ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 18 Φλεβάρη 2007
Σελ. /28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Πασχάλης Κωστούδης
Πασχάλης Κωστούδης
Φωτ.

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ υπήρξε μαχητής και παλικάρι σε δύσκολους καιρούς. Συνεπής και πιστός στην ιδεολογία και το φρόνημά του, πρόσφερε μια ολόκληρη ζωή στους κοινωνικούς αγώνες για ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη έως το τέλος.

Με σεβασμό στη μνήμη του και με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό του, προσφέρουμε 100 ευρώ για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

Μαρία Πετρούνια

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγωνίστριας συζύγου μου ΑΝΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, οδοντιάτρου, η οποία πέθανε στις 6 Γενάρη 2007, προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Πλάκας, 150 ευρώ στο ΚΚΕ και άλλα ακόμη 100 ευρώ στον «Ριζοσπάστη», που ήταν τακτική αναγνώστριά του.

Δημήτριος Γιαννόπουλος - γιατρός

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Λ. ΧΑΤΖΗΓΟΥΛΑ, από το Φανάρι Καρδίτσας, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας πριν από 10 χρόνια, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Μαρίνας» Ηλιούπολης.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Σήμερα 18 Φλεβάρη, συμπληρώνονται 9 χρόνια από τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΑΤΣΗ. Αγωνιστής από τα φοιτητικά χρόνια του, μέλος του ΚΚΕ αργότερα, αναδείχτηκε σε στέλεχος της Ομοσπονδίας Λογιστών και της Αχτιδικής Επιτροπής Μεσογείων του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παιανίας.

Παναγιώτης Πουλακίδας
Παναγιώτης Πουλακίδας
Η μητέρα του, η σύζυγός του Βιβύ και τα παιδιά του

* * *

Πέρασαν 5 χρόνια από το θάνατο της λατρευτής μητέρας μας ΑΡΕΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και 2 χρόνια από το θάνατο του λατρευτού πατέρα μας ΗΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΠΟΝίτισσα η μητέρα μας και αντάρτης του ΕΛΑΣ ο πατέρας μας διώχτηκαν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν. Μέλη του ΚΚΕ έως το τέλος της μακρόχρονης ζωής τους έβλεπαν πάντα μπροστά με αισιοδοξία και πίστη ότι όλα θα αλλάξουν. Πολλές φορές μας έδιναν θάρρος και δύναμη και σε εμάς τους νεότερους, «φωτίζοντάς» μας με τα λόγια τους, τις σωστές και μεστές υποδείξεις τους. Ποτέ δε λύγισαν, δε λοξοδρόμησαν και αυτό τους έκανε σεβαστούς, αξιοπρεπείς, αγαπητούς και παράδειγμα προς μίμηση σε όλους όσοι τους γνώρισαν. Αφησαν σπόρο και φύτρωσε και κάρπισε και μεταδίδεται στα εγγόνια τους στις επόμενες γενιές.

Στη μνήμη τους, προσφέρουμε 300 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Γιώργος, Δήμητρα, Βασίλης

Η νύφη τους Δήμητρα, ο γαμπρός τους Ζιαντ

Τα εγγόνια τους Νιβίν, Ηλίας, Παναγιώτης, Αρετή

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 18 χρόνων από το θάνατο του παλαίμαχου αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε στη μνήμη του 25 ευρώ στο ΚΚΕ και 25 ευρώ στον «Ριζοσπάστη», του οποίου ήταν τακτικός αναγνώστης.

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του

Γιάννης Μπουρδάκος
Γιάννης Μπουρδάκος
* * *

Φωτ.

Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ το γένος Φωτιάδου, μέλος του ΚΚΕ από το 1944, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης - ΕΠΟΝ και μαχήτρια του ΔΣΕ, η οποία άφησε την τελευταία πνοή της στις 10 Γενάρη 2007, γεννήθηκε το 1926 στο χωριό Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς. Παιδί πολυμελούς αγροτικής οικογένειας, η οποία συμμετείχε στους λαϊκούς αγώνες, στην Κατοχή ήταν γραμματέας της ΕΠΟΝ του χωριού της. Παντρεύτηκε τον Γιώργο Μιχαηλίδη, αντάρτη του ΕΛΑΣ και μαχητή του ΔΣΕ, ο οποίος πέθανε το 1974, και απέκτησαν το πρώτο παιδί τους. Το 1947, ενώ ο σύζυγός της ήταν στον ΔΣΕ, τμήματα του κυβερνητικού στρατού, της Χωροφυλακής και ΜΑΥδες έκαψαν 15 σπίτια στο χωριό της. Ανάμεσα σ' αυτά ήταν και το σπίτι της Μαρίας. Αναγκάστηκε να καταφύγει στις ανατολικές χώρες με το ανήλικο παιδί της. Η Μαρία κατατάχτηκε στον ΔΣΕ και από τις γραμμές του πολέμησε στο Γράμμο και στο Βίτσι, έως το φθινόπωρο του 1949. Με το τέλος του Εμφύλιου, πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, εργάστηκε στην παραγωγή και για τη συνειδητή δουλιά της, της απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις και μετάλλιο.

Το 1952 συναντήθηκε με τον άντρα της και το παιδί τους, τον Παναγιώτη, το οποίο έως τότε βρισκόταν σε παιδικό σταθμό. Στην Τασκένδη γεννήθηκε και η κόρη της Ελένη.

Το 1978 επέστρεψε στην πατρίδα με τα παιδιά της και ζούσε στη Θεσσαλονίκη.

Ρήγας Κωνσταντινίδης
Ρήγας Κωνσταντινίδης
Η Μαρία Μιχαηλίδου κηδεύτηκε από το Νεκροταφείο της Ανω Τούμπας και στην κηδεία της παραβρέθηκαν, εκτός από την οικογένειά της, πολλοί φίλοι, γείτονες και συναγωνιστές της. Στον τάφο της κατατέθηκαν πολλά στεφάνια.

Στη μνήμη της, τα παιδιά της Παναγιώτης και Ελένη Κωσταβέλη και τα αδέλφια της Ραχήλ Αραπέλη, Γιώργος και Ευστάθιος Φωτιάδης πρόσφεραν 125 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Θερμαϊκού - Περαίας, και 50 ευρώ στο Δελτίο της ΠΕΕΠΠ.

* * *

Φωτ.

Στις 15 Φλεβάρη έκλεισαν 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ. Το κενό που άφησε με το θάνατό του δεν καλύπτεται με τίποτα και ειδικά για μένα, την συντρόφισσά του. Κάθε μέρα γίνεται πιο μεγάλο.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου, 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μελών του ΚΚΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ (φωτογραφία), δικηγόρου από τη Χώρα Μεσσηνίας, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΕΡΩΝΗ από την Αυλώνα Μεσσηνίας και ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ από την Καλαμάτα, η Χριστίνα Πουλακίδα προσφέρει 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εργαζόμενων Δήμου Αιγάλεω.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών από το Δήμου Αλίμου, οι οποίοι πέρασαν στην Ιστορία, ο Λ.Ξ.Α. προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Αθήνας.

Νίκος Κωνσταντινίδης
Νίκος Κωνσταντινίδης
* * *

Φωτ.!!!!

Στη μνήμη της συζύγου μου ΠΟΠΗΣ ΔΟΥΡΗ, προσφέρω στην ΚΟΒ Εύδηλου Ικαρίας 100 ευρώ.

Σταμάτης Δουρής

* * *

Φωτ.

Στις 6 Φλεβάρη έκλεισαν 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος έμεινε πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού έως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του προσφέρει 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων και Συνταξιούχων Ζωγράφου.

** *

Φωτ.

Πέρασαν 19 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο σύντροφος της ζωής μου και αγωνιστής ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ο οποίος γεννήθηκε στη Μερόπη Πωγωνίου. Στην Κατοχή υπηρέτησε στην Επιμελητεία του 1ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ. Με μεγάλους κινδύνους, τροφοδοτούσε το Σύνταγμά του. Τη δραστηριότητά του αυτή την «πλήρωσε» πολύ ακριβά. Μετά την Απελευθέρωση, πιάστηκε και φυλακίστηκε.

Στη μνήμη του προσφέρω 400 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Ηλιούπολης.

Η γυναίκα του Δήμητρα Αντωνίου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του παππού μας ΤΡΥΦΩΝΑ Κ. ΜΠΑΡΛΑ, τον οποίον δε γνωρίσαμε, μάθαμε όμως για τους αγώνες του από τις γραμμές του ΕΛΑΣ και για τις διώξεις του στα μετέπειτα χρόνια, από τις διηγήσεις συναγωνιστών του και από τους γονείς μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, που γαλούχησε τέτοιους ανθρώπους, 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω Ν/Α ΚΟΒ Εκπαιδευτικών.

Βαγγέλης Τάτσης
Βαγγέλης Τάτσης
Τρύφωνας, Αρίστος Μπάρλας

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 37 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η αγωνίστρια της Εθνικής Αλληλεγγύης στην Κατοχή ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΗΣΤΑΚΙΔΟΥ. Πιάστηκε στη διάρκεια του Εμφύλιου, μαζί με άλλες Γιαννιώτισσες αγωνίστριες, πέρασε στρατοδικείο και κρατήθηκε για 3 χρόνια στις φυλακές Αβέρωφ.

Στη μνήμη της, ο γιος της Σίλβεστρος Χρηστακίδης, αντιστασιακός, προσφέρει 50 ευρώ, ως δεύτερη δόση για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Καλογρέζας.

* * *

Στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία της πατρίδας, την ειρήνη και το σοσιαλισμό, προσφέρω 125 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Διαμαντής Καραντώνης, Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής

* * *

Φωτ.

Στις 19 του περασμένου Γενάρη έκλεισαν 3 χρόνια από το θάνατο του πολυαγαπημένου αδελφού μας ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΖΑΤΣΑ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Γεώργιος και Λέλα Κοζάτσα

* * *

Στην άσβεστη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου μου ΔΗΜΗΤΡΗ (Μήτσου) ΒΑΡΑΛΗ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου.

Η γυναίκα του Καίτη Βαραλή

* * *

Φωτ.

Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ γεννήθηκε το 1925 στο χωριό Βρυσικά Διδυμότειχου. ΕΛΑΣίτης στην Κατοχή και ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, από το φθινόπωρο του 1949 έζησε πολιτικός πρόσφυγας στη Γερμανική Λαοκρατική Δημοκρατία.

Γιώργος Λάμπρου
Γιώργος Λάμπρου
Επαναπατρίστηκε το 1992.

Πέθανε στις 2 Ιούνη 1996.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Ευγενία προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ.

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη των γονιών μου ΜΑΚΡΙΝΑΣ και ΠΑΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, της εξαδέλφης μου ΕΛΛΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ και του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ο οποίος εκτελέστηκε στα 18 χρόνια του, προσφέρω 150 ευρώ για την εξόρμηση του ΚΚΕ.

Αγγέλα Πιλιτσοπούλου

* * *

Η Ζήνα Νικητίδου από τα Αμάραντα Κιλκίς προσφέρει 25 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δοϊράνης, στη μνήμη του αγαπητού θείου της ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ.

* * *

Φωτ.

Ο αξέχαστος εξάδελφός μας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΙΜΙΣΚΙΔΗΣ, ο οποίος πέθανε στις 29 Νοέμβρη και θάφτηκε την επομένη στη γενέτειρά του Αντιγόνια Κιλκίς, υπήρξε συνεπής αγωνιστής, δυναμικός μαχητής, φλογερός ιδεολόγος, και αλύγιστος, αψηφούσε τις δυσκολίες, που κλόνισαν την υγεία του και τον οδήγησαν στο θάνατο.

Στη μνήμη του, οι οικογένειες των Κυριάκου Κιμισκίδη και Αναστάση Κιμισκίδη πρόσφεραν από 50 ευρώ στη ΝΕ Κιλκίς.

* * *

Φωτ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, μαχητής του ΔΣΕ, σκοτώθηκε στα 20 χρόνια του στη μάχη του Μπίκοβιτ.

Στη μνήμη του, καθώς επίσης στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για τα ιδανικά του σοσιαλισμού και του προλεταριακού διεθνισμού, εκτελέστηκαν με αποφάσεις στρατοδικείων ή πέθαναν πολιτικοί πρόσφυγες στην Τασκένδη, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Τάσος Μανωλίτσης
Τάσος Μανωλίτσης
Φάνης και Σοφία Καλαμιώτη

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (φωτογραφία), του αδελφού μου ΡΗΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (φωτογραφία) και των θείων μου ΚΟΣΜΑ, ΣΠΥΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, προσφέρω στην ΚΟΒ Χωρηγίου Κιλκίς 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Γούλης Κωνσταντινίδης

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, οι οποίοι κατάγονταν από την επαρχία Παρνασσίδας, ο Τ. Τ. από τις ΗΠΑ προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Χολαργού, 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

* * *

φΩΤ.

Στις 11 Φλεβάρη συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπητός σύντροφός μας ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΙΕΖΗΣ, στέλεχος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 450 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Μέλη και φίλοι της ΚΟΒ «Μαλαγαρδή» και της ΚΟΒ «Ταξιάρχη» Κορυδαλλού.

* * *

Στη μνήμη του παππού μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΣΚΑΡΗ, ποιητή και λαογράφου, ο οποίος είχε εκδώσει Δωδεκάτομη Λαογραφική Συλλογή (Αρκαδίας, Ηλείας, ευρύτερης Πελοποννήσου), πρόσφερα για την οικονομική εξόρμηση 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμαλιάδας.

Γεώργιος Σπηλιόπουλος, παλαίμαχος αγωνιστής

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΙΧΛΙΜΟΙΡΗ, με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατό του, ο κουνιάδος του Βασίλης Λιάκος προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

* * *

Στις 15 Φλεβάρη 2007 έκλεισαν 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΣΙΔΗΣ, στέλεχος του ΕΑΜ με προσφορά στον τομέα της Διαφώτισης Αθήνας κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Οι μετακατοχικές κυβερνήσεις, «αναγνωρίζοντας» το έργο του, τον έστειλαν εξορία στη Μακρόνησο, στην Ικαρία και στον Αγιο Ευστράτιο.

Στη μνήμη του φίλου μου Βασίλη Βλασίδη που μου δίδαξε πως ο κομμουνισμός είναι τρόπος ζωής, που έμεινε αταλάντευτος στις αρχές του, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου.

Τρύφων Μπάρλας
Τρύφων Μπάρλας
Κώστας Λυγιαζής

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ, σύντροφοι από την οργάνωση της Τράπεζας Ελλάδος προσφέρουν στο ΚΚΕ 75 ευρώ, μέσω Αχτίδας Χρηματοπιστωτικού Συστήματος.

* * *

Φωτ.2

Τα αδέρφια μας ΧΡΗΣΤΟΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΛΟΒΙΤΗΣ από το χωριό Ωρωπός Πρέβεζας, μαχητές του ΔΣΕ, σκοτώθηκαν στη διάρκεια του Εμφύλιου.

Στη μνήμη τους, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Η αδελφή τους Κατερίνα Ματσούλη και ο σύζυγός της Χαράλαμπος

* * *

Στη μνήμη του ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν αντιδήμαρχος Καλλιθέας, η «Δημοκρατική Δημοτική Ενότητα» προσφέρει 120 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ ΟΤΑ Καλλιθέας.

  • Επίσης στη μνήμη του Ντίνου Παναγιωτόπουλου, πρόσφεραν στο ΚΚΕ η Αφροδίτη Γεροντή 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας, και ο Γιώργος Τζανελης 50 ευρώ στην ΚΟ Καλλιθέας, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας

* * *

Φωτ.

Στις 17 Φλεβάρη έκλεισαν 5 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΑΔΗΣ.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη», του οποίου ήταν καθημερινός αναγνώστης.

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 6 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης - ΕΛΑΣ και μαχητή του ΔΣΕ ΤΑΣΟΥ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ, ο οποίος στάθηκε ανυποχώρητος σε όλη την πορεία του ως μέλος του ΚΚΕ. Δε λύγισε μπροστά στην καταδίκη του σε θάνατο. Η προσφορά του στο Κόμμα ήταν και παραμένει σημαντική, γιατί πίστεψε και αγωνίστηκε για μια πατρίδα ελεύθερη και ανεξάρτητη, χωρίς ξένους «κηδεμόνες».

Στη μνήμη του, η συντρόφισσά του Βάσω Μανωλίτση προσφέρει ως δεύτερη δόση 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Σπυρίδωνα».

* * *

Φωτ.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας στις 31 Δεκέμβρη 2006, γεννήθηκε στην Κορνοφωλιά Εβρου. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, μαχητής του ΔΣΕ και μέλος του ΚΚΕ, αγωνίστηκε έως το τέλος της ζωής του από τις γραμμές του για τα ανώτερα ιδανικά στα οποία πίστεψε.

Γιώργος Κλάδης
Γιώργος Κλάδης
Θα τον θυμούμαστε πάντα με αγάπη.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μετάλλου Θεσσαλονίκης.

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 18 χρόνων από το θάνατο της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΟΛΓΑΣ ΚΑΛΕΑ, το γένος Βάιου από το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, ο σύζυγός της Θανάσης Καλέας πρόσφερε για την οικονομική εξόρμηση 25 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βουλγάρικων Τρικάλων, και 25 ευρώ στο περιοδικό της ΠΕΑΕΑ.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μας ΟΜΗΡΟΥ και ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, των θείων μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΜΕΡΟΠΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΟΥ και της φίλης ΛΕΛΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ από τον Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 40 ευρώ.

Λίτσα - Γεωργία


Γρηγόρης Αντωνίου
Γρηγόρης Αντωνίου

Βασίλης Χατζηγούλας
Βασίλης Χατζηγούλας

Αλέκος Κοζάτσας
Αλέκος Κοζάτσας

Μακρίνα Αγγελίδη
Μακρίνα Αγγελίδη

Παύλος Αγγελίδης
Παύλος Αγγελίδης

Γιώργος Μιχαηλίδης
Γιώργος Μιχαηλίδης

Αντώνης Αντύπας
Αντώνης Αντύπας

Μαρίνος Πετρούνιας
Μαρίνος Πετρούνιας

Στέλιος Κριεζής
Στέλιος Κριεζής

Αννα Γιαννοπούλου
Αννα Γιαννοπούλου

Λευτέρης Σικλιμοίδης
Λευτέρης Σικλιμοίδης


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ