Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ενώ εσύ κοιμάσαι

«Οι Ελληνες πολίτες, που κοιμούνται ήσυχοι ότι οι φρουροί αγρυπνούν, πληροφορούνται τώρα ότι ένα ελικόπτερο έπεσε, άγνωστον πώς, στο Αιγαίο, χωρίς να προλάβει να εκπέμψει σήμα κινδύνου - θα μπορούσε να το έχει καταρρίψει ένα εχθρικό αεροσκάφος ή ένας πύραυλος τρομοκρατών!.. Και οι αρμόδιοι φρουροί όχι δεν αντέδρασαν, αλλά δεν το αντελήφθησαν!...» (το κύριο άρθρο στο «ΒΗΜΑ»).

Ο «θεσμός» πάει για πρόεδρος

«Κωνσταντόπουλος. Εθεσε έμμεση υποψηφιότητα για την Προεδρία» (ο τίτλος στο σχετικό ρεπορτάζ στη «ΝΙΚΗ»).

Ο μητροπολίτης αποκαλείται «μωρή»

«"Φύγε από δω μωρή" (φράση που φέρεται να ειπώθηκε στην κηδεία του Αλεξανδρείας μεταξύ του Μητροπολίτη Γιοχάνεσμπουργκ και αυτού της Ζακύνθου» («ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Ολοι μαζί στην κολυμπήθρα

«Το πρόβλημα της διαπλοκής είναι υπαρκτό. Και κανένα σοβαρό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν αρνείται, φανταζόμαστε, ότι φούντωσε επί ημερών του "εκσυγχρονισμού" (...) η όποια διαπλοκή των προηγουμένων δεν αποτελεί "κολυμβήθρα του Σιλωάμ" για την ανικανότητα, την ανεπάρκεια και ίσως την επικινδυνότητα των σημερινών κυβερνώντων» (το κύριο άρθρο στη «ΝΙΚΗ»).

Ε, πώς να μη φταίμε

«Ηρθε η ώρα όλοι μας ως λαός και ο καθένας μόνος του ως άτομο να αναλάβουμε τις "πολιτικές ευθύνες" μας ως πολίτες» (ο Τ. Κάμπρας στη «ΒΡΑΔΥΝΗ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ