Παρασκευή 14 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Στο Ιράκ...

«"Ούτε ο Σαντάμ Χουσεΐν δεν έκανε τέτοια βασανιστήρια" είπε χαρακτηριστικά ένας από τους κρατουμένους της φυλακής Αμπού Γκράιμπ καταθέτοντας χτες στη δίκη του δεσμοφύλακα Τσαρλς Γκρέινερ» (η είδηση στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Σούπα το μυαλό

«Με πηχυαίους τίτλους όλες σχεδόν οι βρετανικές εφημερίδες προειδοποιούν: "Τα παιδιά δεν πρέπει να χρησιμοποιούν κινητό λόγω ανησυχιών για τις επιβλαβείς επιπτώσεις". Δημοσιεύοντας επιστημονικές μελέτες και μαρτυρίες μετά από τόσα χρόνια συντονισμένης χρήσης και διαφήμισης, εμφανίζονται τα πρώτα ανησυχητικά κρούσματα και μάλιστα στην πιο ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, τα παιδιά» (το άρθρο στο ΛΟΓΟ).

Λεμονόκουπες

«Δύο πρώην κατάσκοποι της εποχής του Ψυχρού Πολέμου διεκδικούν στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ τους μισθούς που τους είχε υποσχεθεί η CIA για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το ζευγάρι, ένας διπλωμάτης από το πρώην ανατολικό μπλοκ και η σύζυγός του, συμφώνησαν να γίνουν κατάσκοποι της CIA επειδή ήθελαν να αποσκιρτήσουν στις ΗΠΑ. Η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών τους υποσχέθηκε ετήσιο μισθό 27.000 δολαρίων αλλά σταμάτησε να τον καταβάλει το 1997» (η είδηση στο ΒΗΜΑ).

Ο Λαλιώτης ξέρει

«Αν δε μας ήξερε θα μπορούσε κανείς να πει ότι οι Ελληνες είναι ο πιο αθλητικός λαός του κόσμου! Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι π.χ. στο Φάληρο αντί να φτιάξουμε τεμπέλικες αμμουδερές παραλίες, επιφάνειες με πράσινο και παγκάκια, καφέ και μεσογειακά ρεστοράν, χτίσαμε ακόμα ένα κλειστό γήπεδο και τοποθετήσαμε στη μία άκρη έναν ανισόπεδο κόμβο - μαμούθ και στην άλλη την πιο κρύα και αφιλόξενη εσπλανάδα του κόσμου;» (η Μαρία Νταλιάνη στα ΝΕΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ