ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 3 Δεκέμβρη 2006
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ζαχαρίας Καραϊσκος
Ζαχαρίας Καραϊσκος
Φωτ.

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, η Αλέκα Παπαρήγα πρόσφερε 300 ευρώ στην ΚΟΒ Νέας Μάκρης για την οικονομική εξόρμηση

* * *

Φωτ.

Την 1η Δεκέμβρη 2005 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ, συνταξιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Ηταν πάντα πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ. Στα 16 χρόνια του, στην Κατοχή, εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ και συνέχισε τον αγώνα ως αντάρτης του ΕΛΑΣ στα βουνά της Εύβοιας. Μετά την Απελευθέρωση, συνέχισε τον αγώνα από τις γραμμές του λαϊκού κινήματος, έως το τέλος της ζωής του.

Ως αγωνιστή και υπέρμαχο των ιδανικών της ειρήνης, της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, θα τον θυμούμαστε πάντα.

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό του, προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω Αχτίδας Εκπαιδευτικών Αθήνας.

Η σύζυγός του Τάνια

Οι κόρες του Δομινίκη, Παυλίνα, Ελενα

Τα εγγόνια του Γεώργιος, Λεωνίδας και Γιάννης, Στυλιανός και Παύλος

* * *

Φωτ.

Την 1η Δεκέμβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ. Γεννήθηκε το 1941 στο χωριό Μαζαράκι Αχαΐας. Το 1958 έρχεται στην Αθήνα, εγκαθίσταται στο Χαϊδάρι και δουλεύει ως οικοδόμος. Βιώνει την αδικία και ατσαλώνεται στο μεροκάματο. Το 1975 οργανώνεται στο ΚΚΕ. Ως μέλος της ΑΕ Αιγάλεω - Χαϊδαρίου - Αγίας Βαρβάρας, δραστηριοποιείται στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δουλεύει για περισσότερα από 20 χρόνια. Από το 1979 έως το 1986 εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου, αναπληρωτής δήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Νικόλαος Μαλτέζος
Νικόλαος Μαλτέζος
Στη μνήμη του, η γυναίκα του Ρίτσα και τα παιδιά του Θοδωρής - Αντζέλα, Χριστίνα - Γιώργος, τα εγγόνια του Μαντώ - Ηλίας και ο αδελφός του Γιώργος προσφέρουν 600 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 9 χρόνων από το θάνατο του ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ, η σύζυγός του Δήμητρα προσφέρει 20 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη των αγωνιστών ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ (φωτογραφία), ο οποίος γεννήθηκε το 1886 και πέθανε πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία το 1958. ΔΗΜΗΤΡΗ Χρήστου ΑΒΡΑΜΙΔΗ, ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Στέφανου ΑΒΡΑΜΙΔΗ και ΙΩΑΝΝΗ ΧΟΣΤΙΚΙΔΗ από το Γερακαριό Κιλκίς, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, προσφέρω 30 ευρώ στο ΚΚΕ και 20 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Νικόλαος Χρήστου Αβραμίδης

* * *

Φωτ.

Πριν από 40 μέρες «έφυγε» από κοντά μας, σε ηλικία 64 χρόνων, ο φίλος και αγωνιστής του ΚΚΕ ΤΑΚΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ. Η Λιβαδειά, της οποίας διατέλεσε και δημοτικός σύμβουλος, θα τον θυμάται για πάντα τόσο για τον ακέραιο χαρακτήρα του, όσο και για την αγωνιστικότητά του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 40 ευρώ στην ΚΟ Λιβαδειάς και 30 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Νίκος και Γιώργος Πρασούλας, Χαρίκλεια Δασοπούλου

* * *

Φωτ.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΚΡΟΣ, μέλος του ΚΚΕ, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας πριν από 7 χρόνια, έπειτα από βαριά αρρώστια, γεννήθηκε στο χωριό Γιαννούλι Εβρου.

Πέτρος Γιαλής
Πέτρος Γιαλής
Στη μνήμη του προσφέρουμε 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 30 ευρώ στην ΠΕΕΠΠ.

Η γυναίκα του Αννίκα, οι κόρες και τα εγγόνια του

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ και ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΚΟΚΤΣΙΔΗ, της αδελφής μου ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ και του ανιψιού μου ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ «Αγιου Αλέξιου» Πάτρας, 250 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Σίτσα Χαραλαμπίδου

* * *

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γρηγορίου ΜΑΚΡΗΣ, ο οποίος «έφυγε» στις 31 Αυγούστου 2006, γεννήθηκε στη Γουμένισσα Κιλκίς το 1917. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης στην Κατοχή, υπηρέτησε ως αντάρτης του ΕΛΑΣ στο 30ό Σύνταγμα. Στην επιχείρηση για την ανατίναξη αμαξοστοιχίας στο Μουχαρέμ Χάνι της Εδεσσας, τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε το ένα μάτι του.

Εως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, τα παιδιά του προσφέρουν 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΝΕ Κιλκίς.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των ΝΙΚΟΥ και ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ ΠΥΡΟΜΑΛΗ και με τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυση του ΔΣΕ, προσφέρω 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αλσούπολης - Καλογρέζας.

Η κόρη τους Κική

* * *

Ο αντιστασιακός Σιλβέστρος Χριστούδης προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλσούπολης - Καλογρέζας.

* * *

Φωτ.

Την 1η Δεκέμβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΜΑΡΙΝΟΥ ΝΤΑΒΑΡΑ, μέλους του ΚΚΕ. Γεννήθηκε στον Τύρναβο Λάρισας το 1925. Στην Κατοχή εντάχθηκε στην Εθνική Αντίσταση - ΕΠΟΝ και από τις γραμμές της αγωνίστηκε ενάντια στους κατακτητές. Μετά την Απελευθέρωση συνέχισε τον αγώνα του από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Για την πατριωτική δράση του και τις προοδευτικές ιδέες του, διώχτηκε από το μεταβαρκιζιανό καθεστώς, με συλλήψεις, βασανιστήρια, φυλακίσεις και εξορίες στα Κύθηρα και το Μακρονήσι. Οι διώξεις συνεχίστηκαν και μετά τον Εμφύλιο, έως τη μεταπολίτευση του 1974.

Σωκράτης Σαραντάκος
Σωκράτης Σαραντάκος
Εως το τέλος της ζωής του υπηρέτησε πιστά και με συνέπεια τα ιδανικά του σοσιαλισμού από τις γραμμές του Κόμματός του.

Στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο, η οικογένειά του πρόσφερε στην ΕΕΔΔΑ 300 ευρώ για το λαό της Κολομβίας.

* * *

Φωτ.

Ο λατρευτός μας σύζυγος και πατέρας ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την 1η Σεπτέμβρη 1998, γεννήθηκε στα Χανιά. Στην Κατοχή ήταν καπετάνιος του 1/42 Τάγματος της ΧΙΙΙ Μεραρχίας του ΕΛΑΣ στη Στερεά Ελλάδα. Εδωσε μάχες ενάντια στα στρατεύματα των κατακτητών στον Προφήτη Ηλία, στον Παρνασσό, στο Κούρνοβο, στη Μακρακώμη, στον Αλμυρό και στη διάρκεια των εκκαθαριστικών επιχειρήσεων στη Ρούμελη.

Για την πατριωτική δράση του, πιάστηκε και εξορίστηκε στη Φολέγανδρο, στην Ικαρία, στον Αϊ - Στράτη, στο Μακρονήσι, στη Λέρο, στα Γιούρα. Η δικτατορία των συνταγματαρχών τον εξόρισε και πάλι.

Η ακλόνητη πίστη του στο μαρξισμό - λενινισμό, η συντροφικότητα και η προσήλωσή του στα ιδανικά του ΚΚΕ, είναι τα στοιχεία που τον διατηρούν ακόμη ζωντανό στη μνήμη των συντρόφων του.

Στη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω Καμινίων.

Η συντρόφισσά του Γεωργία Μαλτέζου

* * *

Φωτ.

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Πιέρρου ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ από το Μαυροβούνι Γυθείου, ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή, πιάστηκε από συνεργάτες των κατακτητών και εκτελέστηκε από Γερμανούς μαζί με άλλους 40 πατριώτες στο Πασαβά Γυθείου στις 7 Δεκέμβρη 1943.

Στη μνήμη τους, η Κατερίνα Σαραντάκου προσφέρει 300 ευρώ στο Σύλλογο «Εκτελέσεις Περιφέρειας Γυθείου» για τα χαρακτικά του μνημείου που έχει ανεγερθεί.

  • Για τον ίδιο σκοπό, η Τούλα Πετρούνια προσφέρει 100 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στις 19 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατο της μητέρας μου ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ.

Θεοδώρα Σαρντ?κου
Θεοδώρα Σαρντ?κου
Στη μνήμη της προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της Επιτροπής Λακώνων.

Κατερίνα Σαραντάκου

* * *

Φωτ.

Σήμερα 3 Δεκέμβρη κλείνουν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής του λαϊκού κινήματος ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΜΠΗΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΚΟΒ Ιλίου του ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Μαρία

Τα παιδιά του Μπάμπης και Γιάννης

* * *

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΓΟΥΛΑΣ ΚΕΛΟΓΛΟΥ, η οικογένεια Κατσαρού προσφέρει 50 ευρώ στη ΝΕ Καβάλας.

* * *

Φωτ.

Εκλεισε ένας χρόνος από το θάνατο της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς και προγιαγιάς ΚΛΑΙΡΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ, μέλους του ΚΚΕ από το 1941. Γεννήθηκε το 1924 στη Μεταμόρφωση Κιλκίς από γονείς αριστερούς. Ο πατέρας της ήταν δάσκαλος και γνώρισε όλες τις φυλακές και τους τόπους εξορίας.

Η Κλαίρη Ευκαρπίδου ήταν ΕΠΟΝίτισσα στην Κατοχή και στέλεχος της Οργάνωσης στην περιοχή Κιλκίς.

Στον Εμφύλιο, μαχήτρια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας τραυματίστηκε δυο φορές και έμεινε ανάπηρη.

Πολιτικός πρόσφυγας από το 1954 στην Πράγα, παντρεύτηκε τον Λάζαρο Ευκαρπίδη και απέκτησε δυο παιδιά. Υπόδειγμα συζύγου, μητέρας, γιαγιάς και προγιαγιάς, ήταν αναντικατάστατη.

Εως το θάνατό της έμεινε πιστή στα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκε.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΚΟΒ Αριδαίας, 20 ευρώ στο Παράρτημα Αλμωπίας της ΠΕΑΕΑ, 20 ευρώ στο Παράρτημα της ΠΕΕΠΠ Αριδαίας και 20 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Θα τη θυμούμαστε πάντα.

Ο σύζυγος και τα παιδιά της

* * *

Με τη συμπλήρωση 8 χρόνων από το θάνατο του ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΤΖΗΣΤΑΡΟΛΟΥ και για την ονομαστική γιορτή του, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Μπουρναζίου Περιστερίου, 50 ευρώ.

Θανάσης Παπαρήγας
Θανάσης Παπαρήγας
* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 8 χρόνων από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΛΗΣ, ο οποίος αγωνιζόταν για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, προσφέρουμε στη μνήμη του 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Κωνσταντίνου» Ηλιούπολης.

Η γυναίκα του Λαμπρινή και τα παιδιά του

* * *

Φωτ.

Στον ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΟΛΑΪΤΗ!

Αγαπημένε ακριβέ σύντροφε - συναγωνιστή και φίλε Γεράσιμε!

Σε κατευοδώσαμε στις 2 Νοέμβρη 2006 στο ταξίδι σου χωρίς γυρισμό.

Γεννημένος στο νησί μας, την Κεφαλονιά, σε πλάνεψε η απεραντοσύνη της θάλασσας και διάλεξες το επάγγελμα του ναυτικού. Γνώρισες κοντά της τη γαλήνη της, μα και τις τρικυμίες της και την αναλγησία των εφοπλιστών για το ναυτόκοσμο. Η σκληρή ζωή του ναυτικού δε σε λύγισε. Αντίθετα, έγινε αφορμή να θεριέψει το κορμί σου, να πλατύνει ο νους σου και να γιγαντώσει η θέλησή σου να πρωτοπορήσεις για το δυνάμωμα του ναυτεργατικού συνδικαλιστικού κινήματος για αγώνες διεκδίκησης των δικαιωμάτων του.

Και όταν γύρισες στο νησί, εξακολούθησες τους κοινωνικούς αγώνες σου. Πάντα μπροστάρης για ειρήνη, για κοινωνική δικαιοσύνη και ανεξαρτησία.

Από τα ιδρυτικά μέλη του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, υπερασπιζόσουν το Νησί της Επανάστασης, προσφέροντας ό,τι σου ήταν δυνατό.

Τελευταία προσφορά της οικογένειάς σου, αντί για στεφάνια στην κηδεία σου, να δοθούν τα χρήματα στο Σύνδεσμό μας.

Ανθρωποι σαν και σένα δεν ξεχνιούνται. Θα μείνεις πάντα μαζί μας στο νου και στις καρδιές μας.

Το ΔΣ του Ελληνικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν είναι 1.060 ευρώ.

Στη μνήμη του Γεράσιμου Κολαΐτη, η Μαριάνθη Γαλιατσάτου - Αννίνου και ο Ιωάννης Γαλιατσάτος, αντί για στεφάνι, προσφέρουν 100 ευρώ στην εφημερίδα «Ναυτεργατική».

?Παναγιώτης Μικρός
?Παναγιώτης Μικρός
* * *

Φωτ.

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΛΑΣΚΑ, η οποία «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, καταγόταν από την Κωνσταντινούπολη. Ανήλικη άρχισε να δουλεύει στο εργοστάσιο του Λαναρά στο Περιστέρι. Οργανώθηκε στο ΚΚΕ και πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση από τις γραμμές του εφεδρικού ΕΛΑΣ.

Μετά τον Εμφύλιο πιάστηκε μαζί με τον άντρα της Μένιο και εξορίστηκε ο ένας στη Χίο μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά της και από εκεί στο Τρίκκερι, στον Αϊ - Στράτη, στο Μακρονήσι και ο άλλος στο Μακρονήσι.

Οταν αφέθηκε ελεύθερη, δούλεψε στον παράνομο μηχανισμό και στην ΕΔΑ. Η χούντα την εξόρισε στα Γιούρα και στην Αλικαρνασσό. Ο άντρας της πιάστηκε και καταδικάστηκε από στρατοδικείο σε δυο χρόνια φυλακή.

Με την επιστροφή της από την εξορία, δουλεύει στην ΚΟ Περιστερίου και διατέλεσε και πρόεδρος του Παραρτήματος Περιστερίου της ΠΕΑΕΑ.

Η οικογένειά της ευχαριστεί τους συντρόφους και συναγωνιστές της που τη συνόδεψαν στο τελευταίο ταξίδι της και προσφέρει στη μνήμη και των δύο 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στις 11 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 5 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΙΩΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος έως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Στοκχόλμης, 3.000 κορόνες στο ΚΚΕ.

Ιωάννης Κυριακίδης
Ιωάννης Κυριακίδης
Η οικογένειά του

* * *

Φωτ. 2

Ο Απόστολος και η Παναγιώτα Χονδρογιάννη προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Γρεβενών, ως πρώτη δόση, 1.000 ευρώ στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΤΑΚΟΥΜΑ, ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΣΚΟΥΛΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΟΥ από το χωριό Φιλιππαίοι. Και από το Μεσολούρι Κ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ (Ντέρου), ΔΗΜ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ (φωτογραφία ), ΔΗΜ. ΧΑΤΖΗ (φωτογραφία),Α. και ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΙΤΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ και ΑΘΑΝ. ΜΥΛΩΝΑ, ΖΗΣΗ ΛΕΤΣΙΟΥ, Θ. ΓΑΚΗ, ΣΩΤ. ΚΑΝΙΑ, ΑΘ. και ΑΧΙΛΛΕΑ ΛΑΤΣΟΥ, ΜΙΧ. ΛΙΑΚΟΥ, ΑΛΕΞ. ΤΣΑΝΙΚΑ, ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΠΑΣΙΑ, ΧΑΡ. ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ, ΧΡ. Μ. ΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ, ΑΡ. ΜΠΙΤΗ, Κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗ, ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΑΤΣΙΟΥ, ΑΘΑΝ. ΖΑΨΑΛΗ, ΑΘΑΝ. ΜΥΛΩΝΑ, Θ. ΠΑΠΑΘΩΜΑ, ΑΠ. ΓΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΤΖΙΜΗ, καθώς επίσης και στη μνήμη του φίλου τους ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΤΣΙΩΡΑ, κομμουνιστή από τη Θεσσαλονίκη.


Νίκος Πυρομάλης
Νίκος Πυρομάλης

Πέτρος Αρμπής
Πέτρος Αρμπής

Γιαννίτσα Πυρομάλη
Γιαννίτσα Πυρομάλη

Δημήτριος Χονδρογιάννης
Δημήτριος Χονδρογιάννης

Λευτέρης Παπαγιωτακόπουλος
Λευτέρης Παπαγιωτακόπουλος

Γιάννης Μπιμπίρης
Γιάννης Μπιμπίρης

Τάκης Κοντογιάννης
Τάκης Κοντογιάννης

Σωτηρία Παλάσκα
Σωτηρία Παλάσκα


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ