ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 12 Οχτώβρη 2007
Σελ. /28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ «Ρ» - ΠΥΓΜΑΧΙΑ
«Εχουν πεθάνει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό»

Μια σπουδαία μορφή του χώρου, ο Στέλιος Κούρκουλας δίνει τη σημερινή πραγματικότητα στο άθλημα

Συνεχίζοντας την έρευνα του «Ρ» για την κατάσταση στο χώρο της πυγμαχίας, σήμερα συνομιλούμε με μια ιστορική μορφή του αθλήματος τον Στέλιο Κούρκουλα, με 50 συνεχή χρόνια μέσα στο άθλημα. Προπονητής του Πανελληνίου ΓΣ, αντίστοιχος της εθνικής ομάδας και τεχνικός σύμβουλος και μας εξηγεί το τι επικρατεί.

«Η πυγμαχία έχει παραμείνει σε ερασιτεχνικά επίπεδα. Οπως γνωρίζετε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό τον έχουνε πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια. Τα αθλήματα που έχουν παραμείνει ερασιτεχνικά σβήνουν μέρα με τη μέρα, μεταξύ αυτών και τα βαριά αθλήματα. Από τότε που ιδρύθηκε η ΓΓΑ και οι παράγοντες άρχισαν να διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα, ο αθλητισμός άλλαξε μορφή. Αλλαξαν τα ήθη και τα έθιμα. Π.χ. από τότε που η πολιτεία έδωσε τη δυνατότητα να ιδρύονται σωματεία, χωρίς αυτά να διαθέτουν στοιχειώδεις προϋποθέσεις και χωρίς η ίδια να ελέγχει τα χρήματα που δίνει, ήρθαν τα πάνω κάτω. Αυτά είναι τα σωματεία - "μαϊμούδες" ή "μικρομάγαζα", τα οποία ανεβοκατεβάζουν Διοικήσεις Ομοσπονδιών πουλώντας πανάκριβα την ψήφο τους. Σήμερα, με τις ευλογίες της εκάστοτε αθλητικής ηγεσίας, έχουν δημιουργηθεί εκατοντάδες τέτοια "μαγαζάκια", τα οποία εκτός από το δημόσιο χρήμα ροκανίζουν και τους γονείς των παιδιών σε κάθε γειτονιά. Κι όλα αυτά βέβαια είναι σε βάρος του αθλητισμού.

-- Ποια είναι η θέση της πολιτείας;

«Η Πολιτεία έχει ρίξει το βάρος της στα επαγγελματικά αθλήματα. Συνεχώς διαβάζουμε για τα χρέη των ΠΑΕ. Δηλαδή εμείς, οι Ελληνες φορολογούμενοι τα πληρώνουμε. Κάποτε όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις ήταν ανοιχτές για όλους, σήμερα αν δεν πληρώσεις δεν μπαίνεις πουθενά. Οι σημερινοί παράγοντες είναι μεγάλη πληγή. Είναι επαγγελματίες με δημόσιο χρήμα».

«Λάθος πολιτικές»

Οι επιπτώσεις όλων αυτών έχουν άμεσο αντίχτυπο στο άθλημα. Ο παλαίμαχος του χώρου Στέλιος Κούρκουλας μάς εξηγεί το τι συμβαίνει σήμερα.

«Η νεολαία δεν ασχολείται με τα βαριά αθλήματα. Η πολιτική που ακολουθήθηκε να φέρνουμε ξένα παιδιά, να τους δίνουμε την ελληνική υπηκοότητα για να φέρνουν μετάλλια, έδιωξαν τα δικά μας παιδιά κι αυτό θα το πληρώσουμε τις επόμενες γενιές. Φοβάμαι ότι στην Κίνα δε θα έχουμε να στείλουμε αθλητές. Το ζήτημα είναι να ξεκαθαρίσουμε τι αθλητισμό θέλουμε. Θέλουμε ευκαιριακό αθλητισμό ή αθλητισμό για όλους; Εγώ θέλω να μπορεί όλος ο κόσμος να κάνει σπορ. Θέλω κρατικό αθλητισμό, απ' εκεί θα βγουν και τα ταλέντα. Π.χ. γιατί να περιμένουμε να μας έρθουν δήθεν ελληνόπουλα για δήθεν μετάλλια, αυτά τα πράγματα δεν είναι αθλητισμός. Ασφάλεια 100% δεν υπάρχει. Τα οργανωμένα σωματεία προσφέρουν κάποια πράγματα, όχι πολλά. Απ' εκεί να καταλάβεις τι γίνεται στα σωματεία - "μαϊμούδες". Εγκληματούν με τη βοήθεια της πολιτείας. Παίζουν με τη ζωή των παιδιών. Μεγάλες οι ευθύνες της εκάστοτε αθλητικής ηγεσίας, καθώς και της Ομοσπονδίας. Θα σου πω κάτι, το ξέρεις βέβαια κι εσύ. Στον αθλητισμό είναι πάρα πολλοί αυτοί που ήρθαν φτωχοί και έφυγαν πλούσιοι. Δεν έκαναν ποτέ καμιά προσπάθεια για να γίνει κάτι. Π.χ. είναι λογικό να μην υπάρχει αθλητικό νοσοκομείο; Δεκάδες, εκατοντάδες τα ατυχήματα σ' όλα τα αθλήματα, ακόμα και θάνατοι αθλητών. Κι όμως οι πάντες αδιαφορούν».

«Δυσοίωνο το μέλλον»

Με βάση όλα τα παραπάνω, ο άνθρωπος που έχει 50 χρόνια στο χώρο άρα και αρκετή εμπειρία μας τονίζει ότι τα πράγματα αντί να καλυτερεύουν χειροτερεύουν.

«Δεν έρχονται παιδιά. Δεν υπάρχει και σχολικός αθλητισμός. Τα παιδιά είναι φορτωμένα με φροντιστήρια, ξένες γλώσσες κ.λπ., τα φοβίζει το μέλλον. Οι γονείς τα πάνε λίγο στα γυμναστήρια και πληρώνουνε. Κι εγώ για τα εγγόνια μου πληρώνω για να κάνουν κολύμπι. Πού είναι οι δημόσιες πισίνες; Ο αθλητισμός είναι υπό διωγμό. Πέρα από το γεγονός, ότι μόλις βρεθεί ένα ταλέντο, το φορτώνουμε με χάπια. Σήμερα για να πετύχεις τη μεγάλη διάκριση πρέπει να πάρεις αναβολικά. Ευτυχώς προς το παρόν στην πυγμαχία δεν έχουν μπει ακόμα τα φάρμακα, δεν υπάρχει κίνητρο. Εχει τελειώσει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Π.χ. Ο Παναθηναϊκός πριν κάποια χρόνια ήτανε πρωταθλητής σε 17 αθλήματα. Σήμερα οι Γιαννακοπουλαίοι, τα έχουν διαλύσει όλα. Μόνο το μπάσκετ και λίγο το βόλεϊ υπάρχει για την προσωπική τους προβολή. Εχω να γράψω παιδί στην πυγμαχία, εδώ και 4 - 5 μήνες. Δεν υπάρχουν παιδιά».


Ν. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ
«Θύμα» ο Εργοτέλης

Αγροτικός Αστέρας και Εργοτέλης ήταν οι θετικοί και αρνητικοί, αντίστοιχα, πρωταγωνιστές μιας ακόμα έκπληξης στο Κύπελλο. Οι γηπεδούχοι - που αγωνίζονται στη Β' Εθνική - κέρδισαν 1-0 (56' Σουλτανίδης) τους Κρητικούς και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της παράτασης (κ.α. 0-0) ο Κυριάκος εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα και ο Αρης επικράτησε του Αγ. Δημητρίου με 1-0. Διά... περιπάτου η Λάρισα κέρδισε την Ηλιούπολη 4-0 (53' Μπακαγιόκο, 68' Κόζλεϊ, 71' Λαμπρόπουλος, 85' Πάρα), ενώ την πρόκριση εξασφάλισε και ο Αστέρας Τρίπολης επικρατώντας του Μεσσηνιακού με 2-0 (45', 81' Φιλόμενο).

ΕΘΝΙΚΗ
«Να δείξει... ομάδα»

Το να αγωνιστεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «ως ομάδα» θέτει βασική προϋπόθεση για την επιτυχία ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Οτο Ρεχάγκελ ενόψει των δυο επερχόμενων αναμετρήσεων της εθνικής Ελλάδας με Βοσνία (εντός) το Σάββατο και Τουρκία (εκτός) την Τετάρτη. Σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό, η προσοχή αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι μόνο στον αγώνα κόντρα στη Βοσνία που όπως επισήμανε δεν πρέπει να υποτιμηθεί αφού είναι επικίνδυνη ομάδα (νίκησε Τουρκία, Νορβηγία) και διατηρεί ακόμα ελπίδες πρόκρισης. Εξάλλου την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει τελικά η συμμετοχή των Χαριστέα-Γκέκα (τραυματίες).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Η εταιρεία «ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» ανακοινώνει την κατάθεση αίτησης για άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 756,80 KW στη Ρ.Α.Ε. με Αρ. Πρωτοκόλλου Ι-61974/10.10.2007 και Γ-2978/10.10.2007. Η προτεινόμενη θέση εγκατάστασης είναι η Γιαννακιά του Οικισμού Καλόβρυσης του Δ.Δ. Μελισσόπετρας του Δήμου Κόνιτσας του Νομού Ιωαννίνων.

Δίδεται η δυνατότητα σε οποιονδήποτε έχει αιτιολογημένες αντιρρήσεις για το συγκεκριμένο έργο να τις υποβάλει ενώπιον της P.A.Ε. εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης.

***

Ανακοινώνεται ότι η εταιρεία EVIVA Μ.Ε.Π.Ε. έχει υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), 2 αιτήσεις χορήγησης άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας για τους ακόλουθους Φ/Β σταθμούς:

1. 1.904 kW στην περιοχή Νησιά, Δ.Δ. Λαγανά, Δ. Πηνείας, Ν. Ηλείας (αρ. πρωτ. Ι-61940-10/10/2007)

2. 1.993 kW στην περιοχή Δέση, Δ.Δ. Κουτσοχέρας, Δ. Ωλένης, Ν. Ηλείας (αρ. πρωτ. Ι-61941-10/10/2007)

Καλείται όποιος έχει αιτιολογημένες αντιρρήσεις για την υλοποίηση των ως άνω έργων να τις υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Παν/μίου 69 & Αιόλου, 105 64 Αθήνα, εντός 10 ημερών από την ανακοίνωση της παρούσας.

***

Ανακοινώνεται ότι η εταιρεία ZON FOUR Ε.Π.Ε. έχει υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), 2 αιτήσεις χορήγησης άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας για τους ακόλουθους Φ/Β σταθμούς:

1. 1.948 kW στην περιοχή Μπαστούνα, Δ.Δ. Ξηροκαμπίου, Δ. Φάριδος, Ν. Λακωνίας (αρ. πρωτ. 10/10/2007) Αρ. πρωτ. Ι-61946 - 10/10/2007

2. 1.948 kW στην περιοχή Μπαστούνα, Δ.Δ. Ξηροκαμπίου, Δ. Φάριδος, Ν. Λακωνίας (αρ. πρωτ. 10/10/2007) Αρ. πρωτ. Ι-61949 - 10/10/2007

Καλείται όποιος έχει αιτιολογημένες αντιρρήσεις για την υλοποίηση των ως άνω έργων να τις υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Παν/μίου 69 & Αιόλου, 105 64 Αθήνα, εντός 10 ημερών από την ανακοίνωση της παρούσας.

***

Ανακοινώνεται ότι η εταιρεία SOLECO S.A. έχει υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), αίτηση, με αρ. πρωτ. Ι-61919 - 10/10/2007, χορήγησης άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Φ/Β σταθμό ισχύος 8.294,4 kWp στη θέση Κλώσμα, Δ.Δ. Κυπαρίσσου, Δ. Κραννώνα, Ν. Λάρισας.

Καλείται όποιος έχει αιτιολογημένες αντιρρήσεις για την υλοποίηση του ως άνω έργου να τις υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Παν/μίου 69 & Αιόλου, 105 64 Αθήνα, εντός 10 ημερών από την ανακοίνωση της παρούσας.

***

Ανακοινώνεται ότι η AREV Ενεργειακές Επενδύσεις Α.Ε. έχει υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), 2 αιτήσεις χορήγησης άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας για τους ακόλουθους Φ/Β σταθμούς:

1. 1.860 kW στη θέση Μπαστούνα, Δ.Δ. Ξηροκαμπίου, Δ. Φάριδος, Ν. Λακωνίας (αρ. πρωτ. I-61947 10/10/2007)

2. 1.461 kW στη θέση Σόχα-Βασκίνα, Δ.Δ. Λεωνιδίου, Δ. Λεωνιδίου-Κυνουρίας, Ν. Αρκαδίας (αρ. πρωτ. I-61942 10/10/2007)

Καλείται όποιος έχει αιτιολογημένες αντιρρήσεις για την υλοποίηση των ως άνω έργων να τις υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Παν/μίου 69 & Αιόλου, 105 64 Αθήνα, εντός 10 ημερών από την ανακοίνωση της παρούσας.

***

Ανακοινώνεται ότι η MEDITERRANEAN & BLACK SEA POWER Ενεργειακές Επενδύσεις ΑΕ έχει υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), αίτηση, με αρ. Πρωτ. Ι - 61951 10/10/2007, χορήγησης άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Φ/Β σταθμό ισχύος 1.948 kWp στη θέση Προβατώνα, Δ.Δ. Τυχερού, Δ. Τυχερού, Ν. Εβρου.

Καλείται όποιος έχει αιτιολογημένες αντιρρήσεις για την υλοποίηση των ως άνω έργων να τις υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Παν/μίου 69 & Αιόλου, 105 64 Αθήνα, εντός 10 ημερών από την ανακοίνωση της παρούσας.

***

Ανακοινώνεται ότι η NyConTec ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Μ.Ε.Π.Ε. έχει υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), αίτηση με αρ. πρωτ. Ι-61945 - 10/10/2007, χορήγησης άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Φ/Β σταθμό ισχύος 996,3 kWp στην περιοχή Γιαννοπουλέικα, Δ.Δ. Νεάπολης, Δ. Βουπρασίας, Ν. Ηλείας.

Καλείται όποιος έχει αιτιολογημένες αντιρρήσεις για την υλοποίηση του ως άνω έργου να τις υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Παν/μίου 69 & Αιόλου, 105 64 Αθήνα, εντός 10 ημερών από την ανακοίνωση της παρούσας.

***

«Η Εταιρεία "ENERGETICA HELLAS Ε.Π.Ε." υπέβαλε την Τετάρτη 10/10/2007 αίτηση με αρ. πρωτ. Ι - 61869 στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για χορήγηση Αδειας Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας με χρησιμοποιούμενη τεχνολογία τα φωτοβολταϊκά, εγκατεστημένης Ισχύος 0,879 MWp, στη θέση "ΑΝΑΔΑΣΜΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ", Δ. ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ, Ν. ΠΕΛΛΑΣ. Οποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί να υποβάλει αντιρρήσεις ενώπιον της Ρ.Α.Ε. εντός 10 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης».

***

Με την υπ' αριθμόν 3875/1-8-2007 απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Ανατολικού Τομέα Νομαρχίας Αθηνών χορηγήθηκε άδεια εγκατάστασης επαγγελματικού εργαστηρίου παραγωγής ειδών από χαρτί και χαρτόνι στο όνομα Γεώργιος Καυκαρίσιος-Βασίλειος Αντωνιάδης και Σία Ο.Ε. στην οδό Αναγεννήσεως 44 στον Δήμο Μεταμόρφωσης μηχανολογικού εξοπλισμού ισχύος κινητήριου 8,40 kw και Αξίας 10.000 Ευρώ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ (Αρθ. 135 Κ.Πολ. Δ.)

Με τη με αριθ. 7078-Β/9-10-2007 Εκθεση Επιδόσεώς μου, εγώ ο Δικαστικός Επιμελητής του Πρωτοδικείου Αθηνών Απόστολος Β. Κατσαρός, με έδρα την Αθήνα, οδός Πατησίων αριθ. 14, σύμφωνα με το Νόμο, επέδωσα στον Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών κ. Δημήτριο Προκοπίου, για την εναγόμενη Ελένη Μιχαηλίδου του Κων/νου και της Θεοδώρας, πρώην κάτοικο Αμαρουσίου Αττικής, οδός Γ. Κοτζιά αριθ. 22 και Ξάνθου αριθ. 5, και νυν ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ, κατόπιν της σχετικής παραγγελίας προς επίδοση του Δικηγόρου Αθηνών Εμμανουήλ Τσούχλου, πληρεξουσίου του ενάγοντος Πιστωτικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία «ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΝ Π.Ε.», που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης οδός Ικάρου αριθ. 5, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, ακριβές αντίγραφο της από 20-11-2006 Αγωγής του ως άνω ενάγοντος κατά της παραπάνω 1ης εναγομένης και κατά της Μαρίας Ξευτέρη του Σωτηρίου κατοίκου Παιανίας Αττικής, οδός Παπαδημητρίου αριθ. 13 (2η εναγομένη).

Η πιο πάνω Αγωγή απευθύνεται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και ζητά να γίνει δεκτή καθ' ολοκληρία. Να διαρρηχθεί η μεταβίβαση της κυριότητας ακινήτου (περιγραφέντος στην εν λόγω Αγωγή), που έγινε στην Αθήνα, στις 6-7-2005 με το υπ' αριθ. 64.427/6-7-2005 συμβόλαιο της Συμ/φου Αθήνας Ιωάννας - Γαλάτειας Κάλλη Μπενάρδου, που μεταγράφηκε νόμιμα στα βιβλία μεταγραφών του Υποθηκοφυλακείου Κέας.

Να υποχρεωθεί η 2η εναγόμενη να επαναφέρει τα πράγματα στην προτέρα κατάσταση, αναμεταβιβάζοντας κατά κυριότητα το ακίνητο, στην 1η εναγόμενη, διαφορετικά σε περίπτωση άρνησης, κατά τις διατάξεις του άρθρου 949 Κ.Πολ.Δ., να θεωρηθεί η παραπάνω δήλωση βούλησης της 2ης εναγόμενης ως γενομένη (αναπληρούμενη), με την τελεσιδικία δε της απόφασης να θεωρηθεί ότι καταρτίσθηκε αυτοδίκαια η παραπάνω σχετική σύμβαση και ότι καταργήθηκε αυτοδίκαια το προαναφερθέν συμβόλαιο και να αναμεταβιβασθεί η κυριότητα του ακινήτου στην 1η εναγόμενη. Διαφορετικά και τούτο επικουρικά να υποχρεωθεί η 2η εναγόμενη να καταβάλει το ποσό των (192.660) ευρώ νομιμότοκα, από την επομένη της επίδοσης της αγωγής αυτής. Να καταδικασθούν οι εναγόμενοι στη δικαστική δαπάνη.

Εχει αριθ. πράξης κατάθεσης 133/5-1-2007 της γραμματέως του πιο πάνω δικαστηρίου (γεν. αριθ. κατάθεσης 1418/2007) και με την από 5-1-2007 πράξη της ιδίας γραμματέως ορίζεται δικάσιμος της Αγωγής στις 17 Ιανουαρίου 2008, ημέρα Πέμπτη, ώρα 09:00 π.μ., αριθ. Πινακίου Η4/20, Κτίριο 9, Αίθουσα 14, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η δημοσίευση γίνεται και σύμφωνα με την εντολή του κ. Αντεισαγγελέα για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, Η ΕΛΕΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ TOY KΩN/NOY ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ, καλούμενη συγχρόνως να παραστεί στη συζήτηση της Αγωγής όταν και όπου πιο πάνω ορίζεται καθώς επίσης να προσέλθει διά ή με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, στο επί της οδού Μπόταση, αριθ. 12 γραφείο του υπογράφοντα την εν λόγω Αγωγή, Εμμανουήλ Τσούχλου πληρεξούσιου δικηγόρου του ενάγοντος, στις 10 Δεκεμβρίου 2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 προκειμένου να επιχειρηθεί η προβλεπόμενη απόπειρα συμβιβαστικής επίλυσης της πιο πάνω διαφοράς (άρθρο 214Α του Κ.Πολ.Δ.).

Αθήνα 9 Οκτωβρίου 2007

Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Β. ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Με γεμάτες κερκίδες θα υποδεχτεί τελικά τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α1 αφού το ΑΣΕΑΔ έριξε την ποινή των τριών αγωνιστικών σε μία, κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν σε άδειο ΟΑΚΑ μόνο εναντίον του ΑΓΟΡ στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Αντίθετα, παρέμεινε η ποινή στον Ολυμπιακό, που θα παίξει χωρίς κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ οι «ερυθρόλευκοι» γλίτωσαν το πρόστιμο των 1.200 ευρώ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ