ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 24 Ιούνη 1999
Σελ. /32
ΚΕΝΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Σήμερα, 24 Ιούνη, συμπληρώνονται 23 μήνες από τον άδικο χαμό της αγαπημένης μας κόρης, αδελφής και θείας ΜΑΚΡΙΝΑΣ ΜΗΝΑΪΔΟΥ.Είκοσι τρεις μήνες γεμάτοι θλίψη και πόνο για όλους εμάς, που την αγαπήσαμε.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Οι γονείς της Κώστας και Μαρία

Τα αδέρφια της

* * *

Στις 21 Ιούνη έκλεισαν 10 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα ΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ.Γεννήθηκε στο Καρπενήσι το 1921. ΕΑΜίτης στην κατοχή και καπετάνιος του ΕΛΑΣ, μετά την Απελευθέρωση γνώρισε τις διώξεις που είχαν εξαπολυθεί ενάντια στους αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης. Δε λιποψύχησε όμως. Συνέχισε τον αγώνα από τις γραμμές του ΔΣΕ. Το 1948 τραυματίστηκε βαριά. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε στη Ρουμανία. Το 1952 πήγε στην Τασκένδη. Εκεί σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες.

Επαναπατρίστηκε το 1988 και συνέχισε τον αγώνα του ως μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρω 10.000 δρχ. στη ΝΕ Φθιώτιδας.

Η γυναίκα του Γλυκερία

* * *

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΑΝΕΣΗ και του μπαρμπα-ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ (καπετάν Ακρίτα) από τη Λογκά Μεσσηνίας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 30.000 δρχ., με τη συμπλήρωση 4 χρόνων από το χαμό του.

Η οικογένειά του

* * *

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΧΑΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ,που πέθανε πριν από ένα χρόνο και αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Νέας Ιωνίας, 60.000 δρχ. Να συνεχίσει πιο δυνατά τον αγώνα για την ειρήνη, την πρόοδο και τον πολιτισμό.

Η γυναίκα του Φρόσω

Τα παιδιά του Δημήτρης, Βασίλης, Γίτσα, Βούλη

Ο μπατζανάκης του Κώστας Σπυρόπουλος

* * *

Ο Πασχάλης Φωτακοίτης προσφέρει στο "Ριζοσπάστη" 10.000 δρχ. για τις ευρωεκλογές στη μνήμη των συγχωριανών του από τους Ασβεστάδες Διδυμότειχου που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τη λευτεριά της πατρίδας και την ειρήνη.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ