ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2007
Σελ. /28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά

Στο 24,04% η κάλυψη του συνολικού πλάνου από την πρώτη μέρα

Η αποφασιστικότητα με την οποία μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δίνουν τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης, που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος για τους μήνες Δεκέμβρη και Γενάρη, αποτυπώθηκε στο κλείσιμο της πρώτης κιόλας μέρας, καθώς καλύφθηκε σχεδόν το 1/4 του συνολικού πλάνου, ποσοστό δηλαδή 24,04%!

Την πρωτιά στο πρώτο κλείσιμο της περασμένης Δευτέρας κατέκτησε η ΚΟ Στερεάς - Εύβοιας με ποσοστό 30,73%, δεύτερη ήρθε η Κομματική Οργάνωση Πειραιά με ποσοστό 28,36% και τρίτη η ΚΟ Αιγαίου με ποσοστό 26,19%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Πελοποννήσου, Θεσσαλονίκης, Εξωτερικού, Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Αττικής, Αθήνας, Θεσσαλίας, Βορειοδυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΚΝΕ κάλυψε την πρώτη μέρα ποσοστό 32,12% του πλάνου της. Η Αχτίδα Καλλιτεχνών ποσοστό 20,60% ενώ οι ΚΟ «Ριζοσπάστη» και «902» ποσοστό 15,17% και 26% αντίστοιχα.

Με αντιπροσωπεία της ΟΣΠΑ

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΠΑ), σήμερα Τετάρτη 5/12 και ώρα 12.00, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό.

Η Αλέκα Παπαρήγα στον ΑΝΤ1

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πολιτικό βαρόμετρο» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο θα δώσει συνέντευξη η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί αύριο Πέμπτη, 6/12, στο πλαίσιο της εκπομπής που αρχίζει στις 12 τη νύχτα.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ημερίδα για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Η Επιτροπή Πόλης της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά και το Οικονομικό Τμήμα της ΚΕ, διοργανώνουν ημερίδα - συζήτηση, με θέμα: «Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΗΜΕΡΑ», σήμερα Τετάρτη 5/12 στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ (Ακτή Μιαούλη 10). Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι:

  • Κεντρική ομιλία «Η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», από τον Νίκο Σοφιανό, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέα της ΚΟΠ.
  • Εισήγηση: «Εξελίξεις στην ακτοπλοΐα», από τον Γιώργο Τούσσα, ευρωβουλευτή και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Εισήγηση: «Ιδιωτικοποίηση των Λιμανιών», από τον Σταμάτη Βάσσο, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ.
  • Εισήγηση: «Τα Λιμάνια στο σχεδιασμό της άρχουσας τάξης», από τον Μάκη Παπαδόπουλο, υπεύθυνο του Οικονομικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Θα ακολουθήσουν σύντομες ερωτήσεις - παρεμβάσεις.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ