Ερυθραία,στην πλατεία Κώστα Βάρναλη 48 και Κηφισίας, στις 20.30, με ομιλητή τον Κράτη Κυριαζή, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

- Στο Ιλιον (Νέα Λιόσια),στην κεντρική πλατεία στις 20.00, με ομιλητές τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Αλέκο Τομαρά, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

- Στην Καισαριανή, στην κεντρική πλατεία, στις 20.00, με ομιλητές τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Στρατή Κόρακα και την Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια του ευρωψηφοδελτίου.

- Στην Κυψέλη,στην πλατεία, στις 20.00, με ομιλητές τον Σπύρο Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή και την ηθοποιό Ελένη Γερασιμίδου, υποψήφια ευρωβουλευτή.

- Στη Νίκαια,στην πλατεία Περιβολάκι, στις 19.30, με ομιλητές τον Γιάννη Θεωνά και τη Βέρα Νικολαϊδου,υποψήφιους ευρωβουλευτές.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/5

- Στην Αγ. Παρασκευή,στην κεντρική πλατεία, στις 19.30, με ομιλητές τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Χριστίνα Τσεντούρου και Αντώνη Ντρέκο.

- Στη Λαμπρινή,στην πλατεία Αγ. Ανδρέα, στις 20.00, με ομιλητές τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Αλέκο Τομαρά, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

- Στην Αγ. Βαρβάρα - Αιγάλεω,στην πλατεία Αγ. Ελεούσας, στις 20.00, με ομιλητή τον Κράτη Κυριαζή, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

- Στο Νέο Ηράκλειο,στην πλατεία Ν. Ηρακλείου (σταθμός ΗΣΑΠ), στις 20.00, με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή.

ΠΕΜΠΤΗ 27.5

- Στον Κορυδαλλό,Ταξιαρχών και πλατεία Ελευθερίας, στις 20.00, με τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ και την Ελένη Γερασιμίδου,υποψήφια ευρωβουλευτή.

- Στο Πέραμα,Λεωφόρο Ειρήνης (μπροστά στα γραφεία του ΚΚΕ), στις 20.00, με τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή. Θα χαιρετίσει ο ηθοποιός Αντώνης Ξένος.

Κεντρική εκδήλωση στην Καλλιθέα

Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποιείται στην Καλλιθέα,στην Πλατεία Δαβάκη,μεθαύριο, Πέμπτη, 27/5, στις 8.00 το βράδυ.Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.Θα μιλήσουν ο ευρωβουλευτής Βασίλης Εφραιμίδης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Κώστας Ζουράρις.

Σήμερα η Συνέντευξη Τύπου

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί σήμερα Τρίτη, στη 1.00 μμ, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ,ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ Στρατής Κόρακας, με θέμα: "Τα ζητήματα της ανεργίας και της απασχόλησης. Η παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ".



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ