ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2007
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για την επιτυχή έκβαση της Οικονομικής Εξόρμησης Δεκέμβρη 2006 - Γενάρη 2007

Η ΚΕ του ΚΚΕ ανακοινώνει την υπερκάλυψη του στόχου της Οικονομικής Εξόρμησης που είχε προκηρύξει για το Δεκέμβρη 2006 - Γενάρη 2007. Υπάρχει δυνατότητα με το τελικό κλείσιμο της Οικονομικής Εξόρμησης να υπερκαλύψουν το πλάνο τους όλες οι Κομματικές Οργανώσεις.

Η επίτευξη αυτού του στόχου στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τους εργαζόμενους έχει μεγάλη πολιτική σημασία. Αποδεικνύει ότι μεγάλα τμήματα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων προσβλέπουν με εμπιστοσύνη στην πολιτική του ΚΚΕ. Αναγνωρίζουν την πρωτοποριακή δράση και συνεισφορά του στο λαϊκό κίνημα και ενδιαφέρονται για την ενίσχυσή του.

Η ΚΕ χαιρετίζει όλους εκείνους που ενίσχυσαν οικονομικά το ΚΚΕ και ιδιαίτερα τους εργάτες και τις εργάτριες, τους άνεργους, τις νέες και τους νέους, τη μικρομεσαία αγροτιά, τους επαγγελματοβιοτέχνες, και τους διαβεβαιώνει ότι η ενίσχυσή τους θα πιάσει τόπο.

Η ΚΕ χαιρετίζει τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους φίλους και οπαδούς του, που συνέβαλαν στην επιτυχία και αυτής της μάχης. Τους καλεί να συνεχίσουν σταθερά την οικονομική δουλιά, καθώς είναι βασικός όρος για την εξασφάλιση της μαζικής πολιτικής δράσης του Κόμματος και στοιχείο της ενίσχυσης των δεσμών του με την εργατική τάξη και το λαό.

Η ΚΕ καλεί τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους φίλους και τους οπαδούς, να δυναμώσουν τη δράση τους για την οργάνωση της εργατικής και λαϊκής πάλης που διεκδικεί τα σύγχρονα λαϊκά δικαιώματα και στοχεύει στην ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Πιο αποφασιστικά να περάσουμε στην ιδεολογική αντεπίθεση, για τον απεγκλωβισμό των εργαζομένων από την πολιτική και την ιδεολογία των κομμάτων του κεφαλαίου και της ΕΕ, για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, για τη διαμόρφωση της μεγάλης λαϊκής αντιιμπεριαλιστικής συμμαχίας για τη λαϊκή εξουσία.

ΑΘΗΝΑ 06/02/2007

Η ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ


Λίγες μόνο μέρες απομένουν ως την οριστική λήξη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ, η οποία ήδη στέφθηκε από επιτυχία καθώς υπερκαλύφθηκε το πλάνο που είχε καθοριστεί. Στο διάστημα που απομένει οι Κομματικές Οργανώσεις και κυρίως αυτές που δεν έχουν ακόμα καλύψει το πλάνο τους χρειάζεται να αξιοποιήσουν κάθε εναπομείνασα δυνατότητα για το σκοπό αυτό. Κάθε μέλος και φίλος του Κόμματος οφείλει να εξακολουθήσει να δίνει αυτή τη μάχη ως την τελευταία μέρα, ως το τελευταίο κλείσιμο.

Να σημειώσουμε ότι στις 5 Φλεβάρη το πανελλαδικό πλάνο καλύφθηκε σε ποσοστό 100,25%. Πρώτη Οργάνωση παρέμεινε αυτή της Αττικής με ποσοστό 132,60%, δεύτερη του Πειραιά με 113,41%, τρίτη της Θεσσαλονίκης με 102,61%, τέταρτη της ΚΟΑ με 101,19% και ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Αιγαίου, Εξωτερικού, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Κρήτης, Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας, Βορειοδυτικής Ελλάδας και Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΚΝΕ είχε καλύψει το πλάνο της κατά 116,50%, η Αχτίδα Καλλιτεχνών κατά 101,83%, η ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» κατά 94,12% και η ΚΟΒ «902» κατά 43%.





Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ