Πέμπτη 29 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Η σωστή ενημέρωση...«Ολα αυτά τα χρόνια οι Ελληνοκύπριοι δεν ενημερώνονταν σωστά από την πολιτική τους ηγεσία. Τους έλεγαν ότι θα υπάρξει λύση με την οποία θα αποχωρήσουν όλα τα τουρκικά στρατεύματα, όλοι οι έποικοι και όλοι οι πρόσφυγες θα γυρίσουν στα σπίτια τους» (Ο Μουσταφά Ακιντζί στη συνέντευξή του στα «ΝΕΑ»).

Ελα, ντε «Και δυστυχώς, κάθε φορά που έρχεται η ώρα να μιλήσουν τα συνδικάτα για αυξήσεις έρχονται και οι προφάσεις ότι δήθεν κινδυνεύει η οικονομία (αλήθεια κινδυνεύει η οικονομία με κατώτερο ημερομίσθιο στα 23 ευρώ και μισθό στα 520 ευρώ;)» (Το ερώτημα από τον Ηλία Γεωργάκη στα «ΝΕΑ»).

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα «Οι κραυγές και οι οδυρμοί που θα ακουστούν από συνδικαλιστές αύριο θα είναι εκ του πονηρού. Κάποιοι απλώς δε θέλουν να ελέγχονται και γι' αυτό θα προσπαθήσουν να δαιμονοποιήσουν ένα βήμα εκσυγχρονισμού του δημόσιου τομέα» (Το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» για το ηλεκτρονικό φακέλωμα στο δημόσιο).

Τα ζόρια στην εκκλησία «Η όλη ενέργεια μου φέρνει στο νου την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο. Εκεί, βέβαια, είχαμε εισβολή σε ξένο έδαφος. Εδώ δεν πρόκειται για εδαφική εισβολή, γιατί η Ελλάδα είναι ενιαία. Εχουμε όμως εισβολή μιας ισχνής πλειοψηφίας 35 ιεραρχών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας στην κανονική δικαιοδοσία του οικουμενικού πατριαρχείου» (Ο μητροπολίτης Θήβας - Λιβαδειάς Ιερώνυμος στο «ΕΘΝΟΣ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ