ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 23 Ιούνη 1999
Σελ. /28
ΚΕΝΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (Για 23.6. Τετάρτη) 0

Στη μνήμη της μητέρας μου ΑΓΛΑΪΑΣ ΚΑΛΠΑΝΔΗ και των αγωνιστών ΜΑΝΟΛΗ ΣΤΑΘΑΚΗ,ΜΠΑΜΠΗ σαλπιγκτή του λόχου Σταθάκη, ΔΗΜΗΤΡΗ και ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΣ ΤΟΥΝΤΑ,αδερφής του Νίκου Πλουμπίδη,, ΣΩΤΗΡΗ ΞΥΔΕΑ,ΓΙΩΡΓΟΥ και ΔΗΝΗΤΡΗ ΛΙΑΝΟΥ,ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ,ΑΛΕΚΟΥ ΣΥΡΜΑΛΗ και ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού, 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Βαγγέλης Καλπανδής, αντιστασιακός

Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που έφυγε για πάντα από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΓΚΟΣ.

Στις 26 του Ιούνη, στις 8.00 π.μ., στην εκκλησία Ευαγγελίστριας Ασπρόπυργου γίνεται το μνημόσυνό του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 10.000 δρχ. για ενίσχυση του "Ριζοσπάστη" και καλούμε τους συγγενείς, φίλους και συναγωνιστές του να τιμήσουν με την παρουσία τους τη μνήμη του.

Η σύζυγός του Αικατερίνη

* * *

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μάνας μας ΣΜΑΡΑΓΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ από τα Λεχώια Βόλου, που χάσαμε στις 24 Φλεβάρη 1999, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης, 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Γλυκιά μας μάνα, που όλη σου τη ζωή την αφιέρωσες στον αγώνα για την ειρήνη και την πρόοδο, πάντα θα σε θυμούμαστε γιατί μας έδειξες σωστούς προσανατολισμούς. Αντίο μάνα.

Οικογένεια Σιναπλίδη

* * *

Στη μνήμη του νονού μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΣΗ,που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης, 10.000 δρχ.

Δέσποινα Καρατζά



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ