ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Γαλλία - Ελλάδα, απεργιακή απάντηση τώρα
Τρίτη 21 Γενάρη 2020

Από τις απεργιακές κινητοποιήσεις στη Γαλλία. Το ΠΑΜΕ στο πλευρό των Γάλλων εργατών
Με ένα βίντεο - αφιέρωμα από τις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις των Γάλλων εργαζομένων ενάντια στις αντιασφαλιστικές ανατροπές που προωθεί η κυβέρνηση του Εμ. Μακρόν για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κεφαλαίου, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την ταξική διεθνιστική του αλληλεγγύη.

Με τίτλο «Γαλλία - Ελλάδα, ΟΛΟΙ στους ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ» (στο διαδίκτυο https:// pamehellas.gr /gallia - ellaa - oloi - stoys - dromoys - apergiaki - apantisi - tora) γίνεται αναφορά στις πολυήμερες μαζικές κινητοποιήσεις όλων των κλάδων, από τους σιδηροδρομικούς, τους εργάτες της Χημικής Βιομηχανίας και τους λιμενεργάτες μέχρι τους εργαζόμενους του Μουσείου του Λούβρου, τις χορεύτριες του Μπαλέτου της Οπερας του Παρισιού και τη δράση σε πολλές πόλεις και εργασιακούς χώρους (με τη Μασσαλία να έχει ξεχωριστή θέση).

Το ΠΑΜΕ άλλωστε έχει βρεθεί και με αντιπροσωπεία του πρόσφατα στο πλευρό των Γάλλων απεργών και έχει αναδείξει τον αγώνα τους ως κοινό αγώνα με αυτόν των εργαζομένων στη χώρα μας, ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τους κεφαλαιοκράτες και τις κυβερνήσεις τους.