ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 26 Γενάρη 2008
Σελ. /28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Με 101% συνεχίζει τη μάχη της υπερκάλυψης!

Μια σημαντική μάχη κερδήθηκε για την Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ από τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος. Το βράδυ της Πέμπτης 24 του Γενάρη η ΚΟΑ υπερκάλυψε το πλάνο της στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης σε ποσοστό 101% και με το ίδιο πείσμα οι δυνάμεις της συνεχίζουν για ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό υπερκάλυψης έως τη λήξη της εξόρμησης.

Η ΚΟΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Μέσα σε κλίμα μαχητικότητας και αισιοδοξίας, που βασίζεται στην ανταπόκριση των εργαζομένων, στην εκφρασμένη διάθεσή τους να στηρίξουν και οικονομικά το ΚΚΕ, οι Οργανώσεις, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος συνεχίζουν την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη υπερκάλυψη του πλάνου. Συνεχίζεται με ενθουσιασμό και χωρίς καμία επανάπαυση η άμιλλα μεταξύ των Αχτίδων για την υπερκάλυψη των πλάνων των Οργανώσεων, με συναίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντος να ανταποκριθεί η ΚΟΑ στις απαιτήσεις των εργαζομένων και της νεολαίας για την οργάνωση της πάλης τους».

«Για τη συνέχεια της μάχης - σημειώνεται στην ανακοίνωση - της Οικονομικής Εξόρμησης αξιοποιούνται οι δυνατότητες, οι οποίες αναδείχτηκαν μέχρι τώρα. Αξιοποιείται η πλούσια εμπειρία των κομματικών δυνάμεων, με συμπλήρωση του σχεδιασμού, με συνδυασμό της δράσης, με καθημερινό έλεγχο».


Οι Αχτιδικές Οργανώσεις με ποσοστά μεγαλύτερα του συνολικού της ΚΟΑ ήταν έως την Πέμπτη: Βιομηχανία με 121,53%, Τηλεπικοινωνίες με 112,11%, 5ου - 6ου Διαμερίσματος με 111,50%, 3ου - 4ου Διαμερίσματος με 111,39%, Μεταφορών με 108%, Νοτιοανατολικών Συνοικιών με 106,57%, Βορειοδυτικών Συνοικιών με 106,43%, Κατασκευών με 104%, Βόρειων Συνοικιών με 103,8%, Δημόσιας Διοίκησης με 102,02%.

Ακολουθούν κατά σειρά οι Αχτίδες 7ου Διαμερίσματος, 2ου Διαμερίσματος, Ενέργειας, Υγείας, Ανατολικών Συνοικιών, Νότιων Συνοικιών, Εκπαιδευτικών, Δυτικών Συνοικιών, Βορειοανατολικών Συνοικιών, Χρηματοπιστωτικού, ΕΒΕ, ΑΕΙ - ΤΕΙ, Νοτιοδυτικών Συνοικιών, Υπηρεσιών.

Οι ΚΟ ΜΜΕ και Δικηγόρων της ΚΟΑ έχουν καλύψει τα πλάνα τους κατά 121,80% και 100,03% αντίστοιχα.


Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Σάββατο:

  • Πολιτική συγκέντρωση διοργανώνει η ΚΟΒ Κρυονερίου του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στην κοινότητα (αίθουσα πρώην ΚΑΠΗ), στο πλαίσιο της πολιτικής καμπάνιας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ για την προστασία της Πάρνηθας, τα αντιπλημμυρικά έργα, για δάσος λαϊκή περιουσία και πόλεις με υποδομές. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μπαγιαρτάκης, γραμματέας της Αχτίδας και μέλος της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟ Παγκρατίου του ΚΚΕ πραγματοποιούν στις 9 μ.μ. συνεστίαση στο «Λαϊκό Στέκι», πλατεία Μεσολογγίου 5, Παγκράτι.
  • Η χρονιάτικη συνεστίαση της ΑΕ Ανατολικής Υπαίθρου της ΚΟΘ του ΚΚΕ θα γίνει στο κέντρο «Λεωφόρος» (δρόμος Αγ. Τριάδος - Μηχανιώνας). Θα μιλήσει ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Συνεστίαση πραγματοποιεί η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Καρβούνης» στην Ελεούσα.
  • Η Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟΑ του ΚΚΕ κάνει συνεστίαση στην ταβέρνα «Το τζάκι» (Ελ. Βενιζέλου 11 & Φραγκισκάτου, Μοσχάτο).
  • Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση, στις 8 μ.μ., στο κέντρο «Ωριά», στο Στάδιο Τεγέας. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Καλύμνου πραγματοποιεί συνεστίαση στην ταβέρνα «Η στοά των αθανάτων» στις 9 μ.μ.

Αύριο, Κυριακή

  • Η Βορειοδυτική Αχτίδα της ΚΟΑ του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση στη 1 μ.μ., στο κέντρο «ΓΟΡΓΟΝΑ», Δωδεκανήσου 20, στη Ν. Χαλκηδόνα. Στη συνεστίαση θα παραβρεθεί η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
  • Η Αχτίδα Υπηρεσιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση, στη 1 μ.μ., στην ταβέρνα «Αλλοτινό», Σουλίου 183, στην Πετρούπολη.
  • Η ΚΟΒ Χολαργού του ΚΚΕ καλεί στη συνεστίασή της στην ταβέρνα «Φιλετάκια» (Μεσογείων και Ι. Θεολόγου), στις 8.30 μ.μ.
  • Οι ΚΟΒ Χαλανδρίου και οι ΟΒ της ΚΝΕ καλούν στο γλέντι που διοργανώνουν στις 8 μ.μ. στην ταβέρνα «Μουριά» (πρώην «κυρά Ελλη», Αγ. Τριάδος 57, Αγία Παρασκευή).
  • Η ΚΟΒ Σφαγείων - Λ. Σικελίας Καλλιθέας πραγματοποιεί τη συνεστίασή της στην ταβέρνα «Το Μαυρέλι» (Γ. Κολοκοτρώνη 56 και Πραμάντων 1, Κουκάκι), στη 1.30 το μεσημέρι.
  • Η ΚΟΒ Ζεφυρίου του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση στην ταβέρνα «Αραξοβόλι» (Φιλικής Εταιρείας 47, Ζεφύρι), στις 13.30.

Τη Δευτέρα 28/1

  • Στις 10 π.μ., κλιμάκιο της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΚΟΑ με επικεφαλής τη βουλευτή Λίλα Καφαντάρη θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους στις Γενικές Γραμματείες Επικοινωνίας και Ενημέρωσης (πρώην υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ).
  • Η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής Πειραιά του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 9.30 π.μ. στα μηχανουργεία της Ρετσίνας.

Το Σάββατο 2/2

  • Η ΚΟ Ελάτειας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Αρένα Σέντερ» στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας.
  • Η ΚΟ Δανίας του ΚΚΕ διοργανώνει γιορταστική εκδήλωση στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα Philoxenia, στην οδό Ravnsborggade 16, στο Nrrebro. Θα χαιρετίσει ο γραμματέας της ΚΟ Δανίας του ΚΚΕ, Θανάσης Ζήκας.
  • Η ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση, στις 9 μ.μ., στο κέντρο ΕΛΑΤΕΙΑ, (κόμβος Ωρωπού της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ιωαννίνων).
  • Η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση, στις 9 μ.μ., στο κέντρο «Βερσαλίες» (οδός Φαρσάλων και Διγενή 7).


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ