ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 23 Σεπτέμβρη 2007
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτ. 2

Πέρασαν 40 μέρες από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο αγαπημένος πατέρας μου ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΤΗΣ (φωτογραφία). Πιστός στους αγώνες του λαού, στην Κατοχή εντάχθηκε από τους πρώτους στην Εθνική Αντίσταση Λακωνίας και ήταν υπεύθυνος της Εθνικής Αλληλεγγύης. Τέσσερα ακόμη αδέλφια του βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Για τη δράση τη δική του και του αδελφού του Μήτσου, στελέχους του ΚΚΕ, κακοποιήθηκε βάναυσα, καθώς και η γυναίκα του Κατίνα από τους ταγματασφαλίτες και παρακρατικούς τρομοκράτες, στις αρχές του 1946. Ο Ανδρέας Κοττής επέζησε με σοβαρή αναπηρία και συνέχισε τον αγώνα του από τις γραμμές του ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος από το 1943.

Ηταν απλός, σεμνός, φιλικός, αγαπητός, αλλά και αδιάλλακτος και αδέκαστος απέναντι στους αντιφρονούντες και στους αδικητές των κοινωνικών συμφερόντων. Ο Ανδρέας όμως, στις τελευταίες μέρες της ζωής του, ήπιε το πικρό ποτήρι του άδικου «χαμού» του αγαπημένου γιου του, Ντίνου. Αυτό τον τσάκισε.

Συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι θα θυμούνται πάντα με συγκίνηση και αγάπη τον κομμουνιστή Ανδρέα Κοττή και θα συνεχίζουν τον αγώνα του για κοινωνική δικαιοσύνη.

Στη μνήμη του, καθώς επίσης στη μνήμη του αδελφού μου ΝΤΙΝΟΥ (φωτογραφία), προσφέρω στην ΚΟΒ Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου 100 ευρώ και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Νίτσα Κοττή - Καρακώστα


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιώργος Σαββίδης
Γιώργος Σαββίδης
Φωτ.

«Ζήτω το Κόμμα μας! Ζήτω ο ΔΣΕ!». Με αυτά τα λόγια άφησε την τελευταία πνοή του στις 2 του Απρίλη 1949, στο ύψωμα Γύφτισσα στην περιοχή του Κάντσικου του Γράμμου, μαζί με άλλους συντρόφους του, ο ήρωας της οικογένειάς μας, ο αδελφός μου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΡΜΙΡΑΚΗΣ πολιτικός επίτροπος του Τάγματος της Σχολής Αξιωματικών του ΔΣΕ, πολεμώντας για την ανεξαρτησία της πατρίδας και την προκοπή του λαού. Για το θρίαμβο της λαϊκής εξουσίας και στην πολυβασανισμένη πατρίδα μας.

Στη μνήμη του, προσφέρω 200 ευρώ για το Κόμμα μας.

Λευτέρης Τσιρμιράκης από τη Βαρσοβία

* * *

Πριν από 40 μέρες έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών ο αγωνιστής της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, αγωνιστής της ειρήνης και του σοσιαλισμού ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο, προσφέρουν στο ΚΚΕ 500 ευρώ η συντρόφισσα της ζωής του Ευθυμία, τα παιδιά του Μάριος και Ντίνος, η εγγονή του Μιμή και η δισέγγονή του Μαρίλια.

* * *

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» η μητέρα μας ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης, πιστή στα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε συμβολικά 300 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Απόστολος και Αθηνά

* * *

Φωτ.

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ ΗΛΙΑΣ ΜΕΤΕΝΙΔΗΣ του οποίου η καρδιά έπαψε να χτυπά στις 20 Σεπτέμβρη 1997, γεννήθηκε το 1929 στο χωριό Γάβρα Κιλκίς. Ηταν παιδί της πολυβασανισμένης αγροτιάς, της φτώχειας και των απίστευτων στερήσεων.

Κώστας Ξανθόπουλος
Κώστας Ξανθόπουλος
Στην Κατοχή οργανώνεται στην ΕΠΟΝ. Μετά την Απελευθέρωση, κυνηγημένος, παίρνει το δρόμο του βουνού και καταφεύγει στον ΔΣΕ. Ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός.

Πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία, με το τέλος του Εμφύλιου, εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις, έγινε μέλος του ΚΚΕ και δημιούργησε οικογένεια. Στα χρόνια της πολιτικής προσφυγιάς έμεινε πιστός στα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκε ως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Πολυξένη προσφέρει 30 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗ και του αδελφού μας ΔΗΜΗΤΡΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης, 500 ευρώ.

Ζωζώ και Κούλα

* * *

Φωτ.

Στις 26 Σεπτέμβρη κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που η αγωνίστρια ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ Στεργίου - ΗΛΚΟΥ έφυγε από τη ζωή. ΕΠΟΝίτισσα στην Κατοχή και μαχήτρια του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Ουγγαρία. Εκεί παντρεύτηκε και απέκτησε δυο παιδιά.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου.

Ο σύζυγος Χρήστος Ηλκος

Τα παιδιά και τα εγγόνια

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΞΑΝΘΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ, η οποία πέθανε στις 25 Αυγούστου 2007 και θάφτηκε στο Νεκροταφείο του Μαρουσιού, ο άντρας της, τα παιδιά και τα εγγόνια της προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πεύκης.

* * *

Φωτ.

Στις 15 Ιούλη 2007 έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μας σύζυγος, μητέρα και γιαγιά ΚΥΡΙΑΚΗ (Κική) ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και μαχήτρια του ΔΣΕ.

Στη μνήμη της, προσφέραμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ροτόντας για τον εκλογικό αγώνα.

Ο σύζυγός της Χρήστος

Τα παιδιά και τα εγγόνια της

* * *

Ο Νίκος Καρακόλης πρόσφερε 300 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας Θεσσαλονίκης.

Απόστολος Τριανταφυλλίδης
Απόστολος Τριανταφυλλίδης
* * *

Στη μνήμη των γονιών μας ΒΑΓΓΕΛΗ και ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΒΟΥΤΑΚΟΥ και των αδελφών μας ΑΝΤΩΝΗ και ΚΩΣΤΑ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Γιώργος και Λίτσα Βουτάκου

* * *

Φωτ.

Στα 48 χρόνια της «χάσαμε» την αγαπημένη κόρη μας ΦΡΟΣΩ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ακούραστη αγωνίστρια.

Στη μνήμη της, προσφέραμε στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Συκεών Θεσσαλονίκης.

Οι γονείς της Θανάσης και Ελένη

* * *

Φωτ. 2

Στις 15 Μάρτη 2004 πέθανε η αδελφή μου ΜΑΡΘΑ Ξανθοπούλου - ΑΝΤΟΝΕΝ στα 90 χρόνια της, παλαίμαχη αγωνίστρια.

Ο αδελφός μου ΚΩΣΤΑΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ στρατιώτης, καταδικάστηκε από το Στρατοδικείο της Καβάλας σε θάνατο και εκτελέστηκε το 1947.

Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Λευτέρης Ξανθόπουλος

* * *

Η Καλλιόπη Παντελιάδου προσφέρει στη ΝΕ Πιερίας 200 ευρώ, στη μνήμη της μητέρας της ΒΕΡΑΣ.

* * *

φΩΤ.2

Στη μνήμη της ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ και του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ο Νίκος και η Δέσποινα Μυτίνη προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τις εκλογές, μέσω ΚΟΒ Πολίχνης Θεσσαλονίκης και 10 ευρώ για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη», του οποίου ήταν τακτικός αναγνώστης.

Σουμέλα Τριανταφυλλίδου
Σουμέλα Τριανταφυλλίδου
Αννα Σαββίδου

* * *

Φωτ.

Σε ηλικία 80 χρόνων πέθανε τον Ιούλη 2007 ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΣ Λεωνίδα ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ. Στις μάχες του ηρωικού Δεκέμβρη 1944 πιάστηκε, με τη μονάδα του, αιχμάλωτος από τους Αγγλους και μεταφέρθηκε σε στρατόπεδο στη Μέση Ανατολή. Οταν αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στο χωριό του Βελεσσιώτες Λαμίας, διώχτηκε, κατέφυγε στον ΔΣΕ, πιάστηκε και πάλι και κλείστηκε στο Επταπύργιο.

Μέλος της ΚΟΒ Ευόσμου Θεσσαλονίκης ως το τέλος της ζωής του, έμεινε πιστός στα ιδανικά του.

Στη μνήμη του, οι σύντροφοί του πρόσφεραν 110 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΣΟΥΜΕΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ και του λατρεμένου αδελφού μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, στελέχους του ΚΚΕ. Καθώς επίσης στη μνήμη των πρωτοξάδερφών μας ΕΥΘΥΜΙΑΣ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ και ΟΜΗΡΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, μαχητών του ΔΣΕ, οι οποίοι σκοτώθηκαν στον Εμφύλιο, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Γιάννης Ρίτσος» Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, 100 ευρώ.

Σούλα Σπάια, Λίζα Χαρδαμπίλα

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη της αξέχαστης θείας μου ΟΛΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, μαχήτριας του ΔΣΕ, η οποία πέθανε την 1η Μάη 1978, της γιαγιάς μου ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (Κατέρη), ΕΑΜίτισσας στην κατοχή, η οποία μετά την εκτέλεση του παππού μου κακοποιήθηκε από ταγματασφαλίτες για την αντιστασιακή δράση της και πέθανε τον Μάρτη 1988, πρόσφερα για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης, 100 ευρώ.

Βασιλική Μπουρσούκη
Βασιλική Μπουρσούκη
Κατερίνα Γεωργιάδου - Δημητρίου

* * *

Φωτ.

Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΚΑΡΑΚΗ γεννήθηκε το 1920 στο χωριό Ψαθάδες Ανατολικής Θράκης. Η οικογένειά της εγκαταστάθηκε το 1922 στο χωριό Κυανή Εβρου. Παντρεύτηκε τον Δημήτρη Κακαράκη και απέκτησαν δύο παιδιά, την Ανθούλα και τον Αποστόλη.

Στην Κατοχή, εντάχθηκε στην Εθνική Αλληλεγγύη και ο άντρας της στο ΕΑΜ. Πιάστηκε, ενώ ήταν έγκυος, φυλακίστηκε στο Διδυμότειχο και αργότερα μεταφέρθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Αφέθηκε ελεύθερη τον Δεκέμβρη 1946. Ο σύζυγός της είχε καταφύγει στον ΔΣΕ και είχε τη φροντίδα των δύο παιδιών τους.

Το 1948 με τα παιδιά της και άλλα Ελληνόπουλα, πέρασαν τα σύνορα και πήγαν στη Βουλγαρία. Αργότερα, μεταφέρθηκαν στη Ρουμανία (Βαλτσέλι, Μπρασόφ).

Επαναπατρίστηκε με την οικογένειά της το 1984. Ζούσαν στη Θεσσαλονίκη, όπου πέθανε στις 14 Ιούνη 2007.

Στη μνήμη της, ο σύζυγός της, τα παιδιά, τα 4 εγγόνια και τα δύο δισέγγονα προσφέρουν στο Ενημερωτικό Δελτίο της ΠΕΕΠΠ 25 ευρώ και 25 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της ΕΛΕΝΗΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ, ο σύζυγός της Γιώργος προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Μεταλλικού Κιλκίς, 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Η Σοφία Σαββίδου από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δοϊράνης, στη μνήμη του αγαπημένου πατέρα της, μαχητή του ΔΣΕ, πολιτικού πρόσφυγα στη Γιουγκοσλαβία, ο οποίος πέθανε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Λάζαρος Καλπαζίδης
Λάζαρος Καλπαζίδης
* * *

Φωτ.

Σήμερα, 23 Σεπτέμβρη, συμπληρώνονται 4 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΛΠΑΖΙΔΗΣ Ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ, από την Κορομηλιά Κιλκίς.

Στη μνήμη του, πρόσφεραν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κορομηλιάς η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του 100 ευρώ ΚΚΕ και ο αδελφός του Κώστας Καλπαζίδης 50 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της συνονόματής μου ΒΑΝΕΣΑΣ ΒΑΝΔΩΡΟΥ, την οποία γνώρισα στους δρόμους του αγώνα, έτσι ωραία και μαχητική που ήταν, προσφέρω στη ΝΕ του ΚΚΕ Κιλκίς 50 ευρώ.

Παρέσα Κοτσαλίδου

* * *

Φωτ. 2

«Ο,τι σε πάλεψε σαν θηρίο/Σαν θηρίο το πάλεψες./Σε βαθιά θάλασσα φωτιάς/ με αναβλύσματα μπράτσων/ Σε βαθιά θάλασσα στάχτης/όπου οι φωνές των παιδιών/ κρατούσαν και μετά θάνατο».

Στους αγαπημένους συντρόφους μας ΝΙΚΟ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΩΝΗ και στους τόσους συντρόφους, που με τη στάση και τη ζωή τους μάς δίδαξαν το «μην καρτεράτε να λυγίσουμε ούτε μια στιγμή».

Στη μνήμη τους, ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης και η Ελένη Διγαλάκη, πρόσφεραν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, 250 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα.

* * *

Φωτ.

Ο αγαπημένος ανιψιός μου ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, που έφυγε από τη ζωή την Πρωτομαγιά 2006, από μαθητής Γυμνασίου, αλλά και ως φοιτητής στο ΑΠΘ αγωνιζόταν για τα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Δημήτρης Τσιρμιράκης
Δημήτρης Τσιρμιράκης
Στη μνήμη του, προσφέρω στο ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης.

Βέρα Τριανταφυλλίδου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μητέρας και γιαγιάς μας ΔΩΡΟΘΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 28 Ιούνη 2007, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά της

* * *

Φωτ.

Στις 17 Οκτώβρη συμπληρώνονται 6 χρόνια από το θάνατο της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και μαχήτριας του ΔΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ (Πουπούλας) ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΗ, η οποία γεννήθηκε στο χωριό Λούπεδα Ανατολικής Θράκης. Το 1941 παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Μπουρσούκη και απέκτησε μια κόρη. Ο Κ. Μπουρσούκης, μέλος του ΚΚΕ, αντάρτης του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, το 1948 τραυματίστηκε σε μάχη και αγνοείται η τύχη του.

Η Βασιλική Μπουρσούκη, κυνηγημένη από τρομοκράτες παρακρατικούς, κατέφυγε με την κόρη της, στο Αρχηγείο Τζένας του ΔΣΕ.Τελείωσε Υγειονομική Σχολή, έγινε νοσοκόμα και αργότερα ονομάστηκε αξιωματικός του ΔΣΕ. Ελαβε μέρος στις μάχες του Γράμμου.

Εζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, όπου εργάστηκε ως το 1981, που επέστρεψε στην πατρίδα και ζούσε με την οικογένειά της στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Στη μνήμη της, καθώς επίσης στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία, η κόρη της Μαρία, ο γαμπρός της Χρήστος και ο εγγονός της Κωνσταντίνος, προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης 60 ευρώ.

Νίκος Καφαντάρης
Νίκος Καφαντάρης
* * *

Φωτ

Σήμερα 23 Σεπτέμβρη γίνεται το χρονιάτικο μνημόσυνο της ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ Θ. ΚΑΛΛΩΝΗ, μαχήτριας του ΔΣΕ. Γεννήθηκε το 1926 στο χωριό Βουβοπόταμο Πρεβέζης. Ορφανή από πατέρα και μητέρα από τα νεανικά χρόνια της, ασπάστηκε τις ιδέες του σοσιαλισμού. Υπεύθυνη της ΕΠΟΝ του χωριού της στην Κατοχή, κακοποιήθηκε από το αστυνομικό κράτος της Δεξιάς. Κατατάχθηκε στο ΔΣΕ μαζί με τον αδερφό της Λάμπρο το 1949. Αιχμαλωτίζεται από το στρατό στη μάχη στο Δελβινακόπυλο Ιωαννίνων και κλείνεται στις Στρατιωτικές Φυλακές ΦΙΞ, στα Γιάννενα. Πέρασε στρατοδικείο και δικάστηκε 11,5 χρόνια με ένα χρόνο αναστολή.

Στη μνήμη της, ο σύζυγός της Θωμάς και η κόρη της Ευριάνθη Βασιλείου με τον σύζυγό της Αποστόλη και τα εγγόνια Δημήτρη, Γιώργο και Αλέξη προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φαναρίου και η ΚΟΒ Φαναρίου άλλα 100 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της μητέρας μας και συντρόφισας ΒΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τα παιδιά της Σταύρος και Ελένη.

* * *

Στη μνήμη της αδελφής μας και θείας ΒΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Διονύσης, Κική και Πέτρος Λογαράς.


Νικόλαος Τριανταφυλλίδης
Νικόλαος Τριανταφυλλίδης

Σταματούλα Ηλκου
Σταματούλα Ηλκου

Ελένη Σοφιανίδου
Ελένη Σοφιανίδου


Παρέσα Βανδώρου
Παρέσα Βανδώρου

Χρυσάνθη Καλλώνη
Χρυσάνθη Καλλώνη

Βούλα Λογαρά
Βούλα Λογαρά


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ