Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Από το πράσινο στο μπλε

«Το Δημόσιο εισέρχεται αργά αλλά σταθερά εκ νέου στο βασίλειο του κομματισμού, του ρεβανσισμού και των διακρίσεων» (ο Δ. Νικολακόπουλος στο «ΒΗΜΑ»).

Τα στομάχια τους;

«Οι πολίτες εκτιμούν την ειλικρινή στάση του πρωθυπουργού και είναι διατεθειμένοι να δώσουν πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση για να υλοποιήσει το πρόγραμμά της» (το άρθρο στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

Ποιας χώρας;

«Είναι σαφές πως υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες... και μάλιστα από στρατιωτικές υπηρεσίες που υποτίθεται ότι είναι σε διαρκή ετοιμότητα για την υπεράσπιση της χώρας» (το κύριο άρθρο στα «ΝΕΑ»).

Στο «Γιάκοβλεφ» αναφέρεται;

«Τι αξία θα έχει ο ισχυρισμός του Κ. Καραμανλή ότι δεν υπάρχουν όχι μόνο γενικές και αόριστες αλλά ακόμα και προσωποποιημένες πολιτικές ευθύνες, αν η διεξαγόμενη έρευνα αποδείξει ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι αιτιάσεις για κομματικές μεταθέσεις ικανών στρατιωτικών στελεχών, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές δυσλειτουργίες οι οποίες οδήγησαν ή συνέβαλαν στα τραγικά προχθεσινά γεγονότα;» (το κύριο άρθρο στο «ΕΘΝΟΣ»).

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ...

«Θα πρέπει να απομακρυνθούμε από την ανάπτυξη των τομέων παραγωγής (πρωτογενής, δευτερογενής, τριτογενής) της οικονομίας κατ' αποσπασματικό τρόπο και να περάσουμε σε μια διακλαδική, διατομεακή και διαπεριφερειακή διασύνδεσή τους» (ο διευθυντής του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ στην «ΑΥΓΗ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ