Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Αυτός

«έχω την αμυδρή ιδέα ότι τις τελευταίες μέρες η Αλβανία μας κήρυξε τον πόλεμο» [ο Δ. Σεργίου στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ (Ρίζου)].

κι αυτός

«οι πολιτικοί όλων των αποχρώσεων καταδίκασαν τα επεισόδια μεταξύ Αλβανών και Ελλήνων. Οι Ελληνες πολιτικοί θεωρούν υπεύθυνους για τα πάντα τους Ελληνες. Χαρακτηρίζουν τους Ελληνες ρατσιστές. Λαμβάνουν ανοιχτά το μέρος των Αλβανών» (ο Γ. Ζερβός στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ).

κι αυτοί

«ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ρωτήθηκαν από το "Βήμα" περιορίστηκαν να πουν ότι δε συμμετείχαν στα επεισόδια ακροδεξιά στοιχεία, αλλά απλώς Ελληνες και Αλβανοί φανατικοί οπαδοί» (το ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ).

δεν ξέρουν τίποτα για το φόνο

«το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει τις ενέργειες βίας, ωστόσο υποστηρίζει ότι στις επιθέσεις είχαν ανάμειξη η ΕΛ.ΑΣ. και Ελληνες φίλαθλοι. Για ελληνική ξενοφοβία κατά των Αλβανών κάνουν λόγο τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας» (η είδηση στο ΕΘΝΟΣ).

ξέρουν όμως τον «ένοχο»

«ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δε θα διστάσει να ενισχύσει το αστυνομικό κράτος χρησιμοποιώντας πρότυπα από το αλήστου μνήμης σοβιετικό παρελθόν» (η εκτίμηση στο ΒΗΜΑ).

«αθώα» λόγια

«η ελληνική οικονομία μπορεί να διατηρήσει την αναπτυξιακή της δυναμική, "υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν οι κατάλληλες προσαρμογές"» (η εκτίμηση του ΔΝΤ, στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

και υποκρισία

«Οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι» (ο τίτλος στο άρθρο του Τράγκα στη ΧΩΡΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ