Πέμπτη 18 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Εύκολη απάντηση

«"Τίποτε δεν θα μπορούσε να ειπωθεί στα σοβαρά εάν δεν λάμβανε το νόημά του από την τάξη του κωμικού". Και προφανώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει μόνο για τον "κωμικό" κ. Μανώλη αλλά και για τον "σοβαρό" κ. Αλαβάνο. Διότι, τι θα πει "δεν έχω καταλήξει..."; Στα νοσοκομεία, το ρήμα "καταλήγω" χρησιμοποιείται για την αποβίωση. Στα κόμματα γιατί;». (ο Γ. Βέλτσος στα ΝΕΑ)

Ο τρίτος πόλος

«Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν θεωρούμε υπεύθυνη την Ανανεωτική Πτέρυγα για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συνολικά τον Συνασπισμό και τον τρόπο που αντιμετώπισε, διαχειρίστηκε, εξέφρασε και διεύθυνε την προεκλογική μάχη». (ανακοίνωση της ΚΟΕ/ΣΥΡΙΖΑ / στον ιστότοπό της)

Οι ανόητοι

«"Ερώτηση: Σας κατηγορούν ότι δεν στηρίξατε επαρκώς ΣΥΡΙΖΑ... Απάντηση: Προσχηματικές και ανόητες αιτιάσεις για να δικαιολογηθεί η ήττα (...) Ερώτηση: τι ψηφίσατε στις ευρωεκλογές; Απάντηση: ΣΥΡΙΖΑ». (συνέντευξη του Σπ. Λυκούδη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στα ΝΕΑ)

Η σταθερότητα

«Λίγο πριν ο Αλέκος Αλαβάνος ήταν περισσότερο ξεκάθαρος (...) δείχνοντας ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας». (το θέμα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Η ομολογία

«Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεκίνησε από την αναγκαιότητα να εξασφαλίσει ο ΣΥΝ την είσοδό του στη Βουλή, αλλά τώρα συναντάει τη δίψα για μια κοινή δράση της αριστεράς». (η δήλωση του Αλ. Αλαβάνου στην ΑΥΓΗ)

Ποιος ποιον

«Ο κ. Αλαβάνος "ανατρέπει" τον κ. Τσίπρα» (το θέμα στο ΒΗΜΑ).

Η εμπειρία

«Και τα κόμματα είναι κάποιες φορές σαν τα μελίσσια: μια νέα βασίλισσα παίρνει ένα σμήνος από ανανεωτικές μέλισσες - μέλη καθοδηγητικών οργάνων, μέλισσες - βουλευτές και μέλισσες - εργάτριες (και τον ανάλογο αριθμό κηφήνων που δεν λείπουν από τα κόμματα) και τραβάει γι' αλλού». (ο Θ. Καρτερός στην ΑΥΓΗ)



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ