Παρασκευή 25 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Ενα δισ. την ημέρα! «Τέσσερα καράβια του Πολεμικού Ναυτικού, ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας και περισσότερο από ένα δισ. δρχ. την ημέρα (350.000 ευρώ) κοστίζει στην Ελλάδα το κυνήγι της διεθνούς τρομοκρατίας» (Γ. Τσακίρης -«ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Δίκη υπό παρακολούθηση... «Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι υπογράμμισαν στον Ελληνα υπουργό (σ.σ. Χρυσοχοΐδη) ότι δέχονται πιέσεις από το συγγενικό περιβάλλον των θυμάτων της 17Ν και ότι θα υπάρξει στενή παρακολούθηση της δικαστικής διαδικασίας με ομάδα νομικών εκπροσώπων» (Δ. Απόκης - Β. Λαμπρόπουλος - «ΒΗΜΑ»).

Παροχές με «στόχευση»: «Θα έχουμε παροχές με πολιτική στόχευση σε επίπεδο κοινωνίας και χρυσές υπογραφές, "πακέτα", πριμ επιτάχυνσης των κατασκευαστικών εργασιών που καθυστέρησαν, ολυμπιακά "καπέλα" σε επίπεδο κορυφής και διαπλοκής» (Γ. Κύρτσος - «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»)

Ακατανόητες εκπλήξεις: «Αυτός ο ισχυρός δικομματισμός αποδείχτηκε ο καλύτερος εγγυητής της δημοκρατικής ομαλότητας τα τελευταία είκοσι επτά χρόνια. Πρόσφερε ευημερία, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, πολιτική σταθερότητα. Τίποτα, όμως, δεν προεξοφλεί ότι τα ίδια θα προσφέρει και στο μέλλον... Αυτό που εκπλήσσει είναι η διστακτικότητα του ελληνικού λαού να αποδεχτεί τη λογική ενός δικομματισμού, τον οποίο κατά τα άλλα μετά μανίας υπερψηφίζει» (Ι.Κ. Πρετεντέρης - «ΒΗΜΑ»)

«Παρωχημένα» ερωτήματα «Αυτό που χάθηκε το '74, το 40% της Κύπρου, τι θα γίνει; Ποιος θα δώσει απάντηση; Και για ποια λύση ορισμένοι ομιλούν, όταν καμία μεγάλη διεθνής δύναμη (ΗΠΑ, ΟΗΕ, Μ. Βρετανία) δεν κάνει λόγο για απελευθέρωση ενός χωραφιού από τα κατεχόμενα από τον τουρκικό στρατό εδάφη;» (Γ. Διακογιάννης - «ΝΕΑ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ