ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 3 Ιούλη 2007
Σελ. /28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΧΙΣΤΟΥ
«Αμεση έναρξη των εργασιών»

Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ σχετικά με τη δεκαετή καθυστέρηση του έργου, αποτέλεσμα της πολιτικής των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Την περίπου δεκαετή καθυστέρηση υλοποίησης των απαραίτητων ενεργειών ώστε να δημιουργηθεί το Αθλητικό Κέντρο στο Σχιστό, (ξανα)επισημαίνει το ΚΚΕ. Με Επίκαιρη Ερώτηση, που απευθύνεται στους υπουργούς Πολιτισμού και ΠΕΧΩΔΕ, τονίζονται οι αιτίες και οι συνέπειες της πολιτικής τους και ζητείται ξεκάθαρη απάντηση.

Το πλήρες κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης, την οποία υπογράφει η βουλευτής του ΚΚΕ, Βέρα Νικολαΐδου, αναφέρει:

«Οι συνεχείς καθυστερήσεις και αναβολές στην ολοκλήρωση των διαδικασιών απαλλοτρίωσης και έναρξης των έργων για την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου Κορυδαλλού στα Λατομεία Σχιστού, καθώς και των άλλων υποδομών που προβλέπονται στο Ν. 2742/99, αναδεικνύουν ότι οι πολιτικές του "εφικτού" των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δε δίνουν λύσεις στα σοβαρά τοπικο-λαϊκά προβλήματα, αλλά τα διαιωνίζουν και τα αξιοποιούν μικροκομματικά.

Ετσι, ενώ έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τη χωροθέτηση της περιοχής των Λατομείων για την κατασκευή Αθλητικού Κέντρου, για τις ανάγκες των ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων και της νεολαίας, το μόνο έργο που εκτελέστηκε, παρά τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων, είναι το ΚΥΤ της ΔΕΗ, ενώ για το Αθλητικό Κέντρο: α) δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαλλοτριώσεις (από τα 115 στρέμματα έχουν αποζημιωθεί τα 50 και εκκρεμούν αποζημιώσεις 9 εκατ. ευρώ) και β) δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση με το μειοδότη του διαγωνισμού της 18/9/06 για το πρώτο μέρος των έργων στα 50 στρέμματα (Κλειστό Γυμναστήριο, Γήπεδο Ποδοσφαίρου) λόγω ανεπαρκών πιστώσεων, με κίνδυνο νέας καθυστέρησης.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί, τι μέτρα προτίθενται να πάρει η κυβέρνηση για την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών απαλλοτρίωσης και την υπογραφή της σύμβασης με το μειοδότη του διαγωνισμού της 18/9/06, καθώς επίσης και για τη δημοπράτηση όλων των υπολοίπων υποδομών που προβλέπονται στο ν. 2742/99».

ΜΠΑΣΚΕΤ
Ανάμεικτα συναισθήματα

Δύσκολη για τον Ολυμπιακό, εφικτή για τον Παναθηναϊκό και «ούτε κρύο ούτε ζέστη» για τον Αρη ήταν τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο της Ευρωλίγκας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στον Α' όμιλο καλούνται να αντιμετωπίσουν τις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), Τάου Κεράμικα (Ισπανία), Πρόκομ Τρεφλ (Πολωνία), Ολίμπια (Σλοβενία), Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία), Σιένα (Ιταλία), Βιντιβίτσι Μπολόνια (Ιταλία). Στο Β' όμιλο θα αγωνιστεί ο Αρης κόντρα στις: Ουνικάχα (Ισπανία), Μακάμπι (Ισραήλ), Εφές Πίλσεν (Τουρκία), Τσιμπόνα (Κροατία), Λε Μαν (Γαλλία), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία). Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει στα πλαίσια του Γ' ομίλου τους εξής αντιπάλους: Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Παρτιζάν (Σερβία), Ρόμα (Ιταλία), Φενέρ/Ούλκερ (Τουρκία), Ρεάλ (Ισπανία), Μπρόζε Μπάσκετ (Γερμανία), Ροάν (Γαλλία).

  • Δύσκολη ήταν η κλήρωση για τους εκπροσώπους της Ελλάδας στο ΟΥΛΕΜΠ Καπ που από τη νέα χρονιά αναβαθμίζεται με τη συμμετοχή περισσοτέρων ομάδων (από 24 σε 54, 9 ομίλους, φάιναλ «8» αντί απλού τελικού).. Ο Πανιώνιος κληρώθηκε στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τις Γκραν Κανάρια, Βιλερμπάν, Λούντβισμπουργκ, Σλασκ Βρότσλαβ και BC Κάλεβ. Ο Πανελλήνιος θα αντιμετωπίσει στον 6ο όμιλο τις Φορτιτούντο Μπολόνια, Ντιναμό Μόσχας, Ερυθρό Αστέρα, Οστάνδη, Νίμπουργκ.
ΒΟΛΕΪ
Βατή κλήρωση

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, έγινε η κλήρωση και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κύπελλα βόλεϊ ανδρών και γυναικών. Στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας ανδρών, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον α' γύρο την ουγγρική Κομέτα Κάποσβαρ, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται εκτός έδρας στις 21 Οκτώβρη και ο επαναληπτικός στις 28 του ίδιου μήνα στο κλειστό της Πυλαίας. Στο νεοσύστατο Τσάλεντζ Καπ ανδρών, η Λαμία θα αποφύγει την αρχική ταλαιπωρία, καθώς πέρασε χωρίς αγώνα στο β' γύρο. Εκεί, θα αντιμετωπίσει στις 21 Οκτώβρη το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στην εσθονική Ταλίν και τη βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας. Στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας γυναικών, ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στις 25 Νοέμβρη στη Λεωφόρο τον Ερυθρό Αστέρα. Στο Τσάλεντζ Καπ γυναικών, ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει δύσκολο έργο, καθώς κληρώθηκε με την πρωταθλήτρια Τσεχίας Κράβολο Πόλε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1ης Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ

ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧ. ΑΝΘΡ. ΠΟΡΩΝ

Αριθ. Πρωτ. 16723

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων κλάδου ιατρών ΕΣΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Εχοντας υπ' όψη:

1. Τις διατάξεις:

α) του Ν. 1397/83 περί Ε.Σ.Υ.

β) της παρ. 4 του άρ. 84 του Ν. 2071/92.

γ) του Ν. 2194/94.

δ) του Ν. 2519/97.

2. Την αριθ. 39832/97 (ΦΕΚ 1088/97 τ.Β΄) «Ιεράρχηση κριτηρίων κρίσης και συγκριτικής αξιολόγησης υποψηφίων για θέσεις του κλάδου γιατρών ΕΣΥ»

3. Τη ΔΥ1γ/οικ. 41255/92 (ΦΕΚ 97/25-3-93 τ.Β΄) Υπουργική απόφαση όπως τροποποιήθηκε με τη ΔΥ1γ/οικ. 25338/10-5-93 {ΦΕΚ 376/93 τ. Β΄) όπως τροποποιήθηκε με τη ΔΥ13α/29804/15-9-97 (ΦΕΚ 859/26-9-97 τ. Β΄).

4. Τον οργανισμό του Νοσοκομείου.

5. Το Ν.2737/1999.

6. Τον Ν. 2889/2001 (ΤΑ 37 τ.Α΄/2-3-2001).

7. Το Ν. 2955/2001.

8. Το Ν. 3106/2003.

9. Το Ν. 3172/2003.

10. Το υπ' αριθμ. 11816/29.5.2007 έγγραφο του Νοσοκομείου που μας γνωρίζει τη λύση της υπαλληλικής σχέσης της ιατρού ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΕΡΔΟΥΣΗ-ΚΟΡΩΝΙΑ, λόγω παραίτησης.

11. Το Ν. 2716/1999.

12. Το Ν. 3204/2003.

13. Το Ν. 3252/2004.

14. Το Ν. 3293/2004.

15. To N. 3329/2005.

16. Το Ν. 3527/2007.

17. Την υπ' αριθμ. Υπουργική Απόφαση Α3β/οικ. 7147/16.5.1988, με την οποία συστάθηκαν οι θέσεις κλάδου ιατρών ΕΣΥ για τη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του ΓΝΠΑ «Η ΑΓ. ΣΟΦΙΑ».

18. Τα στοιχεία που υπάρχουν στην Υπηρεσία.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Προκηρύσσουμε την παρακάτω θέση επί θητεία του κλάδου ιατρών ΕΣΥ για το ΓΝΠΑ «H ΑΓ. ΣΟΦΙΑ».

  • Μία θέση Επιμ. Α΄ Παιδιατρικής.

Για την κατάληψη των ανωτέρω θέσεων που προκηρύσσονται γίνονται δεκτοί οι εξής:

1. Ιατροί που υπηρετούν στον κλάδο γιατρών ΕΣΥ ή εκτός του κλάδου ιατρών ΕΣΥ και έχουν:

α) Ελληνική ιθαγένεια ή προέρχονται από κράτη - μέλη της ΕΟΚ.

β) Αδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.

γ) Τίτλο αντίστοιχης με τη θέση ιατρικής ειδικότητας.

δ) Ηλικία που να μην υπερβαίνει το 45ο έτος για τους Επιμ. Β΄ και το 50ό έτος για τους Επιμ. Α΄ και το 55ο για τους Δ/ντές.

ε) Από το ανωτέρω όριο ηλικίας εξαιρούνται όσοι υπηρετούν στον κλάδο γιατρών Ε.Σ.Υ.

στ) Ελάχιστο χρόνο άσκησης της απαιτούμενης ιατρικής ειδικότητος για τις θέσεις με βαθμό Επιμ. Α΄ πέντε χρόνια και με βαθμό Δ/ντού δέκα χρόνια.

Α. Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν εις διπλούν τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αίτηση - δήλωση για τις συγκεκριμένες θέσεις κατά ειδικότητα και βαθμό.

2. Αντίγραφο πτυχίου.

3. Αντίγραφο απόφασης άδειας άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.

4. Αντίγραφο απόφασης τίτλου ειδικότητας.

5. Βεβαίωση οικείου Ιατρικού Συλλόγου που να φαίνεται:

  • Ο συνολικός χρόνος άσκησης του Ιατρικού επαγγέλματος.
  • Η ασκούμενη ειδικότητα και ο συνολικός χρόνος άσκησής της

6. Πιστοποιητικό γέννησης.

7. Βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο να γράφονται περιληπτικά τα ουσιαστικά προσόντα και ιδιαίτερα εκείνα που προβλέπονται με τα στοιχεία α΄-δ΄ της παρ. 3 του άρθρου 69 του Ν. 2071/92 δηλαδή:

  • Ιατρική προϋπηρεσία (σε νοσοκομεία, ασφαλιστικούς οργανισμούς, ελεύθερο επάγγελμα)
  • Το επιστημονικό έργο και η επιστημονική δραστηριότητα.
  • Η εκπαιδευτική δραστηριότητα (ως εκπαιδευτή ή εκπαιδευόμενου).

8. Οσοι έχουν εκπληρώσει την υποχρέωση υπηρεσίας υπαίθρου ή έχουν απαλλαγεί νόμιμα, να υποβάλουν βεβαίωση εκπλήρωσης της υποχρέωσης υπηρεσίας υπαίθρου Ν. Δ./τος 67/68 ή νόμιμης απαλλαγής.

9. Για την απόδειξη των ουσιαστικών προσόντων υποβάλλονται επίσημα πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις. Πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις από ξένη χώρα πρέπει να είναι επικυρωμένα από την οικεία Προξενική αρχή της Ελλάδος και επίσημα μεταφρασμένα.

10. Οι επιστημονικές εργασίες αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα περιληπτικά. Ανάτυπα δημοσιευμάτων επιστημονικών εργασιών και επιστημονικά περιοδικά, στα οποία έχουν δημοσιευθεί τέτοιες εργασίες υποβάλλονται κατά την κρίση του υποψηφίου. Ο εισηγητής του Συμβουλίου Κρίσεως ή το ίδιο Συμβούλιο Κρίσεως μπορεί να ζητήσει από τον κρινόμενο υποψήφιο να του προσκομίσει οποιαδήποτε πλήρη επιστημονική εργασία αναφέρει ο υποψήφιος στο βιογραφικό του σημείωμα.

Επιστημονικές εργασίες σε ξένη γλώσσα, πρέπει να υποβάλλονται μεταφρασμένες στην ελληνική γλώσσα.

11. Υπεύθυνη δήλωση του Υποψηφίου για διορισμό γιατρού στην οποία θα αναφέρονται:

  • ότι δεν έχει αρνηθεί διορισμό σε θέση του κλάδου γιατρών Ε.Σ.Υ. ή ότι έχουν συμπληρωθεί δύο (2) χρόνια από την παρέλευση της προθεσμίας ανάληψης υπηρεσίας και
  • ότι δεν έχει παραιτηθεί από θέση κλάδου γιατρών Ε.Σ.Υ. πριν από τη συμπλήρωση ενός (1) χρόνου από το διορισμό του ή σε αντίθετη περίπτωση ότι έχουν συμπληρωθεί δύο (2) χρόνια από την ημερομηνία παραίτησής του.

Β. Η αίτηση - δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία του Νοσοκομείου, εις διπλούν, μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης.

Αιτήσεις - Δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν και ταχυδρομικά, και μαζί με τα δικαιολογητικά αποστέλλονται στη γραμματεία του ανωτέρω νοσοκομείου με συστημένο δέμα στην καθορισμένη ημερομηνία.

Από τη Γραμματεία του Νοσοκομείου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παίρνουν κάθε συμπληρωματική πληροφορία.

Γ. Η απόφαση - προκήρυξη αυτή να δημοσιευθεί με ευθύνη του νοσοκομείου δύο (2) φορές, σε δύο (2) τουλάχιστον μεγάλης κυκλοφορίας Εφημερίδες της Αθήνας και σε μία (1) Εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφ. Προσωπικού του νοσοκομείου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 210-7707773.

Αθήνα 21-6-07

Ο Υποδιοικητής

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ

ΚΗΔΕΙΑ

Φωτ.

Σήμερα Τρίτη 3 Ιούλη 2007 στις 5.30 μ.μ. κηδεύεται από το Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου ο

ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ξημερώματα Σαββάτου 30 Ιούνη «έφυγε» από κοντά μας ο Νίκος. Γεννήθηκε από γονείς εργάτες και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από τα νεανικά χρόνια του συμμετείχε στο λαϊκό κίνημα από τις τάξεις της ΚΝΕ και αργότερα του ΚΚΕ, στο οποίο παρέμεινε πάντα πιστός. Εργαζόταν για χρόνια ως ακτινολόγος στο Τζάνειο Νοσοκομείο. «Εφυγε» απρόσμενα στα 51 χρόνια του και άφησε πίσω τη γυναίκα του Κατερίνα και τα δυο παιδιά τους Παναγιώτη και Γιάννα.

Ολοι εμείς που μοιραστήκαμε τη μεγαλοψυχία του σε οικογενειακές, φιλικές και συντροφικές στιγμές θα τον θυμόμαστε για πάντα, με το χαμόγελο και τα αστεία του, ως πιστό οικογενειάρχη, πάντα απλόχερο στη φιλία και τίμιο αγωνιστή στο κίνημα.

Στη μνήμη του και αντί για στεφάνι στην κηδεία του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 250 ευρώ.

Οι οικογένειες Αθανασόπουλου και Δούρου.

  • Η ΚΟΒ του Τζάνειου, της οποίας ήταν μέλος ο Νίκος Αθανασόπουλος, απευθύνει τα θερμά συλλυπητήριά της στη γυναίκα του Κατερίνα και στα παιδιά του.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 7252Δ΄ /728-6-2007 ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΜΟΥ

Με έγγραφη παραγγελία της κ. Χρυσάνθης Κ. Ζαχαράκη, πληρεξούσιας δικηγόρου της ετερορρύθμου εταιρείας με την επωνυμία «ΜΠΟΥΡΑΣ Α. & ΣΙΑ Ε.Ε.», που εδρεύει στη Δροσιά Αττικής - Λ. Μαραθώνος 4 - και εκπροσωπείται νόμιμα, μετέβην και επέδωσα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για λογαριασμό του κ. Χρήστου ΨΑΡΡΑ του Δημητρίου, κάτοικο Καλαμακίου Αττικής οδός Ταξιαρχών αριθμός 75 και ήδη αγνώστου διαμονής, ακριβές αντίγραφο της από 15-6-2007 αίτησης, που απευθύνεται στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, με αριθμό κατάθεσης δικογράφου 6317/15-6-2007, και η οποία συζητείται κατά τη διαδικασία των Ασφαλιστικών Μέτρων στις 25 Ιουλίου 2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00 π.μ. στο ακροατήριο του Ειρηνοδικείου Αθηνών, για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, καλουμένου ταυτόχρονα να παραστεί στην ανωτέρω δικάσιμο.

Αθήνα 2 Ιουλίου 2007

Ο Δικαστικός Επιμελητής

ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΖΗΣΙΜΟΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΝΟΜΑΡΧΗ

Αριθμός ΟΙΚ 12636/725/1-6-07

Με την OIK. 12636/725/1-6-07 απόφαση Νομάρχη Αθηνών εγκρίθηκε σύνταξη μεμονωμένης πράξης εφαρμογής (ΜΠΕ) στο 372Α Ο.Τ. περιοχής γειτονιάς 3-4 Δήμου Καματερού. Προσκαλούμε λοιπόν μετά την παραπάνω απόφαση και σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών όλους τους ιδιοκτήτες των οποίων η ιδιοκτησία περιλαμβάνεται στο παραπάνω οικοδομικό τετράγωνο να προσκομίσουν στην υπηρεσία μας τα νομιμοποιητικά στοιχεία της ιδιοκτησίας τους, δηλαδή δηλώσεις ιδιοκτησίας, τίτλους, πιστοποιητικά, σχεδιαγράμματα κλπ προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία. Αρμόδιος υπάλληλος προς συνεννόηση η κ. Τζενεβράκη.

Η Διευθύντρια

ΑΙΚ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΥ

Πολιτικός Μηχ/κός

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.Α. ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΑΣΤ. & ΔΗΜ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνουμε ότι η Μοσχόβη Αναστασία του Βασιλείου και της Αμαλίας, κάτοικος Καλλιθέας Ν. Αττικής, οδός Σωκράτους αριθ. 199, που γεννήθηκε στην Αθήνα Ν. Αττικής το έτος 1979 και είναι γραμμένη στο δημοτολόγιο του Δήμου Καλλιθέας Ν. Αττικής με α/α - 76256/2 - οικογ. μερίδα, με αίτησή της ζήτησε την αλλαγή του επωνύμου της από «Μοσχόβη» σε «Καυκά».

Υστερα από τα ανωτέρω καλούμε κάθε ένα που δεν συμφωνεί με αυτή την αλλαγή, να στείλει εγγράφως τις αντιρρήσεις του μέσα σε δεκαπέντε (15) ημέρες από τη δημοσίευση αυτή, στη Δ/νση Αστικών Υποθέσεων του Κεντρικού Τομέα της Νομαρχίας Αθηνών, Λ. Κηφισίας 125-127, Τ.Κ. 11524, Αθήνα.

Αθήνα, 15-6-2007

Η Προϊσταμένη της Δ/νσης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΑΛΗΡΑΚΗ

ΠΕΝΘΟΣ

Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού και θείο

ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

Ετών 87

εκηδεύσαμε τη Δευτέρα 25-6-2007 από τον Ιερό Ναό Αγ. Ανδρέα του Κοιμητηρίου Βούλας.

Η σύζυγος: Θεανώ. Τα τέκνα: Γιώργος και Κλεοπάτρα, Μαρία. Τα εγγόνια: Νικόλαος, Βασιλεία. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.

Παράκληση της οικογένειας τυχόν δωρεές να δοθούν στο Κοινωφελές Ιδρυμα ΕΛΕΠΑΠ, αρ. λογ. ALPHA BANK 115-00-2002-018609 ΙΒΑΝ g.r. 2701401150115002002018609 κ. Καββαδία, τηλ. 210.7254726, fax 210.7228380.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ